Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 266
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм другата крайност напоследък, толкова много неща са ми на сърце, ама не е сега момента...

# 106
  • Бургас
Суфлето май ще се окаже с голям брой почитателки в темата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дами,аз влизам с въпрос към тези от Вас,които познават Еликсира на чудесата и Кара Миа.Незная аз ли полудявам,но на мен са ми доста близки като аромати?Вторият го харесвам много,но Еликсира за първи път го пробвах смело на кожа и съм меко казано пленена.Ето този парфюм за мен може да се определи като скъпо ухаещ аромат. Heart Eyes Пробвах пак и "кубчетата" на Нарцисо,но не там не намерих "любов" както и новата Еуфория-http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Deep-Euphoria-39604.html Приятна,но нищо специално и на излизане изхвърлих блотерчето. Blush А това-http://www.enzo.bg/van-cleef-arpels/collection-extraordinaire-bo … na-voda-za-zheni/ много ми заприлича на този в базата-http://www.enzo.bg/van-cleef-arpels/first-toaletna-voda-tester-za-zheni/  newsm78

# 107
  • Стара Загора
Моя нос не намира никаква допирателна м/у Еликсира на Чудесата и Кара Миа. И двата ги харесвам, като Еликсира ми е фаворит, но той ми е топъл, мек парфюм, като балсам, наистина ухае на лукс, а Кара Миа ми носи усещане за хлад, има по-остро излъчване, изобщо много са ми различни.

# 108
Моя нос не намира никаква допирателна м/у Еликсира на Чудесата и Кара Миа.

И при мен така.  Peace

Скрит текст:
Обичаният Souffle de parfum, ако не ме лъжат беглите познания по френски, не е ли "полъх, дъх" Thinking Определено не е език, на който мога да споря, де  Blush

Аз съм другата крайност напоследък, толкова много неща са ми на сърце, ама не е сега момента...

Две сме  Hug Дръпнала съм един дълъг списък да отлежава и гледам малко да стопя междувременно наличностите. А после, оооо после  Crazy

# 109
  • София
Шалимарското Суфле щеше да ме убие. Не очаквах така да се отнесе тази прекрасна синя магия към един отявлен шалимароносител, -хвалител и -обожател. Хиляди пъти Инишъл!

Обич, да не би Суфлето да е "шепот", като суфлиране, а не сладкиш за ядене? Френският ми се изчерпва с 4 думи, никоя от които не става за широка аудитория  Crazy

Беллллллла, ти какво направи бе, момиче  Laughing Денси е виновна, знам аз, поне за Марнито Simple Smile
И аз щях да питам за Мадам Гре, напомня ли в някаква част Коко Мадмоазел или Мис Диор (този, който преди беше Шери)?

# 110
  • Germany
Здравейте парфюмни Grinning

Влизам да се похваля, че току що поръчах Vert d'Encens Tom Ford Не знам как ще дочакам да се запозная с него, такова нетърпение ме е обзело! Чудя се с тези нотки дали ще прилича на Hinoki Comme des Garcons и Norne Slumberhouse (дано Heart Eyes) или ще е по-скоро подобен на Fille en Aiguilles (дано да не е Stop)

И аз се надявам точно на първото  Hug Peace Ще следя за коментара ти като пристигне, макар и тук да съм почти сигурна, че ТФ просто не е моят парфюмен бранд.

да попитам....Том Форд Черната орхидея...нали е само дамски вариант...няма го мъжки нали?...а защо много  мъже го ползват?
Съдейки от наблюденията, които аз имам, повечето парфюмни маниаци не обръщат внимание на "пола" на парфюмите. Отделно има и някои аромати, рекламирани като дамски, но реално биха били по-подходящи за мъже и обратното. Аз например имам и ползвам доста женски парфюми, включително и Черната орхидея.  Wink  За мен най-важното е да мирише добре и да ми харесва. Simple Smile

Nikolay87, добре дошъл в темата  Hug. Много се радваме на мъжко присъствие тук  Mr. Green Кои женски парфюми ползваш, ще се радвам да споделиш повече. И аз все по-често се учудвам, колко хубаво стоят обявени за женски аромати върху мъж. Flowerbomb ЕДП (дамската версия) върху жена ми идва твърде сладък и задушлив, но върху колегата ми е толкова секси, че едва се удържам  Mr. Green Wink Много ми хареса и Jasmine Rouge върху мъж, съвсем различен и много интересен и ... друг прочит имаше върху него  Mr. Green  Heart Eyes Надявам се и другите ни мъжки участници скоро да се включат  Peace

Пробвах Orchid Soleil Tom Ford. Голямо НЕ от мен. Туберозата е от най-кръвожадните, а цветята са бели, та бели, че и високомерни. Заболя ме главата само от блотера. Много интезивен, много излъчващ, цветята в базата са една идея по-кротки, но само една идея  Mr. Green Единственото, което ми харесва в него е цветът на флакона  Heart Eyes Направи ми впечатление и това, че едновременно презентират него и Wanted на Азаро. Орхидеята си стоеше сама и самотна, а Wanted заемаше цялата витрина, плюс представяне на две три места в парфюмерията, включително и на втория етаж в дамската част. Малко ми е странно, но като се замисля, Wanted се цели в младите потребители с този флакон, а тази орхидея не вярвам да стане масов хит. За мен е само за ценители на белите цветя.

Mims, karie, не е честно да пуснете мухата, че сте влюбени и мечтаете нещо, и да не споделите  Naughty Wink Какво ви размечта  Flutter

Попаднах на чудно мъжко бижу http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/Uomo-Salv … ragamo-39466.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Жесток просто. С уникално красив флакон, с красив цвят на стар коняк. Пулверизаторът, който е и капачка, е малко неудобен, но като свикнеш с големия му размер  Mr. Green всичко си идва на място. Uomo е като красив и усмихнат мъж, без фотошоп, с всички плюсове и минуси, просто истински. С първото вдъхване на аромата предизвика щастлива усмивка в мен. Гъст, плътен мед, ароматен сладък портокалов цвят, и много, много кафе. Като гъсто, късо, ароматно еспресо. Усещам го как изтича от машината, с леко киселата жичка на 100% качествена арабика. Мек, кехлибарен амбър, разливащ се като лава, даващ невероятно топло и уютно усещане на композицията. И чудесно смесени сладост на тонка и кардамон. И топло, леко опушено кашмирено дърво. Полудях просто, толкова ми харесва  Crazy Crazy Crazy Много, много усмихващ, много истински, много топъл и закрилящ, абе секси от където и да го погледнеш  Mr. Green Mr. Green. С уникално добро и силно начало. В развитието си ми показа и минусите, но те се преживяват. Показва се модерният амброксан, но не е така предозиран, както в други парфюми и се търпи. Малко е тих, стоящ близо до кожата в развитието си и на третия час го загубих, затова ще го пробвам поне още веднъж, защото наистина много ми харесва и ми се иска да му дам шанс. Като за първи път с него е страхотен Wink. Харесва ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Няма да имам абсолютно нищо против да го усещам от мъж парфюма, но твърдо го определям като унисекс.

# 111
Не съм виновна, Бела признай! Laughing Wink Heart Eyes Hug bouquet

Orchid Soleil Tom Ford е значи точно като за мен, какво ще кажеш Ковачева?! Поръчала съм да ми го издирват за насляпо. Ако не, Септември от Америка директно.

# 112
  • Germany
Моят съвет е да изчакаш, дори и за теб не съм съвсем сигурна, че можеш да понесеш толкова бели цветя. За мен е труден парфюм. Ако зорът е много голям, ще помагам  Wink

# 113
Някои пробвал ли е
montale intense tiare , много ли е дамски може ли да го носи мъж,дълготраен ли е  и т.н. ?

# 114
Много е голям зора за този Том Форд наистина. В носа ми се е загнездил. Аз така или иначе ще го купя, защото имам всимките излизали досега и от колекционерска ще го взема, пък ще видя кога и как ще го нося.

# 115
  • Бургас
Галета,Обич благодаря за включването bouquet,но аз намирам прилика или съм объркала блотерите,но едва ли newsm78,ще ходя пак да сравнявам да се уверя,мерси още веднъж.

# 116
  • Варна

Mims, karie, не е честно да пуснете мухата, че сте влюбени и мечтаете нещо, и да не споделите  Naughty Wink Какво ви размечта  Flutter

Хриси, скромничко, един HdP 1873.

# 117

Хриси, скромничко, един HdP 1873.
Мда, много го бива. Heart Eyes

Аз искам Тубероза. Туберозата на Нишан. Heart Eyes

# 118
# 119
аз вече си имам юбилеен - Черната ванилия на ИР, заглеждам я от доста време и едно мини ми дойде идеално
И аз така. Оставих по-сериозните стрелби за по-нататък и си купих ванилийка макар хич да не е за сега. Ти пробва ли розата с уд , хареса ли ти? Тя не е чудо невиждано, прилича на други  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт