До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 187
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Tам през Атлантическия океан
Искренно и се кефя на Мамасита   Peace
сега разбирам че си имат и трето , супер  Grinning

# 1 276
  • София
И аз не си представям да гледам прохождащо и новородено или да съм с корем и прохождащо, хеле пък моето...  Crazy
Затова и нямам породени, даже обмислях да си остана с едно, че ако и второто беше като първото, трябваше да се прострелям. По същата причина отпадна планът ми за три години разлика между децата, но на някои им е лична заслуга и въпрос на организация  Flutter

То и на 38 години не е лесно да получиш инсулт, иначе нямаше да е новина.

# 1 277
Пропусна да напишеш, че една жена е на толкова години, на колкото се чувства. Също и, че всичко е относително (индивидуално...). Joy
Не точно на колкото се чувства, а колкото показват обективните показатели. При някои още от двадесетте години има какви ли не заболявания и проблеми, други са като першеронски кобили до петдесетте. Бременността е тясно свързана със здравословния статус въобще и в този смисъл, разбира се, че е индивидуално.

Така или иначе над 40-46 раждат малко жени, не само по здравословни причини.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 21:15 от Iris04

# 1 278
  • София
Моите двама по-големи са с 2.5 години разлика и честно си признавам, не съм ги усетила, те сами си се гледаха, аз работех (превеждах) от къщи: през деня на разходки навън с тях, после следобеден сън - и аз с с тях, и през нощта на компютъра - да работя, те докато спят. Номер 3 е 11 години по-малък от баткото и гледането му си беше като на първо. С малка разлика е най-добре, според моя опит.

# 1 279

А, да, ако си го държиш детето затворено у дома, може и да е лесно да се опъваш на дивана.

Е сега, има майки, дето хойкат по цял ден с количките. Не съм от тях- това не значи, че си държа детето затворено. Има 2-4 часа разходки на ден, според времето. Колко трябва да са, 8-10?

Пример за "под капака": на 50 трудно ще ти стигнат силите за маратон примерно, или друго непривично натоварване на сърцето.

# 1 280
  • София
въпросът е, че винаги се намира поне един, който да насипе клишетата.

# 1 281
Тази от инстаграма не може да се обърка с жена на 30.

# 1 282
  • София
аха, когато аз заприличам на 20-годишна.  Joy Joy

# 1 283
Корицата на Елена е много готина. Евала за смелостта на жената. Нямам притеснения за това дете.
Иначе каквото правят сега селебритата, до 5-10 години става мода и сред природонаселението. Само до преди 10 години се говореше, че раждането след 30 е рисково. После стана 35, след това 44. Сега явно е 50  Joy. По времето на баба ми сигурно е било 25.
Ами на мен не ми пречи. Даже ми допада новият тренд към 50-те да се обновя и аз с едно младо архитектче  Sunglasses. Нека ме е зле!!!

# 1 284
Даже ми допада новият тренд към 50-те да се обновя и аз с едно младо архитектче  Sunglasses. Нека ме е зле!!!
Сега са на мода близнаците. Архитектче и инженерче ако ги докараш направо фирма отваряй, лягай на дивана и си клати краката в заслужена пенсия...

# 1 285
Може  да затвориш  кръга, зъботехник+лицево челюстер хирург.

# 1 286
Не бре, няма да го раждам. Да си взема младо гадже имах предвид. Елениният нали е архитект, че и 14 години по-млад от нея. Така добре ми се вижда тази мода.

# 1 287
А, никакъв нов мъж не може да се сравни с тоя, дето си го довъзпитавала с години.

Не мога да не отбележа, че при Елена Йончева новият кавалер не е най-изложбеното кученце от котилото. Във всеки случай не е от "кралете"- семеен тип, но изразено мъжествени. Някакъв хипстър е, който явно се е самоубедил, че животът на интелекта е по-ценен от нормалната човешка природа. Давам му около 5 години, след това със сигурност ще прескочи оградата за по-зелени пасища и по-млади крави.

И какво- цял живот бачкане, измъчена бременност и накрая наградата "мъжът на живота" е кльощав хипстър. Не е като да е имало опашка от "крале". И докато за млада жена е някак функционално да търси по-зрял мъж, имам много лоши неща да кажа за млади мъже, които хлътват по възрастни жени с позиции.

Макар че може да е по-добре от Станишев де.

# 1 288

И какво- цял живот бачкане, измъчена бременност и накрая наградата "мъжът на живота" е кльощав хипстър. ...
Макар че може да е по-добре от Станишев де.
От трън, та на глог.

# 1 289
...явно се е самоубедил, че животът на интелекта е по-ценен от нормалната човешка природа. Давам му около 5 години, след това със сигурност ще прескочи оградата за по-зелени пасища и по-млади крави.

Виж за това ще се съглася, че възможно. Често се случва. Но то е съвсем отделна тема - до колко години разлика е нормално да има в полза на жените.

Общи условия

Активация на акаунт