Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде под слънцето...
Благодаря на всички феи, които ми отговориха.. Heart Eyes
Моята идея се избистри интересно ще ми е да пробвам някоя идея. но като се замисля, Необходим е усет и нос.Не съм експерт в тази област,  а либител. И едва ли бих създала шедьовър.
Що се отнася до уникалността.Не мисля, че парфюмът е единствен фактор.За мен тя е съвкупност от много неща..
Не държа да бъда уникална.Мисля, че не бих се подразбира, ако се окажв, че някой до мен си е сложил същия парфюм.Не ми се в случвало до сега. но малко хора  днес ползват бабички  Laughing

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 18:34 от sl

# 241
  • До сърцето...
Zozina, Bright Crystal, благодаря за идеите  bouquet

# 242
  • София
Petrova69 - ако добавиш още малко инфорамция за това, доколко твоя любим е склонен към промени и какви други аромати харесва, ще бъде от полза и бих могъл, и аз да дам някоя друга идея.

Днес тествах няколко парфюма, но ми се иска само един да спомена, който ми се стори забавен и вероятно би имал шанс да бъде неочаквана находка за дамската половина  Mr. Green

Става въпрос за Paco Rabanne 1 Million Prive for men

http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/1-Million-Prive-37698.html

Очаквах всичко друго, но не и откровен дамски парфюм, че и в приве вариант, в много красиво шише, в боунс - EDP концентрация Laughing Върху мен е нещо като по-мека и не толкова сладка версия на Lancome La Vie Est Belle, с добавена чудесна канела...
Та ще ми е интересно Вашето мнение дами  Simple Smile

# 243
Петрова69, вземете това http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-Intense-6679.html
 няма да сбъркате. Лятото е леко тих, но в по-студено време, ще бъде още по-добър. Издържа върху мен 5-6 часа.
Не ви препоръчвам Chanel allure homme sport, има леко женствена нотка.

# 244
  • Бургас
Не бих нарекла Chanel allure homme sport женствен в никакъв случай.Може би по-сладък,но чак женствен...това идва от ванилията.Ароматът е точно за сезона ,все пак е лято.Ако дамата даде повече жокери може би ще можем да и съдействаме и ние повече. Wink Може да видиш и този-http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Allure-Homme-Sport-Eau … xtreme-14669.html  Peace

# 245
Мъжът ми скоро ще има рожден ден и винаги съм му взимала този парфюм досега:
Скрит текст:

Ще ми помогнете ли с избора дали да продължава да разчитам на "старото, но златно" или да се спра на някой от новите модели на пазара?
Петрова69, ако "старото, но златно" предизвиква пеперуди в стомаха и умиление, не виждам смисъл да го сменяш. Няма нищо по-хубаво от аромата на любимия мъж... Дано ме разбра!
Ако пък искаш нещо ново, то намери начин да пробвате различни неща, за да видиш кое ще ви легне на сърце.

# 246
  • Варна/Лондон
Май точно навреме ще попитам и аз в темата за мъжки парфюм. Simple Smile Прочетох назад, малко, хубави предложения, но не знам за моя какво да избера. Тъмнокос, тъмни очи, тъмен тип, Козирог, висок Laughing, допадат му на Paco Rabanne -1 Million и XS, Armani Code и Acqua di Gio, а последно успях да го зарадвам с Bleu de Chanel, последният и на мен много ми хареса, много му отива. Та сега искам пак да го изненадам, има и повод, и се чудя за Lalique Encre Noire A L`Extreme. Не ми се обикаля да мириша, пък и в темата беше добре представен, но да питам и професионалистите тук. Ще се радвам за мнения. А и друг ако се сетите, приемам предложения.

Благодаря! Hug

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 21:57 от Джеронимо

# 247
# 248
# 249
  • София
Май точно навреме ще попитам и аз в темата за мъжки парфюм. Simple Smile Прочетох назад, малко, хубави предложения, но не знам за моя какво да избера. Тъмнокос, тъмни очи, тъмен тип, Козирог, висок Laughing, допадат му на Paco Rabanne -1 Million и XS, Armani Code и Acqua di Gio, а последно успях да го зарадвам с Bleu de Chanel, последният и на мен много ми хареса, много му отива. Та сега искам пак да го изненадам, има и повод, и се чудя за Lalique Encre Noire A L`Extreme. Не ми се обикаля да мириша, пък и в темата беше добре представен, но да питам и професионалистите тук. Ще се радвам за мнения. А и друг ако се сетите, приемам предложения.

Благодаря! Hug

Аз мисля, че това http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Homme-Ideal-Eau-de … Parfum-37735.html ще ти хареса и на него, и на теб  bouquet.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 23:35 от veka

# 250
Абе, хора, жената няколко пъти е купувала на мъжа си парфюм от 30 лв. вие Шанели и Герлени и предлагате!  ooooh! Ми очевидно няма да купи парфюм за 150 лв. Нека и тези, които се радват на по-евтини парфюми, имат шанс за разнообразие в избора.
http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/CK-One-276.html  Това е един чудесен летен избор. По сайтовете 50 мл е около 32 лв.
Този също http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Passenger-for-Men-5254.html
За Петрова 69 иде реч.

# 251
  • София
densi, да си направим тема с предпочитани парфюми и зодии? Стори ми се интересно от подхвърлени тук реплики  Heart Eyes

Peace Хахаха, Бижу, аз също щях да подкрепя Шанелите, но ти май си права.

# 252
  • Варна/Лондон
Улавям се, че къде съзнателно, къде не, съм избягвала да тествам на  Guerlain. Може би защото без проба си поръчах преди време Shalimar , и да, приятен е, но по отзивите, които четох, очаквах нещо повече. И да искам, не мога да опиша кое точно не ми допада, използвам го, но ей така, без емоция. Но определено съм решила утре специално да се разходя до Debenhams , явно грешката е в мен и ще видя и мъжките как са. Пък и от един парфюм не се правят изводи, знам аз, ама... Laughing

Благодаря за отзивите, ще пиша като тествам! Hug

Ъъъ, не знам, за 30лв, но под 30 паунда има 1-2, подаръци от р.дни и т.н. За нас си се поглезваме, разбира се не всеки ден. Но както и да е, за сега до 100 паунда не ме притесняват, пък и  както казах не е често. Той също подобаващо се отчита. Послено, без повод ми взе Narciso Rodriguez- не е скъпарски, но пък много ми хареса, изненада ме за пореден път с вкус.  

А и както написах, вече има Шанел, 90 паунда му го взех , не 30 лв. Laughing

# 253
Бижу, Герлена който предложих е 80 лв в енцо за 80мл, не мисля, че е кой знае колко скъп.
Иначе сте права за CK One, много добър, истински унисекс, добре се развива и върху двата пола

# 254
Бижу и аз това си мисля през цялото време.
Джеронимо, предлагам ти с търсачката да си отделиш постове на Deetron, Walter99, kovatcheva - те обсъждат доста мъжки парфюми и може нещо да си харесаш.

Общи условия

Активация на акаунт