Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 256
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
...Nikolay87,предполагам че си Ники и си 87ми набор,но дори и да не е така - приятно ми е,Стенли,ще започна малко по-отдалече защото предполагам в каква ситуация се намираш,а именно: запалил си се по парфюмите ,искаш да опиташ нови и нови аромати,искаш да разбереш коя съставка как мирише,кои са съставките които ти харесваш,кой е оня аромат на пича с който си се разминал онзи ден и ужасно ти е харесал(не пича де) и още куп други въпроси свързани с аромати,доставки,проби,заплащане и бля,бля,бля....Сега пък се появи и някакъв мосю Съркъл, дето раздава виали че и с пълни шепи  newsm78

В тази тема в която задаваш въпроса си има дами които имат голям опит с много аромати,има дами които ще се държат високомерно, има такива които ще ти помагат с информация, има такива на които ще си безразличен, има всъщност всякакви дами,като във  всички публични форуми в интернет.Може да прочетеш 200 теми преди настоящата и ще разбереш много неща,пък може и да нямаш амбициите чак толкова да влизаш навътре в "нещата"...При всички положения обаче най-прекия път до отговора на твоите въпроси зависи от личния ти опит,ти сам да опиташ,да помиришеш,да прочетеш...Не чакай някой да ти отговори относно нещо толкова субективно като възприемането на аромата,а що се отнася до мосю Съркъл,мисля че има достатъчно дами които да го пишат,(...само,не очаквай да ти даде и на теб пълна шепа виали)

п.п. в темата освен гореспоменатите типове жени има и няколко мъже,но само един е този който е активен и това не съм аз де...Ако мога да ти  бъда с нещо конкретно полезен - заповядай, ще споделя това което знам с теб  bowuu
Здравей! Да, Николай съм и съм 87-ми набор.  Laughing И на мен ми е приятно! Simple Smile
Запалих се по парфюмите преди година и половина. Непрекъснато искам да пробвам нови и нови неща, но финансите са ми голяма спънка... Понякога пробвам някои парфюми в магазините, но там преценката ми не е достатъчно обективна. Обикновено си пръскам върху блотери и после ги мириша вкъщи на спокойствие. Simple Smile  Но тъй като най-добре е да се пробва върху кожа, най-разумният вариант за мен са мострите. Няма как винаги да купувам цяла бутилка от нещо, което искам просто да пробвам - вече правих тази грешка...
Явно фабричните мостри не толкова лесни за придобиване в България, както и предполагах. Не съм чак толкова против отливките, но някои се предлагат в гадни миниатюрни виали без спрей (Enzo), за които поне аз така и не открих начин за лесно отваряне.  Laughing  Освен това имам чувството, че при липса на спрей, пак не мога да пробвам парфюма върху кожа както трябва... Мострите от Parfimo са много по-удобни в това отношение, но там пък няма толкова голям избор...
Благодаря на veka за инфото за luckyscent. Вероятно ще ги пробвам някой път, макар че малко се притеснявам да поръчвам от чужбина.  Laughing
Относно потребителите тук - нямам предразсъдъци, хората са различни, а и аз лично все още не познавам никого, така че съм положително настроен към всички. Благодаря ви за отзивчивостта!  Hug

# 331
  Момичета, сетих се да питам и още нещо – има ли къде в София да бъде тестван Lalique Encre Noire à l'Extrême? Отдавна искам да го помириша, но нямам идея дали се продава в някой физически магазин в Б-я. По-вероятно – не, но надеждата умира последна. Laughing
Не, няма.

# 332
  • Sofia
   Жалко, мерси, все пак. Peace

# 333
Ковачева, определено не ми беше ден. Не успях, разбира се, да пробвам всичко и не съм ги лишиша от шанс, но в друг момент.
 Atelier Cologne със сигурност ми допадна повече  Peace

# 334
Сега се чудя дали да си поръчам за студеното Bvlgari Jasmin Noir L'Essence. Не си го спомням много, защото го пробвах преди много време. Струва ми се, че жасминът не е много осезаем, че не се обичаме много с него - причинява ми главоболие. Не помня нищо обаче от присъствието на бадема. Някой има ли впечатления от този парфюм?
Да, не е толкова осезаем жасмина като в първообраза, но и бадем не открих. По-сладък е, по-мек и има някаква препратка към Addict в L'Essence, или поне аз така го усещам. Хубав парфюм!

# 335
Аз толкова надежди залагах на новата дамска Prada Laughing Но ще я търся все пак да я пробвам.

# 336
Въобще не пробвам вече Прада. Никога нищо не ми харесва и няма смисъл. Не харесвам нея, не харесвам дрехите и и аксесоарите и, не харесвам цветовете в модата и,..... и парфюмите и.

# 337
Ами чантите?  Mr. Green

# 338
Не, не ме кефят. Нищо на Прада. Бозаво ми е някак всичко, строго и странно. Може би защото и нея не я харесвам.

# 339
Питам, защото аз така и не харесах никога парфюм Прада, но чантите им харесвам. С другата конфекция не съм запозната...
"Бозаво, строго и странно."  Направо описа моя стил  Mr. Green

# 340
Извинете за спама. Blush
Скрит текст:
Майка е много запалена по красиви дрехи. Строги костюми и делови рокли, манта, палта и т.н. Има огромен гардероб и всики знаят, че се грижи страшно за него. Отиват в Италия и татко минавайки покрай магазин Прада и казва "ела влез да си избереш нещо". Тя махва с ръка и казва: "не ме занимавай, не е това за мен". Той обаче упорит да достави евентуално удоволствие. Влизат. И майка ми казва след време: "леле, вътре беше някак като магазин за втора употреба". Отвръщам "маме, може ли така да говориш за Прада" и тя "ами какво да те лъжа, висят неща някакви по закачалките". Twisted Evil

# 341
  • Вестерос
Искам да питам как са като трайност парфюмите на Елизабет Арден? Харесах слънчогледа.

# 342
Аз съм така с американските дизайнери, мега зле са ми...като пример Michael Kors и други такива бози, съответно не им пробвам и парфюмите.

# 343
Искам да питам как са като трайност парфюмите на Елизабет Арден? Харесах слънчогледа.

Преди няколко години си бях взела 5th Avenue и 5th Avenue after five, без абсолютно никакви очаквания, ей така - за асортимент. И двата са с изключителна трайност при мен. След време ми подариха и Beauty-то, е, тук вече не мога да кажа същото, усещам го 3-4 часа най-много.   Thinking Слънчогледите ги "познах" за пръв път през 1988 г. Една приятелка ги имаше и помня, че бяха повече от трайни, въпреки концентрацията EDT.

# 344
  • Вестерос
Благодаря , даже не съм видяла , че са edt, по принцип гледам да си взема edp, но може да рискувам с един малък слънчоглед

Общи условия

Активация на акаунт