Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 626
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Тази новата серия на Персил е намалена с 25% в Лили с карта от бебешката програма на веригата. Аз скоро си купих новите капсули.

# 646
Скъпарски вериги.
В този магазин "Анет" Персил беше 7,49, а имаше и три различни праха, опаковани заедно, за 15,29.

# 647
  • София
Аз си купих миналата седмица Persil Sensitive с бадемово мляко и нат. сапун, но капсулите - ароматът много много ми харесва, но е съвсем слаб, което също ми харесва Simple Smile Точно на чисто и свежо пране Heart Eyes Предполагам, че прахът ще мирише по същия начин.

# 648
Един въпрос за перални:
Забелязах наскоро, че на някаква кратка програма на пералнята ми - примерно деликатна или 30-минутна, първата вода се изсипа директно в отделението за омекотител и съответно изплакна дезинфектанта, който бях сложила, тъй като нямах време да пусна нормална програма. Някой забелязвал ли е подобно странно решение????? Като се прибера вкъщи, ще проследя всички програми, но направи ми събра очите. От какво може да е продиктувано подобно инженерно хрумване??

Нормално е това да се случва само на програма изплакване+центрофугиране.

# 649
  • София
Беше първото пълнене на вода за програмата. Случайно реших да отворя, за да видя дали хубаво отмива праха, и тогава с огромна изненада видях, че водата се излива в отделението за омекотител.  newsm78
Ще проследя отново къде се изсипва водата на всички програми, определено се озадачих.

# 650
Този Персил е за бяло нали?
Скрит текст:
Точно за бяло ми трябва прах и се чудех Персил или ОМО да взема. Май е решено  Party

# 651
  • София
Омо  пере по-добре от Персил  Peace

Пп Редактирам се - Персил сензитив пере по-добре от Персил за бяло. Но най-добре пере Омо  Mr. Green

# 652
Беше първото пълнене на вода за програмата. Случайно реших да отворя, за да видя дали хубаво отмива праха, и тогава с огромна изненада видях, че водата се излива в отделението за омекотител.  newsm78
Ще проследя отново къде се изсипва водата на всички програми, определено се озадачих.

Ще повторя, ако програмата е предназначена за едно доълнително изплакване и центрофугиране, това е напълно нормално. Провери си инструкцията за употреба на машината, ако там е написано друго, значи че има проблем с програматора.

# 653
  • София
Не, не е допълнително плакнене, а програма за изпиране, макар и 30-минутна. Първо се изсипа в отделнеието за омекотител, след това взе и праха - това става при едно и също пълнене на вода. Не мисля, че има повреда, тъй като с изключение на това недоразумение, работи съвсем коректно - пере, плакне, центрофугира, изписва всичко на дисплея.
Ще проследя внимателно какво прави на други програми.

# 654
Пп Редактирам се - Персил сензитив пере по-добре от Персил за бяло. Но най-добре пере Омо  Mr. Green
Joy имам още малко време за размисъл. Зависи кой пръв намеря на прИмоция. По тази тема, в Хали Бодинор Омо ултимат одеве беше на промоция за ... 11.59 лв (20 пранета). Да се смея ли, да плача ли....  Shocked

# 655
Не, не е допълнително плакнене, а програма за изпиране, макар и 30-минутна. Първо се изсипа в отделнеието за омекотител, след това взе и праха - това става при едно и също пълнене на вода. Не мисля, че има повреда, тъй като с изключение на това недоразумение, работи съвсем коректно - пере, плакне, центрофугира, изписва всичко на дисплея.
Ще проследя внимателно какво прави на други програми.

Значи е бъг в програматора.

# 656
По тази тема, в Хали Бодинор Омо ултимат одеве беше на промоция за ... 11.59 лв (20 пранета). Да се смея ли, да плача ли....  Shocked
Безобразие! Че колко му е редовната цена тогава? Да не повтарям за колко го купих аз, за да не ви дразня допълнително.
Всъщност Юниливър някак не държат много на перилните си. Винаги са им забутани и трудни за откриване и много се скъпят на намаления, ама то си е тяхна работа.

# 657
  • Sredets/Burgas
E_ve, да си вадила изцяло чекмеджето преди тази пералня?
Защото на мен, това което описваш, ми се случва редовно, след почистване на чекмеджето...
Не знам защо става така, но ми се случва и с двете перални...
При Милето след края на програмата отварям чекмеджето и.... люююююфффф...  Mr. Green
То пълно до горе с вода...
Това става почти винаги, когато пускам допълнително плакнене....  Peace
Даже се научих и хавлия да слагам отдолу преди да го дръпна...
Но не им обръщам много внимание на тези неща предвид как ги третирам горките. Blush

# 658
Безобразие! Че колко му е редовната цена тогава? Да не повтарям за колко го купих аз, за да не ви дразня допълнително.
Всъщност Юниливър някак не държат много на перилните си. Винаги са им забутани и трудни за откриване и много се скъпят на намаления, ама то си е тяхна работа.

Не Unilever, а вносителя за България. Те влязоха много по-късно в България в сегмента fabric care от другите двама основни играчи и до ден днешен нещата съвсем не са както трябва.

# 659
В София най-редовно го виждам на цена над 10 лв за 20 пранета, за това и като видях течния за цветно на 14.59 - 40 пранета веднага го взех. Но днес останах втрещена, че беше с червен етикет, т.е. промоционален и над 11 лв. Може да са сгрешили етикета, но едва ли. Промоционално се намира за 7-8 лв и бих взела капсулите, ако ги намеря на такава цена, макар че и 10 лв ще дам, защото ми хареса как изпира - прането е чисто, маха петна без предварително третиране, а чаршафите, които слагах миналата неделя, тази събота като ги слагах за пране още миришеха на препарат - чисто и свежо.

Общи условия

Активация на акаунт