Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 178
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Да, вече разбрах. Peace
Не знаех, че е правен в колаборация. Срещнах го в сайт и така написано името означава, че е на КДГ. Peace
Да, права си, така е подвеждащо, всеки би помислил, че е на CdG...не знам защо са го направили така, при някои парфюми дори не се разбира, че са в колаборация с някой освен ако не се заинтересуваш специално.

# 601
  • София
Аз нямам наблюдение върху колаборациите, но със сигурност там, където се продава CdG се продава и този Grace. Peace

Zozina, как да му обърна внимание като рози не обичам, а на другата ръка се бях пръснала с Aventus for her, който направо ме задушаваше с мъжкото си излъчване!? На това се казва кофти тест, откъдето и да го погледна - направо беше дързост от моя страна два непознати аромата без блотер, направо на кожа  #Crazy.

# 602
Аз много рядко пръскам направо на ръката, защото тук съм с връхна дреха обикновено и попадне ли на ръкава се влачи с мен цял ден (особено ако е нещо непоносимо за мен, ми разваля директно настроението).

# 603
Вчера получих голяяяма проба от Noir Exquis L`Artisan Parfumeur, за което благодаря от сърце Heart Eyes и на първо пръсване побързах да кажа, че парфюмът е интересен, различен, странен и не е лош, но силно ме заля аромат на пюре от кестени и после нещичко, което ми препрати аромата повече към мъжки, отколкото дамски, но да се има предвид, че пръснах на ръката и наистина не бях особено впечатлена, и въодушевена. Днес, обаче, сериозно реших да го разнося, защото интересен, интересен, та мира не ми даваше да го пробвам на чиста кожа, на врата, след душ. Е, направих го! И впечатленията ми са съвсем, съвсем различни. Фин и елегантен, определено гурме аромат, ама не сладкарско, а такова луксозно. Пред очите ми изниква стая, с кожени мебели със стъклена масичка, на която има стилна фигурка от абанос, чаша уиски и купичка с ядки. Даже и ядките са в купа от абанос! Сух и някак интимен. Парфюм, за който мога да кажа, че не искам да влачи шлейф и да ме усещат околните, и той е точно такъв, а искам да мириша така за Него Blush Много секси аромат!  Heart Eyes Кой позна, че ще е много мой?! Да се целуне веднага! Laughing Сърдита съм, сега ще го искам, т.е. искам го вече Crazy Пристрастяващ аромат.
И най-важният извод и съвет по този повод - пробвайте парфюмите на врата си, както ги носите обикновено. На блотер... това не е проба, на ръка - лъже и бихте могли да подминете шедьовър заради неразбирането му!
Впрочем, в Noir Exquis откривам нещо подобно, но съвсем леко подобно и аз го забелязвам, защото имам претенциите носът ми да е като на хрътка и да имам силна парфюмна асоциативна памет, с което вие не сте длъжни да се съгласявате, на Just Cavali Gold, който много, много обичам, но ако Кавалито е скъпа кожа и вкусни ядки, то Noir Exquis е луксозни такива.
И понеже току що си купих кожено манто, винаги ще асоциирам този аромат с това и то, мантото ми, просто трябва да мирише на този парфюм... Crazy

# 604
  • Чукарландия
Бижу, като каза Just Cavali Gold, да си кажа и аз какви ги свърших...  Crazy

Докато се чудех кой ууд да избера на ММ (и все още се чудя  Mr. Green) си поръчах за мен Just Cavali Gold и Cara Mia. Сега тръпна в очакване, но съм сигурна, че ще са мои. И то много мои. Peace

А за ууд-а още ще се почудя. Hug

# 605
  • София

Докато се чудех кой ууд да избера на ММ (и все още се чудя  Mr. Green) си поръчах за мен Just Cavali Gold и Cara Mia. Сега тръпна в очакване, но съм сигурна, че ще са мои. И то много мои. Peace

Охх...колко ми е познато това  Laughing Пиши после плииз, как го усещаш Cara Mia, че нещо напоследък много му се чудя  Hug

# 606
  • Бургас
Честитя на всички новите придобивки,много късмет да Ви носят. Hug Бела,много харесвам Cara Mia, но така и не го купих не можах да се възприема с него,много добър избор според мен,дано на теб ти стои добре. Heart Eyes

# 607
Бел, ти просто ми отвяваш главата с твоя размах на поръчки! omm  Laughing Hug Кажи какво ги правиш толкова много?! При мен просто... дъна няма да видя в близките не месеци, години! Наистина не знам как се пръскат повечето от вас, как изразходват парфюмите си. При мен, от всичко налично, очевидно(около 30 мл) намаля само Bois d`Iris Van Cleef & Arpels, другите намаляват така плавно, че не се вижда. Е, довърших едни 30 мл от въпросното Кавали, но взех друг веднага. И една Ирисова Прада довърших, но ме чака следващата, а тези 100 мл все пак ги пръсках поне 4 години, наред с други неща. Има парфюми, които тази година не съм пипнала още... Rolling Eyes

Cara Mia търчах, буквално, да го купя и го пробвах в магазина на място и ... не го взех! Просто искам само аромати, с които се чувствам така, че сама искам да се прегърна Laughing Точно прегърната искам да се чувствам или да ми носят едни такива мисли за някого, дето е по-добре никой да не научава за тях Blush

# 608
Бижу, страхотно описание  Hug ! Мисля че ще ми хареса и на мен....

# 609
Бижу, страхотно описание  Hug ! Мисля че ще ми хареса и на мен....
Да знаеш, че не е за на сляпо. Странен е, и не мисля, че би се харесал на всеки. Дано ти хареса, но намери начин да го пробваш! Peace

# 610
А Бижу, аз тъкмо намерих шишенце и ти вече си получила проба. Ако нещо друго искаш да пробваш от моите ми пиши на лични. Hug bouquet
Аз ти казах, че ще ти хареса! Много е хубав! Зарибих доста съфорумки с него и има защо. Чуден е! Heart Eyes
Вземай го от Енцо читав е, доста хора го поръчаха сега оттам и сравнявахме.

Искате ли сайтове за шишета, дадени ми от прекрасна съфорумка? Heart Eyes

На мен Cara Mia въобще не ми харесва. Ама слабо казано не ми харесва.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 15:48 от densi

# 611
  • Чукарландия
Бел, ти просто ми отвяваш главата с твоя размах на поръчки! omm  Laughing Hug Кажи какво ги правиш толкова много?!

Ами, пръскам си ги! Joy

Изглежда ти много пестеливо ги ползваш. Много дъна съм видяла, нищо че идват нови попълнения. А 30-ички почти нямам. Peace Mr. Green

# 612
А Бижу, аз тъкмо намерих шишенце и ти вече си получила проба. Ако нещо друго искаш да пробваш от моите ми пиши. Hug bouquet
Денси, ми то... ти си като магазин! Laughing Аз дори не знам какво точно имаш, те са толкова много...  Blush Crazy
Благодаря за предложението! Hug bouquet

Бел, пестеливо???!! Shocked Мъж ми сутрин като се кача с него в асансьора, ме моли да го извлека като стигнем долу, а да не го оставям припаднал, щото някой ще го извика с асансьора и като се качва, ще го настъпи по главата! Joy
В работата подновявам поне два пъти, защото обичам да ми ухае наоколо, а колегите казват: от външната врата се знае кога ти си на работа...

# 613
Ми да, не си поплювам аз с парфюмите. Mr. Green
Емииии дай адрес на лични ще ти пратя проба на моя Нишане с кокоса и рома. Ама обещаваш да не ме биеш после! Whistling Whistling Whistling

# 614
  • Чукарландия
Бел, пестеливо???!! Shocked Мъж ми сутрин като се кача с него в асансьора, ме моли да го извлека като стигнем долу, а да не го оставям припаднал, щото някой ще го извика с асансьора и като се качва, ще го настъпи по главата! Joy
В работата подновявам поне два пъти, защото обичам да ми ухае наоколо, а колегите казват: от външната врата се знае кога ти си на работа...

Аз пръскам като теб, през деня подновявам 2-3 пъти, незнам защо моите свършват по-бързо.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт