Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 142
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мъжът ми скоро ще има рожден ден и винаги съм му взимала този парфюм досега:
Скрит текст:

Ще ми помогнете ли с избора дали да продължава да разчитам на "старото, но златно" или да се спра на някой от новите модели на пазара?

Ето този на Ив Роше не е лош и е намален в Лили в момента:
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Ambre-Noir-17210.html

# 226
  • Бургас
Петрова,аз бих заложила определено на Шанелски парфюм,за мен те нямат конкуренция особено в мъжките парфюми и още повече ако се отнася за подарък на мъжа ми. bouquet http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-Eau-de-Parfum-25967.html     http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-607.html

# 227
Мерси на всички досега, а какво ви е мнението, за поръчката от чужбина, защото гледам само фрагрантика сте ми посочили, колко време е доставката? Защото рожденния ден на мъжа ми е след седмица дали ще стигнат навреме или да заложа на българските онлайн магазини?

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 15:06 от Petrova69

# 228
  • София
Мерси на всички досега, а какво ви е мнението, за поръчката от чужбина, защото гледам само фрагрантика сте ми посочили, колко време е доставката? Защото рожденния ден на мъжа ми е след седмица дали ще стигнат навреме или да заложа на българските онлайн магазини?

Фрагрантика не е сайт за онлайн пазаруване, а парфюмна енциклопедия. Peace
Според мен най-добре избери и купи аромат офлайн, хем ще знаеш как ухае, хем ще е съвсем навреме покупката. Peace

# 229
И аз смятам, че е разумен съветът на Века - тъкмо и ще избереш сама аромата, който искаш да усещаш от мъжа си  Peace

# 230
Мъжът ми скоро ще има рожден ден и винаги съм му взимала този парфюм досега:

Ще ми помогнете ли с избора дали да продължава да разчитам на "старото, но златно" или да се спра на някой от новите модели на пазара?

От моята мъжка гледна точка, мнението по така зададения от теб въпрос е:

Хвани мъжа си за ръка и влезте в някоя голяма парфюмерия ,помиришете различни парфюми,потопете се в света на ароматите.Ако се отегчи и нищо не му хареса,му вземи пак същия аромат.

# 231
  • Бургас
Дамата сигурно иска да изненада мъжа си щом пита тук за предложения,а и той може да не е заинтересован парфюмно и да не желае да обикаля магазините Wink Моят съвет е да послушаш Века,дано още хора се включат с предложения и ти сама от реален магазин да избереш аромата.

# 232
  • някъде под слънцето...

Бих се пробвала и сама да си смеся съставки - къде се предлагаше тази възможност? Някъде в Грас? Имаше разказ в темата за екскурзия с такава атракция, мисля?

Да Натали Никол се беше сдобила с мини парфюмна лаборатория и експериментираше.

# 233
Petrova69, от моя гледна точка - не мъчи човека с ходене по магазини, вземи му Ив Рошето, предложено по-горе и си готова. Малко да разнообрази все пак. Шанелите са доста скъпи в сравнение с това, което си е свикнал да носи съпругът ти (няма нужда да се натоварва бюджета).

# 234
Разбира се, че би могла да иска да изненада мъжа си както и че той може да не е парфюмно заинтересован и да не иска да обикаля,но нещата които не се разбират са толкова много,че е почти без смисъл каквито и да е предложения.И пак казвам, това е моето мнение и никого не задължавам с него  Peace

# 235
Разбира се, че би могла да иска да изненада мъжа си както и че той може да не е парфюмно заинтересован и да не иска да обикаля,но нещата които не се разбират са толкова много,че е почти без смисъл каквито и да е предложения.И пак казвам, това е моето мнение и никого не задължавам с него  Peace
Подкрепям напълно.

Плюс това ако човека има рожден ден след седмица това значи че е Лъв а те хич, ама хич не си падат по какви да е неща  hahaha Виждам че това Дяволо е почти копие на Фаренхайт Диор. Не ги помня, но те вече са така наречени ретро аромати с много копия, миришат на едно и също доста мъже  Simple Smile даже си визуализирах картинката  ooooh! и да му вземе същото ще е върха на изненадата направо. Потребителката, съветвам те да му купиш нещо различно от парфюм за случая.  А аромата да го избереш когато  си с него по други обиколки така между другото Wink Peace

# 236
  • София
И аз с едно въпросче  Rolling Eyes Парфюмни чудесници и чудесники, някой дали може да ми каже нещо за този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Fragonard/Fragonard-F--3370.html?  Heart Eyes

# 237

Бих се пробвала и сама да си смеся съставки - къде се предлагаше тази възможност? Някъде в Грас? Имаше разказ в темата за екскурзия с такава атракция, мисля?

Да Натали Никол се беше сдобила с мини парфюмна лаборатория и експериментираше.

Имаше мисля и разказ за нещо подобно за някой от френските музеи на парфюмерията...?
В Грас ми се ходи, чудя се обаче откъде е най-удобно да се пътува?
А и това за руските музеи ми е инересно - там можело да пипнеш и помиришеш винтидж експонатите, според тях само и единствено те го разрешавали: http://museumperfume.ru/perfume_museum_in_the_world

# 238
  • София

Плюс това ако човека има рожден ден след седмица това значи че е Лъв а те хич, ама хич не си падат по какви да е неща  hahaha

Зависи, аз съм Лъв и съпруга ми е Лъв  Party, но по отношение на парфюмите между нас има разлика от Земята до слънцето.Той не харесва всичко, но и не е кой знае колко претенциозен - за него парфюма не е жизненоважен фактор.

sl, аз също бих си поръчала собствен аромат.Първо смятам, че по света има хора всякакви, с всякакви прищевки, възможности и "лудости".Ако човек може да си поръча яхта, кола, къща, часовник, дрехи, обувки, бижута, бельо и т.н., единствени и уникални, защо да не може да си поръча и парфюм, така че тази услуга намирам за напълно нормална.Второ, ако аз зная какво най-много искам в един аромат, направен единствено и само за мен, приемам че съм достигнала парфюмно спокойствие и мир, наексперементирала/наносила съм се, придобила съм впечатления и знания какво харесвам, какво ми отива, какво ми се носи и е време да се отдам на заслужена почивка с него.Ако той е най-най, то значи,че ще е единствения, съвършения, недостижимия и всичко друго би ми бледняло пред него.Понеже не съм достигнала още това ниво, засега ще откривам, ще пробвам,ще нося и ще се наслаждавам на това, което се предлага като готова продукция,а то е толкова много  #Crazy.

# 239
veka Simple Smile bouquet то е достатъчно един от клетката да е парфюмно зарибен Simple Smile
Този Ambre Noir Yves Rocher  ме заинтригува ще го пробвам, че баща ми е днешен Лъв да взема да го обзаведа. Да , никакви претенции нямат и около мен относно ароматите и добре че е така ooooh! Simple Smile

Собствен аромат защо да ми правят като така или инак винаги мога да смеся нещо а и както напоследък вървя напръската с едно, а пробваща какво ли не то така или иначе си мириша уникално Laughing
Не ми допада идеята изобщо ако трябва да съм сериозна.

Общи условия

Активация на акаунт