Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 869
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Вчера в дрогерия Лили видях Омо color течен. Доколкото си спомням в предната тема някой питаше за него и къде го има. Ще се радвам ако пуснат и такъв на прах.

Аз питах, само течен ли е или има и капсули? Благодаря за информацията  bouquet
Разгледах брошурата на Лили, има 2 бр Май форест на цената на 1, но е даден само течен препарат, има и цветоулавящи кърпички Брайт за цветно пране 20 бр за 2.75 лв. до края на август. Peace

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 17:40 от V_345

# 31
Страхотен е Ариела за бяло. Laughing

# 32
  • Варна
Аз преди 3 месеца някъде от ЦБА си взех 6 КГ ОМО от новата формула за бяло...и съм потресен - в комбинация с гела за петна К2R изпра бяла, ветроустойчива блуза с дълги ръкави от какви ли не чернотии, които старото ОМО от 2 КГ не можеше, пак с K2R.Беше на промо за 16 лв, та си взех 2 пакета.Май като съотношение цена - качество няма по-добро ?
  Един чичка ме разпитва и крещи " какъв е този прах, австрийски ли е, немски ли е " ? И аз започнах да обяснявам, каквото научих от темата тук, че това не са ти некви измекяри като P&G, които дълги години пробутваха подобие на Ариел официален внос, от което хората се изприщваха ( в темата бе изписано ), и че на Юниливър са 1:1 праховете...а оня се отнесе толкова надуто към мен...и ме отряза, че съжалих, че му дадох ценна информация...Идеше ми да му играя едно летящо коляно, защото си го заслужаваше  #Cussing out

# 33
Кажи му че е германски...я,я...😃

# 34
  • София
Някой да е ползвал българския прах за пране Изи? видях че  имат и течен вариант, но в "наше село" не съм виждала.

# 35
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм ползвала прах Изи. Мнението ми е, че няма да повторя покупката си.

# 36
Промоция на Persil Power MIX капсули (гел + прах) в Т-Маркет. Аз съм доволна, разтваря се дори на 40о без проблем.

# 37
  • в огледалото на живота
 bouquet за темата
И да споделя,че  от Денкмит за бяло съм във възторг!
п.п :Чувствам се така,както  когато преди  няколко години открих Омо-то  Grinning

# 38
Накупих от един магазин една купчина препарати и сега ги почвам
Лаватрис за силно замърсено пране
Соле за бяло и друг с лавандула
Корал за черно
По препоръка на продавачките си купих и за бяло и черно Савех малките опаковки, според нея когато бил "пресен " Савекса перял много добре.
Никога не съм го ползвала, нещо и да не са доволна по 300гр са кутийките ще хвръкнат бързо.
А пропуснах и един первол.
А денкмита съм си го сложила за покупка, но не съм минавала през ДМ

# 39
bouquet за темата
И да споделя,че  от Денкмит за бяло съм във възторг!
п.п :Чувствам се така,както  когато преди  няколко години открих Омо-то  Grinning

И аз. Оня ден го отворих и прословутата ми кухненска кърпа излезе беличка Laughing
Имам и едно Омо, което чака на нисък старт, но нямах търпение да пробвам Денкмита, та него отворих първо.

Праха за цветно ми е на привършване обаче, тази промоция на комбинираните капсули на Персил е добра, но при нас няма Т-маркет. Ще се оглеждам дали няма да ги пуснат в друга верига...

Зари, нали знаеш, че е маркетингов трик препарата за черно пране? Черното е цвят като синьото и зеленото. Прах за синьо няма все още Wink Черното се пере спокойно с прах за цветно пране.. Peace

# 40
Тета, знам, но при черното не доброто изплакване личи най-много и въобще при тъмните цветове, когато някой прах не се е разтворил добре

# 41
  • в огледалото на живота
Тета, знам, но при черното не доброто изплакване личи най-много и въобще при тъмните цветове, когато някой прах не се е разтворил добре
С правилната дозировка на прах,коригиране обема на дрехите и евентуално допълнително изплакване и няма такъв проблем  Simple Smile

# 42
Щях да пиша същото, което Дев е писала....но ме домързя, честно казано, щото е дъвкано и предъвквано многократно...

Пера си тъмно сини, черни и изобщо всякакви тъмни дрехи спокйно и преспокойно с прах за цветно.

# 43
 Simple SmileА вероятността праха да е скапан защо въобще го изключвате.
Щото странно с едни прахове да можеш да дозираш правилно, а пък с друг да не можеш да дозираш.
А допълнителното изплакване предпочитам да го избягвам, прах създал ли ми е такъв проблем не повтарям.
Вадиш простираш и виждаш белите черти, и хайде обратно в пералнята- за какво да си го причинявам.
Да стават тези за цветно за черно, но аз съм решила да си купувам и отделно за черно

# 44
Имам чувството че не си чела и ред от темата Rolling Eyes както и да е...отивам да си почивам, събота е все пак Whistling

Общи условия

Активация на акаунт