Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 315
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Чукарландия
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 61
  • Бургас
Бижу, наистина Ейлиънът си носи духа на класическия. Не може да го сбъркаш. И аз си мисля, че ако трябва да избираш един, на теб би ти допаднал най-много Пантерата, но най-добре да пробваш.  Peace

# 62
Честита юбилейна тема!  Hug
Харесва ми идеята за честването и с нов парфюм (закупеният вчера не се брои нали  Mr. Green)
Тази година, приготвяйки багажа за море, взех 5 - Piment Brulant L`Artisan Parfumeur, Sublime Balkiss The Different Company, Cristalle Eau Verte Chanel, Eau Parfumee au The Bleu и  Aqva Divina Bvlgari.  Понякога допълвам с отливки и виали, които свидно преглеждам и се чудя коя да приключа и докапча Mr. Green
Напоследък трудно избирам с какъв парфюм да се възнаградя  Rolling Eyes прехвърлям, пробвам, чета....и отхвърлям, в същото време приключвам няколко любими и навярно ще ги подновя. 
Честити нови придобивки на всички!  Crazy

# 63
Напоследък трудно избирам с какъв парфюм да се възнаградя  Rolling Eyes прехвърлям, пробвам, чета....и отхвърлям...
И аз така Tired

KDSHug отхвърлих го, даже няма и да го пробвам. Peace

# 64
честита тема №200  Heart Eyes

на почивка май по-често нося отколкото пръскам
предпочитам да взема големите бутилки или виали, отливките ми развалят удоволствието

Бел, на едро действаш  Party

# 65
По случай Юбилея вчера взех Корес Ветивер и днес се напръсках сутринта преди плаж три пъти с него. Е много е присъствен и траен. Колоните хич ги няма, а този вятъра силен днес го вееше яко.
Сега ще го подновя на климатик.
Купих си и един душ гел чай-мента пак на Корес, е няма такъв кеф. Обожавам мента аз.

# 66
  • Чукарландия
Честити ти Коресчета, Денс! bouquet

# 67
Пробвай и смокинята. Ароматът е страхотен. Аз имам крема за тяло, но виждам, че има и душ гел. Кремовете за тяло много бързо попиват и не остава лепнеща мазнотия.

# 68
Да, знам я смокинята, страхотна е. Heart Eyes

Бел,  Hug bouquet

# 69
На мен смокинята ми напомня на драйдауна на Средиземноморските градини, може би затова нямат аромат смокиня.

# 70
да попитам....Том Форд Черната орхидея...нали е само дамски вариант...няма го мъжки нали?...а защо много  мъже го ползват?

# 71
да попитам....Том Форд Черната орхидея...нали е само дамски вариант...няма го мъжки нали?...а защо много  мъже го ползват?
Защото е унисекс.

# 72
но го няма като мъжки парфюм или съм в грешка?

# 73
но го няма като мъжки парфюм или съм в грешка?

Да, няма го. Peace

# 74
BBeLLa, много си смела...  Да си ги ползваш с кеф Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт