Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Ъъъ, не знам, за 30лв, но под 30 паунда има 1-2, подаръци от р.дни и т.н. За нас си се поглезваме, разбира се не всеки ден. Но както и да е, за сега до 100 паунда не ме притесняват, пък и  както казах не е често. Той също подобаващо се отчита. Послено, без повод ми взе Narciso Rodriguez- не е скъпарски, но пък много ми хареса, изненада ме за пореден път с вкус.  

А и както написах, вече има Шанел, 90 паунда му го взех , не 30 лв. Laughing
Джеронимо, изрично написах, че става въпрос за предложения към Petrova69.  Peace

# 256
  • Варна/Лондон
Аха, ама късно видях, но няма лошо, аз също не съм привърженик на безбожно скъпите удоволствия. Има хубави такива и за по-малко пари. А и не винаги скъпото може да ти допадне като аромат, усещане и т.н. Пък и това, че някой е ползвал от 30, не значи, че един път не може да си позволи нещо по-скъпо. Не е душ гел все пак. Laughing

пп. наскоро загледах един, тук препоръван, към 200 и кусур паунда-ами няма да ги дам, и да ги имам, и да ги нямам, това са ужасно много пари за парфюм.  Tired

# 257
  • София
Bright Crystal - до колко Шанел нямат конкурнция не знам дали е точно така, но техния специален плюс при мъжките парфюми е, че стоят доста добре на всички възрасти и типове мъже, и ги правят  по-привлекателни и обаятелни  Grinning

Джеронимо - точно като за теб имам идея, от пресни днешни тестове  Simple Smile

Мисля, че много добър вариант за твоят слуай е Gianfranco Ferre Ferre Black

http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-Black-30546.html

Това е най-новото мъжко предложение от марката и на мен ми харесва доста - улегнал е, за мъже над 27г, като това, което ме впечатли най-много е, че успява да бъде едновременно модерен, но и мъжествен, без да бъде груб или ретро.
Лавандулата по принцип си е особенна нотка, която често може и да разруши даден парфюм, но тук авторите са се справили успешно. Не че тя е водеща, но я има, за радост във вариант мека, леко заслаждаща и модерна. Подправките дават известен характер, но не са мощни или плашещи.
Имах предшния мъжки парфюм на Фере - In The Mood For Love Man и мога да открия доста прилики, като  новия Ferre Black е по-мъжествен и елегантен. Мисля, че на твоят любим като тъмен тип, ще стои много добре. То и името си го подсказва  Mr. Green
Като забележка бих посочил, че поставен до 1 Милион и Армани Код, въпросното Фере Блек може да стои по-тихо и не до там излъчващо... но все пак мисля, че се справя добре.

Друг прекрасен вариант е Thierry Mugler A*Men Pure Tonka - убиец аромат, а като трайност и шлейф - те са отново на познатото мюглерско ниво  Heart Eyes

Идеята на veka за L’Homme Ideal Eau de Parfum е отлична - наистина приказен парфюм!

# 258
  • The Evergreen State
Athena, Bright Crystal, много благодаря за описанието bouquet Определено ме заинтригувахте...за есенно-зимния сезон имам само миниатюрни остатъци от разни парфюми, време ще е за нещо ново Flutter
Biskvitka, относно нощния трезор ако се колебаеш добре е все пак да пробваш ако имаш възможност. Той не е само гурме, има в него много ликьорик (ако познаваш вкуса на тези бонбони), това неутрализира захаросаността на гурме съставките и го прави интересен но тази особеност не съм сигурна че би се харесала на всеки.

# 259
Да, на мен никак не ми харесва. Peace

# 260
  • Бургас
Deetron,именно за това го написах относно Шанелите и ги предлагам така ожесточено. Grinning Нощният Трезор е особен парфюм,да определено както бях писала си трябват сериозни тестове. bouquet

# 261
  • София
Нощният Трезор и аз го очаквам. Правих му няколко теста през последните 4-5 месеца. В крайна сметка реших, че го харесвам достатъчно за да го купя.

# 262
Май точно навреме ще попитам и аз в темата за мъжки парфюм. Simple Smile Прочетох назад, малко, хубави предложения, но не знам за моя какво да избера. Тъмнокос, тъмни очи, тъмен тип, Козирог, висок Laughing, допадат му на Paco Rabanne -1 Million и XS, Armani Code и Acqua di Gio, а последно успях да го зарадвам с Bleu de Chanel, последният и на мен много ми хареса, много му отива. Та сега искам пак да го изненадам, има и повод, и се чудя за Lalique Encre Noire A L`Extreme. Не ми се обикаля да мириша, пък и в темата беше добре представен, но да питам и професионалистите тук. Ще се радвам за мнения. А и друг ако се сетите, приемам предложения.

Благодаря! Hug

Получила си много добри предложения дотук, но само да добавя - всички от серията Thierry Mugler A*Men са много хубави, също и В*Men  Peace

# 263
Искам да благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат с избора. В крайна сметка след дълго умуване се спрях на този: http://parfisimo.com/paco-rabanne-1-million-priv-eau-de-parfum/
От магазина ми казаха ми, че утре трябва да пристигне и след рожденния ден ще ви пиша дали мъжа ми го е харесал. Видях коментари, че до сега съм купувала парфюми за по 30 лв и защо ми предлагат по-скъпи, но все пак е 50 годишнината на мъжа ми и си струваше да се поотпусна с по-висок бюджет. Все пак след това и аз ще се радвам на готиния аромат когато излизаме заедно. Още един път благодаря на всички Hug Hug  Hug

# 264
Видях коментари, че до сега съм купувала парфюми за по 30 лв и защо ми предлагат по-скъпи, но все пак е 50 годишнината на мъжа ми и си струваше да се поотпусна с по-висок бюджет. Все пак след това и аз ще се радвам на готиния аромат когато излизаме заедно. Още един път благодаря на всички Hug Hug  Hug
Никъде не бяхте написали, че е за 50 годишнина, а аз не гледам на карти!  Grinning Освен това се съобразих с ценовия клас на парфюма, който някалко пъти до сега сте купували и според вашите думи дастатъчно сте се радвали и двамата с мъжа ви на въпросния парфюм. Някой специално ви попита какъв е бюджета ви, не отговорихте. Затова се убеждавам, че когато човек иска да е в услуга, да не се изхвърля, а да се съобрази с наличното инфо, е по-добре да си замълчи, защото се оказва, че добрите му намерения се приемат по-скоро като обида!
Хубав юбилей ви желая и дано понесете сладостта на избрания парфюм в тези жеги. Ако не, ще му се радвате през зимата. Simple Smile

# 265
Аризона, преди две седмици на  бул. Янко Сакъзов 56, в парфюмерия Конкорд видях, че имат варианта от 2012 г. на Адикт, предишната версия никъде в реални магазини не съм успяла да намеря, а не е като да не съм го търсила  Mr. Green.  Този също много трудно вече се намира ...уви!
Проверете на Красно село в парфюмерията и въобще в малки, квартални парфюмерии.

Благодаря за насоките! Дано някъде нещо прашасва. Simple Smile

Нимфеа, и аз така. В ибей има някакви, обаче нито може да е сигурен човек, че са читави, а и цената не е особено приятна.

# 266
Видях коментари, че до сега съм купувала парфюми за по 30 лв и защо ми предлагат по-скъпи, но все пак е 50 годишнината на мъжа ми и си струваше да се поотпусна с по-висок бюджет. Все пак след това и аз ще се радвам на готиния аромат когато излизаме заедно. Още един път благодаря на всички Hug Hug  Hug
Никъде не бяхте написали, че е за 50 годишнина, а аз не гледам на карти!  Grinning Освен това се съобразих с ценовия клас на парфюма, който някалко пъти до сега сте купували и според вашите думи дастатъчно сте се радвали и двамата с мъжа ви на въпросния парфюм. Някой специално ви попита какъв е бюджета ви, не отговорихте. Затова се убеждавам, че когато човек иска да е в услуга, да не се изхвърля, а да се съобрази с наличното инфо, е по-добре да си замълчи, защото се оказва, че добрите му намерения се приемат по-скоро като обида!
Хубав юбилей ви желая и дано понесете сладостта на избрания парфюм в тези жеги. Ако не, ще му се радвате през зимата. Simple Smile
Не ме разбирайте погрешно, не ви нападам, както казах съм благодарна на всички, неочаквах такава съпричастност и може би за това не дадох повече инфо за бюджет и че е 50 годишнината на мъжа ми. И си взимам бележка другия път да дам повече информация, защото сте супер! Hug

# 267
  • на брега
Джеронимо, моят мъж е тъмноок, много висок, козирог. Носи с удоволствие и много му отива този аромат: http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-1834.html
От скоро и този: http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Sauvage-31861.html
Аз (също козирог Wink ) харесвам и двата! Simple Smile

# 268
Да сложите по една снимчица  на козирозите освен  hahaha

Това със зодиите понеже тръгна от мен да кажа, че се пошегувах за Лъва. Много ясно, че харесвания аромат няма нищо общо със зодията. Темата съвсем стана  ooooh! Един иска да се похвали какъв кичозен аромат купил, друг да похвали мъжО си е няма лошо де. Няма лошо  Laughing Laughing Август е , пече.

За протокола - и аз  Коза  Laughing

# 269
  • Варна/Лондон
Като му го подаря, ще го снимам по парфюм само, да кажете дали му отива. Или пък да го пусна сега, натюр, непарфюмиран, белким някоя му купи нещо подходящо за него та да спестя някой лев. Поне предложения има. Laughing

Шегата настрана, толкова предложения, че няма как да не му избера нещо. Насоките са ми важни, защото хич ме няма в избора на аромати. Като реша да купувам, чета някой отзив, ако имам време го тествам, ако не поръчвам и така. Като тествам, на третата миризма вече съм изключила, стават ми еднакви и пак опирам до отзивите. За мен съм си лесна, имам си 2-3 любими и ако той ме изненада е добре дошло. Но той наистина е придирчив и за дрехи и за парфюми, абе коза. Laughing Сега от толкова предложения, повечето непознати за мен аромати ще се разходя до близкия Westfield да му избера нещо от предложените. Поне не се налага да помириша десетки, преди да реша. Laughing
Благодаря за насоките! Hug

Скрит текст:
Bright Crystal - до колко Шанел нямат конкурнция не знам дали е точно така, но техния специален плюс при мъжките парфюми е, че стоят доста добре на всички възрасти и типове мъже, и ги правят  по-привлекателни и обаятелни  Grinning
Джеронимо - точно като за теб имам идея, от пресни днешни тестове  Simple Smile

Мисля, че много добър вариант за твоят слуай е Gianfranco Ferre Ferre Black

http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-Black-30546.html

Скрит текст:
Това е най-новото мъжко предложение от марката и на мен ми харесва доста - улегнал е, за мъже над 27г, като това, което ме впечатли най-много е, че успява да бъде едновременно модерен, но и мъжествен, без да бъде груб или ретро.
Лавандулата по принцип си е особенна нотка, която често може и да разруши даден парфюм, но тук авторите са се справили успешно. Не че тя е водеща, но я има, за радост във вариант мека, леко заслаждаща и модерна. Подправките дават известен характер, но не са мощни или плашещи.
Имах предшния мъжки парфюм на Фере - In The Mood For Love Man и мога да открия доста прилики, като  новия Ferre Black е по-мъжествен и елегантен. Мисля, че на твоят любим като тъмен тип, ще стои много добре. То и името си го подсказва  Mr. Green
Като забележка бих посочил, че поставен до 1 Милион и Армани Код, въпросното Фере Блек може да стои по-тихо и не до там излъчващо... но все пак мисля, че се справя добре.

Друг прекрасен вариант е Thierry Mugler A*Men Pure Tonka - убиец аромат, а като трайност и шлейф - те са отново на познатото мюглерско ниво  Heart Eyes

Идеята на veka за L’Homme Ideal Eau de Parfum е отлична - наистина приказен парфюм!
[/spoiler]

Така разкошно описан, почти ми се иска да си спестя разкарването и направо да го поръчам. А и на мъж с вкус е лесно да се довериш. Ще пиша на какво съм се спряла и за отзивите на Козата тия дни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт