Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 309
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вчера и аз най-после тествах новия парфюм на Каролина Херера - Good Girl - в обувката, чудесен е. Подкрепям мнението на densi, че има големи шансове да стане масов и с лекота да се хареса на много хора. Има и огромна трайност, направо ме удиви. Напомня ми на парфюм, който съм имала, силно ми напомня, но не мога да си спомня кой...  newsm78

Все още го нямаше новия фланкър на Мис Диор, очаква се да го заредят през септември. Grinning

# 586
Аз също чакам Galop, казаха ми в края на август, началото на септември ще излезе. Йоан Владимир, разкажи какво те разочарова в Chanel No 5 L'Eau , ако си в настроение за такъв тип разказ, а също и за Galop (останах с впечатление, че си го пробвала). Аз се готвя направо за покупка на Galop:)))
Джия, аз съм от почитателките на Baby Doll, би трябвало течността да е бледорозова. Няма да ти хваля ароматът след като така и така си го преценила като посредствен. Аз не оставам без него, винаги си го подновявам. Можеш да го размениш, ако не те радва. Peace

Имам тоалетната вода, може заради това да е прозрачен. Не е като да не го понасям, просто очаквах по- богат аромат, а не само рози и касис. Искам да разменя Tresor middnight rose, защото ми е супер посредствен, но при положение, че не живея в България ми се струва невъзможно.

# 587
  • Варна
Здравейте!
Нахлувам в темата ви за да питам за един парфюм  Praynig
Винаги сте ми помагали Grinning
Вчера гледах този парфюм :http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … ition--18827.html.Първо не ми хареса ,но след около час рабрах че това е моят парфюм.
Проблема е ,че  след около 2 часа едва улавях миризмата му на китката ми,ама едва едва.
Въпроса ми е към собствениците на този парфюм ,колко е траен ,наистина ли е толкова  newsm78..2 часа..?

# 588

Hug  ...хм, а муска от кой чешит е - бял,мек,нежен или мазен,претруфен и потен - малко ме стопира сега с тоя муск newsm78

Мек, свеж, чист. И аз не понасям другия.

# 589
Въпроса ми е към собствениците на този парфюм ,колко е траен ,наистина ли е толкова  newsm78..2 часа..?

напръскай себе си, не китката
китката се трие в разни неща и съответно се намалява интензивността на парфюма

# 590

Hug  ...хм, а муска от кой чешит е - бял,мек,нежен или мазен,претруфен и потен - малко ме стопира сега с тоя муск newsm78

Мек, свеж, чист. И аз не понасям другия.

Hug  bowuu

# 591
Въпроса ми е към собствениците на този парфюм ,колко е траен ,наистина ли е толкова  newsm78..2 часа..?

напръскай себе си, не китката
китката се трие в разни неща и съответно се намалява интензивността на парфюма
Точно така. Парфюмът трае над 10 часа. Peace
Напръскай се хубаво и то при възможност няколко пъти, и тогава решавай дали да го купуваш. Аз например го харесвам, но парфюмите на Нарцисо от тази серия ми миришат, като ги сложа на пот и не мога да ги нося.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 10:36 от densi

# 592
  • Казанлък
Здравейте, поръчвал ли е някоя от вас парфюм от zakosata.com? Дали са ок или може да попадна на менте?

# 593
  • София
Здравейте, поръчвал ли е някоя от вас парфюм от zakosata.com? Дали са ок или може да попадна на менте?
Здравей! Въпросът ти е за тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=900516;topicrefid=20  Wink

# 594
  • Стара Загора

Проблема е ,че  след около 2 часа едва улавях миризмата му на китката ми,ама едва едва.
Както са та посъветвали напръскай се хубаво и да видиш кака е положението. Аз също много го харесвам този парфюм, но много скоро след напръскване спирам да го усещам, а като чета каква трайност показва при някои, но аз нямам този късмет. Поради тази причина преди време го размених, сега имам ЕДП варианта и положението е същото, явно комбинацията на муска с нещо друго ми действа така- не го усещам.

# 595
  • София
И като заговорихте за Comme des Garcons, като ровех из нета, попаднах на "Grace" Comme des Garcons
Скрит текст:

Фрагрантика мълчи по въпроса, някой знае ли нещо за този парфюм? Hug

BBeLLa, Фрагрантика въобще не мълчи по въпроса - ето го аромата http://www.fragrantica.com/perfume/Grace-Coddington/Grace-36590.html .
Аз го тествах миналия месец в Гърция, дори писах за него.Бутилката е интересна, наистина е като котка.За аромата научих от едно списание, където беше представена повече Grace Coddington, отколкото самия парфюм.Аз парфюми не мога да описвам, но това което помня от този е рози, много рози и муск.Розата имаше някакво по-различно звучене, не като чиста роза, но не можах да отлича нищо друго.Тъй като розите не са ми от любимите цветя в парфюм, гледам че го сравняват с Клое /бягам от тази серия като дявол от тамян/ и не мога да потвърдя.С НР For Her edt също го сравняват, но аз не мисля така, защото съм имала edp и познавам edt.Може аромата да е по-хубав, отколкото са моите впечатления, защото в жегата парфюмите се променят, но аз го тествах късно вечерта, не беше и много влажно.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 11:22 от veka

# 596
  • Чукарландия
Благодаря, veka! bouquet

Ами те са го скрили, въобще не е при Comme des Garcons perfumes and colognes. Фрагрантика така написан, не го открива. Peace

# 597
  • София
Благодаря, veka! bouquet

Ами те са го скрили, въобще не е при Comme des Garcons perfumes and colognes. Фрагрантика така написан, не го открива. Peace

Тези, които са колаборация така ги слагат, и Pharell Williams Girl е така  Peace

# 598
О, не Bella, той си е на Grace Coddington и си е под нейното име. Това, че е направен в колаборация с парфюмеристите от CdG е съвсем отделен въпрос. Тя самата не е парфюмерсит и ползва такива. Затова се търси с нейното име. И аз я питах veka за него, но за жалост тя не му е обърнала много внимание. Grace е англичанка и обясняваше как искала ароматът  да прилича на градината от детството й т.е. много рози...и на мен ми е любопитен.

Джия, Baby Doll e само в концетрация edt. Според мен няма edp от него. Но не се мъчи ако не го харесваш....

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 12:05 от Zozina

# 599
  • Чукарландия
Да, вече разбрах. Peace
Не знаех, че е правен в колаборация. Срещнах го в сайт и така написано името означава, че е на КДГ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт