Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 286
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Искам да питам как са като трайност парфюмите на Елизабет Арден? Харесах слънчогледа.
Траен е доста при мен. Пробвай обаче на товята кожа как ще е.

# 346
  • Вестерос
Пръснах се днес в ДМ-ма, след 2 часа пак миришеше, но сега се изкъпах и замина аромата.

# 347
  • Бургас
Нежност,благодаря ти за предложението,ще го пробвам задължително. bouquet Аз също не харесвам парфюмите на Прада/тези,които познавам/,а ароматите на Арден съм пробвала само из магазините,при мен са нетрайни.Особено тези двата-http://www.enzo.bg/elizabeth-arden/provocative-woman-parfjumna-voda-za-zheni/     http://www.enzo.bg/elizabeth-arden/provocative-interlude-parfjumna-voda-za-zheni/

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 17:41 от Bright Crystal

# 348
  • някъде под слънцето...
Veka, аз бях питала и преди, но не получих тогава отговор, понеже е американски сайт, знаеш ли, къде пристигат (в Пощата или на Митницата, знам, че е  според сумата, но често не го спазват и ако поръчам само мостри, къде ще ги получа?).

Провери как е в Италия, защото в Испания например, за толкова години и толкова поръчки, само веднъж пакета отиде на митница и то точно, когато парфюма беше за друга фея.
Всички сме в Европа. но не навсякъде разпоредбите се изпълняват по един  и същи начин
За Прада, единствената, която имам и харесвам е Прада интенс..За магазините на Прада не мога да си изкривя душата, че са грозни. макар, че не съм фен на марката..Всяка страна има различен стил на обличане, колкото и да са еднакви модните тенденции.Примерно от далече могат да се различат италианка, испанка,  българка и англичанка. Макар   че първите три имат сходни физически  черти, но стила на обличане е коренно различен..Както е невъзможно да объркаш отдалече  италианец с французин.

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 19:12 от sl

# 349
Някои хора в тази тема страдат от краткотрайна памет или просто са се самозабравили. ooooh!

Колкото до Прада, получавала съм не веднъж комплименти за Ирисовата Прада, от не ангажирано парфюмни лица, при това чинно си записаха името и дизайнера.

# 350
Аз по принцип не обичам парфюми и от силни аромати ми става лошо и ми се повдига, но напоследък много харесвам на Хермес един аромат, който ми дадоха като мостра - Le Jardin De Monsieur Li Някой друг харесва ли го? По принцип харесвам по-ненатрапчиви аромати, защото другите просто не ми понасят

# 351
Да, аз го харесвам. Страхотен е за топло време. Heart Eyes

# 352
Да, много се запалих, мисля дори да си го купя, сега още върви намалението в Бюти Зоун, но не знам дали е намален...

# 353
  • София
Karen - честит ти Лартизан  Simple Smile
Noir Exquis е прекрасен парфюм, който много умело съчетава разнородни нотки, за да се получи уникален аромат, който е много уютен, топъл, аха да стане гурме, но пази границата, дървесен, приканващ да го вдишаш отново и отново. Тези, коити си мечтаят и представят иделното сладникаво и "вкусно" дърво, мисля че в този парфюм може да го открият. При мен трайността е отлична.

Tiffany Aching - колежка преди няколко години си взе 5th Avenue Nights и мога да кажа само хубави думи за трайността и шлейфа - винаги я усещах, като се въртеше около мен, дори в края на работния ден.

kovatcheva - благодаря за споделените свежи впечатления от наистина любопитни за мен нови неща, които в България липсват, а и не ясно кога ще дойдат. Безценни са включванията ти  Hug
Та за Прада - за мен тази марка е 100% синоним на елегантност и стил. Мъжките парфюми са прекрасни, от дамските имам бегли впечатления - от Прада Кенди основно и ми харесва, като и част от Инфюжън линията бях тествал преди години. Но при всички положения давам мило и драго да съм облечен и доволно полят от Прада  Sunglasses

Може да съм наивен, но никога не зачерквам генерално и винаги са ми интересни новите преложения, независимо от марките.  

Eva111 - Купувай смело Le Jardin de Monsieur Li - ако сега ти харесва, когато го придобиеш и носиш, ще бъдеш още по-щастлива и доволна от избора ти.  Simple Smile

# 354
  • София
Veka, съжалявам, не знаех!

Няма за какво!  Peace Аз по принцип не обичам усложненията, предпочитам да си ги спестя и да не ходя по разни администрации за дребни неща.В магазините има толкова много парфюми, че винаги мога да открия нещо, което не съм познавала и много ми харесва.

Nikolay87, сетих се за още един сайт, от който можеш да си поръчаш семпъли и няма да пристигнат на митницата,/не е от САЩ/ а можеш и до адрес на превозвач в Германия да си поръчаш и да си спестиш доставка до БГ - http://www.ausliebezumduft.de/ .

# 355
  • София
Годес, благодаря за линковете и аз, изгледах ги и искрено се смях Heart Eyes Hug bouquet
Хващам се за мнението на разнежена, защото не намирам кой питаше за номинациите на Натали за 2010 г. Ето ги - 1 и 2. Обаче не са анимирани, клипчета са само тези двете в първи пост.

# 356
Veka, съжалявам, не знаех!

Няма за какво!  Peace Аз по принцип не обичам усложненията, предпочитам да си ги спестя и да не ходя по разни администрации за дребни неща.В магазините има толкова много парфюми, че винаги мога да открия нещо, което не съм познавала и много ми харесва.

Трагедия е, ако трябва освобождаване от митницата, ходят от стая в стая в дискета, повтарям дискета и да действието се развива 2016-а и това продължава около ден, така, че трябва да се внимава нищо от поръчаното да не попада там.

# 357
  • Sofia
   Малко OFF, но аз затова изобщо не поръчвам директно до България, ако знам, че продавачът няма да декларира фиктивно стоката на по-ниска стойност и ако има опция за поръчка до адреса на превозвач в UK. Peace

# 358
  • Вестерос
Благодаря!  bouquet

# 359
Годес, благодаря за линковете и аз, изгледах ги и искрено се смях Heart Eyes Hug bouquet
Хващам се за мнението на разнежена, защото не намирам кой питаше за номинациите на Натали за 2010 г. Ето ги - 1 и 2. Обаче не са анимирани, клипчета са само тези двете в първи пост.
Атти, благодаря ти! bouquet

Deetron, ЛМ изпръска една бутилка от http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html и му стоеше много добре.

Eva111, взимай го Мосю Ли, хубав е парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт