Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 694
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Има нов Formil Sensitive! В една малко пакетче, как да не си го взема! Ще пиша отзив като го пробвам.
http://www.lidl.de/media/product/0/2/2/5/9/2/9/formil-aktiv-ultr … ittel-zoom--1.jpg

# 376
Разнищихме го, но никой не се е похвалил да го е купил освен теб.
Същият е като Denkmit Ultrasensitive.

# 377
Sekhmet, би ли казала от къде намираш омекотител Сано за 4-5 лв и 2л като в ДМ ли е? Днес проверих в един квартален магазин при работата ми, където продават препарати на Сано, има малка опаковка за 4.50 лв, но нямаше бял.  В ДМ пък се оказа, че е 7.99 лв (не, че е от значение 50 ст разлика, но в приложението на телефона пише 7.49 лв). Помолих приятелка да проври в Хали Бодинор каза, че е 11  лв там. От много време ми е мерак да го пробвам точно белия, а сега със силния аромат на Омо мисля, че ще си паснат идеално.

# 378
В местен супермаркет са пуснали Ариел прах за пране 1,170 кг за 18 пранета, това нова опаковка ли е? Досега съм взимала само 1,300 кг. за 20 пранета.

# 379
Аз съм от Бургас, _Smile_.
Тук има едни магазини, където малките опаковки от 10 пранета (пликове) към 3 лв., а големите за 20 пранета - към 5 лева, точно не мога да кажа, защото напоследък купувам само концентрираната версия, която е около 8 лева за 40 пранета, че ми е по-удобна.

В местен супермаркет са пуснали Ариел прах за пране 1,170 кг за 18 пранета, това нова опаковка ли е? Досега съм взимала само 1,300 кг. за 20 пранета.
За пръв път чувам. Да не е паралелен внос? На нашите опаковки вече всичко е на български език.

# 380
Разбрах, че си в Бургас, но да търся някакъв аналог освен тук. Знам ли? Ще проверя концентрираните каква цена са, но ми се върти в главата нещо от рода на 12-15 лв. Накрая ще го взема от ДМ, ако не го намеря по-изгодно. Благодаря, за отговора! bouquet

# 381
Не, това е безумие! Тук концентрираните са между 7,80 и 8,20 лв. в зависимост от магазина.

В Бургас от тези магазини има три. Нямат някакво име. Продават всякаква битова химия и козметика официален и паралелен внос много евтино, но всичко е съвсем прясно. Май ги имало и в Пловдив.

# 382
  • оттам, откъдето започва България
Рискувам да ме разпнете:
Скрит текст:
Савекс Тропикал ми изпра перфектно рибарски дрехи и ухае прекрасно след изсъхване, не натрапчиво, но на чисто и нямаше нужда от омекотител. Естествено, не само рибарски дрехи пробвах с него, а и цветно и бяло пране. Засега ми харесва. Не съм си купувала специално от него, още ми е от рекламата, която правиха в града ни.

# 383
Ау, оня екзотичния ли? Мани, мани....

# 384
Разнищихме го, но никой не се е похвалил да го е купил освен теб.
Същият е като Denkmit Ultrasensitive.

И аз, и аз , и аз  Laughing Взех този за бяло и цветно + 2 кутии кърпички Формил  Sunglasses  За праха ще пиша като взема чувалите с бебешки и видя с какви поразии ще са  Peace

# 385
Така, в Бургас има една верига супермаркети "Анет". Та отивам днес там и какво да видят очите ми: капсулите на ОМО на цена 8,29 лв. без да са намалени. Имаше за бяло и за цветно и не се сдържах да взема една кутия за бяло.
Накратко, този DM не знам как изобщо съществува още с тези цени. Реално от там само собствените марки [почти] си заслужават и от дъжд на вятър някоя изгодна промоция като с Персил преди време..

Освен това видях Ариел за 18 пранета, за който писа *Avalon*. Беше с червен етикет на цена 6,99 лв., произведен в Чехия, годен до 05/2018 г. Имам натрапчивото чувство, че ще ни отрежат с две пранета. Laughing

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 20:39 от Sekhmet

# 386
Sekhmet,благодаря за информацията.Това вече е прилична цена.

# 387
... Имам натрапчивото чувство, че ще ни отрежат с две пранета. Laughing

И това на фона на орязания състав... направо ни отрязаха главите тези от Проктър. Вместо да го подобряват, те намаляват състава, намаляват и количеството. Възмутена съм!!! Laughing

# 388
Ами като похвалиш нещо, обикновено или го спират, или го развалят.

# 389
  • София
Разбрах, че си в Бургас, но да търся някакъв аналог освен тук. Знам ли? Ще проверя концентрираните каква цена са, но ми се върти в главата нещо от рода на 12-15 лв. Накрая ще го взема от ДМ, ако не го намеря по-изгодно. Благодаря, за отговора! bouquet
Концентрирани Сано има на щанда им в Халите, 9 лв. бяха (не виждам дали си от София). Не зная дали точно търсеното от теб ще има, но май там изборът е най-голям. Ползвам едно шише по една година, това е единствената миризма, която остава по прането ми  Laughing нооооо се чувствам виновна, че олигавя пералнята  Sick

Общи условия

Активация на акаунт