До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 371
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Леле, тя е на 52 /10 години по-стара от мен/. До първата родителска в училище ще е на 59...
Тя и сега си изглежда като баба, извинете. Mr. Green
Запазена и отпочинала ... дрънци.

# 796
Леле, тя е на 52 /10 години по-стара от мен/. До първата родителска в училище ще е на 59...
Тя и сега си изглежда като баба, извинете. Mr. Green
Запазена и отпочинала ... дрънци.
Баба си е отвсякде.Много окъсня със създаването на дете, жалко е. Но не мога и да я съдя.

# 797
  • София
Е, какво значи откъсняла, може да е имала проблеми жената, то да не е концерт по желание... Може да са правили опити инвитро със Станишев, той нали набързо се обеби с по-млада булка, след като се раздели с Йончева. Веднага я набедихте за кариеристка.
На 52, хубаво, да кажем, че изглежда като баба, ама жена на 40, молим ви се... И горна граница 35 да се слага за раждане, да не прекаляваме.
Като съм без децата, момиче ми викат Sunglasses

# 798
  • София
Ахам, все е правила опити, щъкайки насам-натам по горещите точки! То да не е като да работи в офис в София, където е клиниката! Станишев се обеби с млада жена.
Свърши любовната история и кариерата с нея.
А коя беше онази с "генерале мой" - и тя докато беше в любовния вихър кариерата беше нагоре, а после потъна в забрава.

# 799
! Станишев се обеби с млада жена.

По скромното ми мнение на Станишев "младата" жена изглежда по стара от Йончева, а за умствения багаж да не говорим. То има значение и кой го възпитава това дете, ама в крайна сметка негова си работа, не ни е питал.

# 800
! Станишев се обеби с млада жена.

По скромното ми мнение на Станишев "младата" жена изглежда по стара от Йончева, а за умствения багаж да не говорим.
То щото Станишев натежал от умствен багаж....

# 801
  • София
тя може и на сто да изглежда, но явно каквото трябва и когато трябва й е работело, та бързо станаха нещата.

# 802
Може и да е имала проблеми,разбира се.Едва ли обаче в дългогодишната й кариера се е вписвало дете в картинката.Не зная на колко години.Определено обаче изглежда като бабичка.Даваха я по новините.
Няма да давам примера с детската градина и бабата,дядото,че вече е леко банален.Но трябва малко и да се мисли за тези неща.Може да звучи нетактично и малко гадничко,това,което казвам.Но според мен за всичко си има време.😊

# 803
И кво, няма да си отгледа детето добре ли? Аз пък съм сигурна, че детето и ще се гордее с нея. И в детската градина даже.
Децата не са толкова тъпи, та да им е най-важното как изглежда майка им в очите на махленките, а не коя е.

# 804
Да бе, ще се откаже някоя жена да има дете, щото тьотките на пейките пред блока ще я клюкарят и ще цъкат. Stop

# 805
Именно.

Колкото до яйцеклетката - те осиновените деца са свои за родителите си, камо ли дете, което лично си износила и родила.

# 806
  • София
Вий нали сте са размножили овреме, ама горещите точки и кариера ще гледате през крив макарон Flutter

# 807
Няма да се откаже разбира се.Такова нещо не казвам.Нито,че няма да си го отгледа,вие пък...
Просто за себе си не бих го направила ама никога,имам ли избор разбира се.Жената така си е решила.Това си е нейн съзнателен избор.Никой няма правото да я съди.
Ние тук само си казваме мнението.

# 808
Не се заричай. Ако нямаш дете на някаква възраст и има възможност, не вярвам да се откажеш, щото на 30 си мислела другояче.

Хората си имат причини и най-важното е децата да растат здрави и добре гледани, пък че майка им изглежда като баба... Но и млада майка може да изглежда някак си, ама детето и си я обича.

Аз съм адски доволна за Елена, браво. Добре, че се оттърва и от Станишев.

# 809
  • София
Тя е обществена личност, която се рекламира като родител, така че имаме право да я говорим и още как.
Има стотици жени с кариера и родили навреме.

Общи условия

Активация на акаунт