До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 350
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 930
Гери, спорехме нужно ли е на твореца да е прочел много тухли. Не съм твърдяла, че прочетените тухли пречат да си творец.

# 931
Гери, спорехме нужно ли е на твореца да е прочел много тухли. Не съм твърдяла, че прочетените тухли пречат да си творец.
Спорът тръгна от там, че Мария Кюри не била творец, а учен.

# 932
Добре, предавам се - Мария Кюри е световноизвестен творец.

# 933

Не си чела достатъчно тухли, иначе щеше да направиш топлата връзка учен-творческо въображение.

# 934
В науката има много творчество. И откривателите са повече творци, отколкото учени.
Ако не подхождаш творчески в която и да е област на науката или инженерството, си оставаш просто писарушка.

А пък в изкуството трябва да вкараш  наука, за да можеш да твориш добре... Laughing Само на творчески напън, без теория, нищичко не се получава. Включително и в любовната лирика.

# 935
  • Пловдив
И какво излезе - няма основание за разграничение между учен и творец или между наука и изкуство (=творчество в по-тесен смисъл).  Sunglasses

# 936
Разлика между двете неща естествено, че има. Но когато говорим за хора като Мария Кюри границите между двете много се събират.

# 937
Темата съвсем си загуби смисъла.Както обикновено всеки започна да си развива своите теории и да обяснава на др. колко не е чел и пр. колко не е прав.
А за Мария Кюри вече 3-та стр сигурно се пише.Мнението на лунна пътека беше последното разумно мнение по темата,което се написа.

# 938
Ми да се върнем на темата. Някои казват- Божа работа кога ще се ожениш.

Да, ама с просто око се вижда, че дядо Боже явно поставя на пътя ти една кола мъже/жени за женене. Ама- в кошара не вкарва. Няма да ти падне отгоре нещо готово, то е като покемон- хващаш го, тренираш го и чак тогава става за нещо.

Та така с божата работа- трябва да има и действия от твоя страна.

# 939
Честно казано то понякогa си е чист късмет-да срещнеш човека най-вече.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 13:05 от Miss_Bingley

# 940
Добре де, вас, какво толкова ви интересува, кога раждат другите?!

# 941

Лично мен грам не ме вълнува.Всеки да ражда когато си иска.Но темата е интересна и се включих.Нали затова са форумите.

# 942
Интересува ме всичко, което създава тенденция и променя косвено света.

# 943
Мен лично грам не ме интересува, както не ме интересува и г-жа Х колко деца е родила и как ги гледа. Но не искам и на мен да ми се навират в личното пространство с въпроси ама айде кога ще раждаш  ooooh!

до тук разбрах, че единственото което ми остава в момента е да отида в манастир  hahaha

# 944
  • София
Това означава ли, че всички, които са над 30, неомъжени, без деца, трябва да сложат расото и да се заключат в манастир?  newsm78

Точно обратното трябва да направят - да го ударят на живот - ЕдИнИ, пиенИ, мъжЬЕ и т.н. Или както е заглавието на една пиеса - секс, наркотици и рокендрол. Стига с тази кариера! Wink

Общи условия

Активация на акаунт