Фигурно пързаляне - тема не първа

• 85 596
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Юпитер- Сатурн
Мерси Simple Smile
Е аз ще гледам по Евроспорт на 100% HD картина + Боричев, а съм абонат на плеъра, та и там мога да гледам.
БНТ ще е златна резерва, хаха.
Като гледах програмата, повече ще дават по Евроспорт 2.
Боричев ако е като треньор на европейското коментатор ще е Чешанков. Т.е. мълчанието на агнетата (поне миналата година беше така). Голям сладур, добре че спазва максимата ако ще се излагам поне да не говоря много глупости.
БНТ не бих си го причинила отново.

# 211
  • София
Е, в краен случай ще се тегли от руския тракер ама съм свикнал по Евроспорта Simple Smile
пък и е с кристално HD и ефектът на 49 инчовия ми ултра ейч ди телевизор е уникален.

# 212
  • MJF
Diavolo, със здраве и настроение пред техниката.
 Blush признавам че не съм се вгледала много, много в тв програмата защото знаете, че съм непретенциозен зрител, стига картина да има  Laughing. А такава гарантирано има. Дано има подобаващо евроспорт покритие.
И аз подозирам че сме без Боричев в ефир. Да видим.
Острава-2017. Нервные и система

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 17:23 от Шошулчо

# 213
  • MJF
Думи от Бржина и Кузмич-Синицин
Иска ми се Михал нейсе на роден терен да ни порадва но не съм оптимист.

Penny Coomes този сезон  до края няма да я видим на състез. лед.

Ep. 16: Vanessa James & Morgan Ciprès/Mark Hanretty
Г-н Hanretty с активностите му може пак да издевателства над зрителите по брит. евросп  Close. В табу списъка ми е и ще чуя само Ванеса -Морган.

Любопитни факти за Европейското

# 214
  • Юпитер- Сатурн
 Шошулчо от както стана на въпрос за лутц-а на Медведева се загледах малко повечко в този елемент. То доста състезатели май изпълняват елемента със съмнителен ръб.

# 215
  • MJF
 Mr. Green  да не отваряме тема както се казва. Факт е че на всички състезания вече масово съдиите "не виждат " кой с кой ръб скача.  Tired. Абсолютна девалвация и оръжие за твъъърде избирателно наказание  Tired. Ако човек иска да не се ядосва/дразни най-добре е май да приеме , че съдиите на своите монитори виждат по-добре от нас. Но пък възниква въпроса , защо избягват да  слагат зрители с изглед към съдийските монитори, т.е. зад тях- всеки път освен вратите , диванчетата , ... обръщам внимание и на този момент  Wink Mr. Green.........
Този сезон един от гран-при стартовете се октрои с това че на вскички , които имаха "проблем" с ръб бе отчетено в оценката и протокола. Сега ще объркам кой точно етап. Заслуга на съответния технически спец. Но само един етап и то само този спец. - май бе при дамите точно.
"На ръбове" се нагледах тези дни отвъд океана. Щото коментаторите не та не, "ръбясваха".  Crossing Arms не искам да ми пречат на гледането така.
Христина Василева в откриващата група на Европейското  - по разписание в 12,27 Христина трябва да излезе на леда и ясно, че тогава   Hands Thumbsup
Чух Ванеса-Морган - то съвсем прясно включване от Острава. Стискам им палци и на тях. Изобщо със свити палци си гледам фигурно пързаляне и туй то. Всички са любимци.  Laughing Sunglasses

Диванче няма  Confused - http://s09.radikal.ru/i182/1701/aa/4ee97229e507.png  Laughing

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 11:24 от Шошулчо

# 216
  • София
Гледате ли? Simple Smile

Боричев си коментира, всичко е ток и жици.  Grinning Sunglasses

Харесва ми много нивото, не успях да гледам в началото заради тениса ама накратко това което видях

Каролина Костнер:
Уауу, какво завръщане само. Страхотно изпълнение и какво присъствие само. Ех, Каролинче добре, че се завърна, та да има повече мъжки въздишки, хаха.

Ивет Тот ме изненада изключително приятно. Браво на маджарката.

Йоши Хелгесон не ми хареса, може много повече.

Роберта Рудигеро ме разочарова

Ана Погорилая
oooх, магическо изпълнение, а с тази черна рокличка направо ми секна дъха. Наслада за окото. Как ме е яд, че е обречена да остане в сянката на Медведката

Мария Суцкова
Еха, какъв дебют само. Браво. Тез руснаци откъде извадиха тази женска школа през последните 3 години и те сигурно не знаят.

Никол Райчова
стабилна, хареса ми момичето, явно това и е максимума.

Евгения Медведева
Ами по всичко изглежда, че серията и без загуба от ноември 2015 г. ще се удължи. Взе да става досадно вече, ама така е като не бърка...

Ангелина Кучвалска
Тюх жалко за това падане при двойния тулуп. Страхотна композиция иначе.

# 217
  • MJF
 Crazy Party доволна съм от кратките дами. Видяхме от всичко.
Думи от руските участници - http://www.fsrussia.ru/news.html
Най-интересното от пресконференцията след кратката програма на дамите
Картина от пресконф. - https://www.periscope.tv/w/1DXxyVRjgVnKM?t=5#

Коментара ми:
Скрит текст:
Доста минорно начало на състезанието се получи.  Confused нямам коментар за тази част. Matilda ALGOTSSON първа ме "разбуди" музикално - браво  а и ми хареса изпълнението. Браво на Loena HENDRICKX за изпълнението на кратката- приятно първо впечатление. Michaela-Lucie HANZLIKOVA също а и зарадва родната публика. Много ми харесва Галустян и дано скоро се намери решение за ахилесовата ѝ пета.  MEITE е намерила познат треньор и на фона на това което напоследък гледаме от нея , днес направо сносно.  RAJICOVA и RODEGHIERO  в най- добрата си светлина до тук в сезона, дано и на волната са на по-добро ниво. SCHOTT за разлика от WEINZIERL по-добре. KUCHVALSKA за жалост демотивирана. Много се радвам че възхода на LECAVELIER продължава- бих ѝ дала по-висока втора оценка от тази която получи  Naughty - чудесна. Но да не се сещам за съдийте. Ивет с приятна изненада. Знаем че може но този път го показа както и където трябва. Като заклет MJ фен също съм доволна -особено как се раздаде на стъпките на Smooth Criminal, Майкъл заслужава именно такова изпълнение . Майкъл Джексън – винаги перфектният избор . Това ме подсети че пак на евроспорт транслацията звука от залата е мнооого тих  ooooh!.  Първите 6 дами са качени тук с реалния звук от залата - https://www.youtube.com/channel/UCr9GRmW9PW7pacUfoakgyyQ/videos  Мнооого ме радват те двете с Каро с това как чудесни показателни изпълнения прекроиха в кратки състезателни програми. Браво!.
За първите 4 дами какво да кажа?! И четирите трябваше да получат задължително SB   Stopа това не се случи , така че съдиите групово на очен.  Naughty. Това всъшност е коментара ми за съдиите  Thinking. Сотскова добавя във всеки старт по нещо към арсенала си - браво. Анна концентрирана до края и с реален SB - браво.  Евгения отново стабилна и точна - браво. Това са само малка част от заслугите им в днешните изпълнения. Просто и на трите голямо браво и бих казала че нямат нужда от коментар - не са за коментар а за задължително  гледане такива изпълнения.
Каро за финал- по много причини  Peace. Това ѝ е трети старт в този сезон който гледам. Трети но несъизмерим като ранг, аудитория, стрес..... Реално може да се зачете като първи. След голяма пауза и прочие подробности. Тази програма съм я виждала чудесна в гала вариант 2015 и един път 2016. Като състезателна - 2 пъти края на 2016. Реално очаквах по -добро изпълнение. Малко по -добро.  Но  предвид всички нота съм много доволна от Каро. Свалям ѝ шапка и ѝ стискам силно палци на волната  Hug. Гледайки изпълнението се разчуствах и станах на крака.

Необикновена история: Майка на три деца на Европейското след 16 години   Zoe JONES след минути ще е на леда.

# 218
  • София
Прекрасни двойки, очарован съм. Изобщо това европейско започва много силно.
браво, браво  Party Sunglasses

Ана Душкова и Мартин Бидар ги гледах за първи път и съм респектиран. Тези младежи имат невероятно бъдеще, какъв талант само. Пу да не го урочасам.
ах Альона, Альона как така се препъна и падна (и Бидар след нея) толкова нелепо, загубиха едно 3 точки някъде. Иначе не рискуваха с троен аксел от изхвърляне след провалите през сезона с този скок. Интересно ми е на световното как ще процедират.
Забяко и Енберт много, много ми харесаха. Браво на тях.
Изплакнах очи с невероятната хореография на Маркеи и Хотарек, типично за тях. Жалко, че не бяха безгрешни в техническите елементи, но ей такива изпълнения ми се ще да има повечко.
Голямото чакане свърши, видяхме отново Столбова и Климов. Ами като изключим падането нямам забележки. Класа са голяма, жалко за падането на Ксения.
Дела Моника и Гуарисе със страхотни екипи и музика, жалко за грешките и при паралелния скок и при падането при ритбергера от изхвърляне.
Тарасова и Морозов излезнаха и с ултразвукова скорост отвяха всички останали. Прекрасно изпълнение с бясно темпо и ако не сбъркат фатално във волната европейската титла ще е тяхна, както и се очакваше. Рекорден за тях сбор от 80 точки.
Джеймс и Сипър избиха рибата, хах. Не мога да повярвам какво изпълнение направиха. Нито една грешчица, сложни елеменети. Рекордно постижение и за тях.

прекрасни дами и двойки днес.  bowuu

# 219
  • MJF
Аз съм  Crazy Party  smile3544 след спортните и първия ден на ЕП.  Hands Clap
Кратките спортни с протоколите.
Backstage 1 (pairs)   2
Каролина и Альона с десетгодишен юбилей
Много нови комбинации от познати лица и цели 18 дуета  Simple Smile. Ларионов и Смирнов треньори. Робин и Цимерман не ги броя  Mr. Green защото вече са със сериозен стаж.
Zoe JONES / Christopher BOYADJI станах на крака. Свалям ѝ шапка на Джоунс.
Miriam ZIEGLER / Severin KIEFER -  по-добре с това до тук в сезона но ми се иска да преодолеят нейсе трудностите си. Циглер може и да е пораснала малко. Не знам. Дано на волната се стегнат.
Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE с ненужни грешки за жалост. Дано волната се получи по -стабилна. Маркей-Хотарек повишиха температурата в залата. Иска ми се вече чисти изпълнения от тях. Все нещо тук или там ..... а такъв заряд, артистизъм за 4-ма, ех.
Душкова-Бидар поздравления за дебута им при сеньорите, тръгва се от някъде , дори и с такива "заразителни" падания. Но ако се пада поне да е като Мартин и Альона, макар че все  Confused боли и травмира.
Забяко -Енберт днес много добра кратка направиха и техническата оценка е реално третата за състезанието. Браво.
Альона- Бруно и Ксения -Фёдор ако бях съдия щяха да имат други - по-ниски оценки. Альона доста кофти се "пльосна" на леда  Confused. Clair de Lune не намирам въобще за удачен избор на който и да е , особено руски дует  Stop, поне в още близки 5 години. Всички знаем пресния  шедьовър на Кавагучи-Смирнов и сие  Peace. Пълен автогол намирам това решение на съответния дует и сие.
Голямо браво на Ванеса-Морган- нейсе със слонското ми търпение дочаках такова изпълнение  Mr. Green. Голямо чакане падна  Whistling не смея да хваля повече преди волната. Студен душ им трябва сега. Победа ще считам само ако се справят със себе си на волната   Crossing Arms.
Тарасова-Морозов взеха да редят чисти изпълнения и да акумулират увереност. Пу-пу-пу. И за тях като горните. Трезви глави на волната.

Тв кадри  Laughing за мен бяха Julia Gor-Sebestyen и Benoit Richaud по време на изпълнението на Тот  Joy hahaha Joy пълен синхрон. Как бе изнесен мечока докато Анна събираше овациите на публиката  Joy hahaha Joy.

https://twitter.com/ISU_Figure/status/824366475045703681

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 01:53 от Шошулчо

# 220
# 221
  • Юпитер- Сатурн
Вчерашния ден ме учуди. Май отдавна не сме имали такова завързано, интересно и чисто от към изпълнения ЕП. Дано продължи все така. С класирането донякъде съм съгласна.

Чехите Душкова - Бидар не ги бях гледала. Позачудих се на дитирамбите на Боричев, но като започнаха спрях да се чудя.

Жените Анна си ми е любимка. Мечока наистина беше страхотна атракция.

Карото никога не съм я харесвала. Май е единствената стъпила на стълбичката с два скока във волната. Да пързаля се перфектно, но все и липсваха скоковете. Мислех, че и трябва чудо и чудото в лицето на Мишин май се появи.

# 222
  • MJF
Нали гледам юношеското гран- при вече втори сезон и с Душкова-Бидар съм добре запозната. Напомнят ми като път до тук донякъде на Джулиън-Шарли.

Откриването приятно. Подгряха ни за латиното следващия сезон в танците  Laughing. Томаш във вихъра си. Към края тъкмо се чудех няма ли го Аксел нейде и взе че се появи  Laughing.

Азарея , да се учудваме до края така на ЕП. ura

# 223
  • София
И танците ми харесаха Simple Smile Много силно ЕП до тук, а черешката на тортата (мъжете) още не са започнали Simple Smile

Лично на мен най-много ми харесаха Александра Степанова и Иван Букин. Особено Алекс, ммммм  Heart Eyes
Наслада за окото. Музика, костюмите, бързината. Ама съдиите ги орязаха според мен. Можеха да са поне четвърти.
Катето и Дмитри бяха другите които ми харесаха много. Поне за мен те трябваше да водят, а не Капелини и Ланоте.

# 224
  • MJF
Short Dance
Загубих бройката колко нови дуети видях и колко дебюта.  Simple Smile
Приятен концерт се получи. Предимно във втората половина и изпълнения с настроение съответстващо на майсторството
Почти по ред:
Браво на юношите  Кузмич-Синицин , че екстремно се прегрупираха при сеньорите за този старт- ето краткия им в Острава на юношеското гран при есента https://www.youtube.com/watch?v=seNC10lOswc
Кавальова-Беляев сменили танца, потърскили помощ и вече с друг по-добър вид- ето го есента на парижкия етап как бяха - https://www.youtube.com/watch?v=y7GOOxxdMQs
Гарабедян- Simon PROULX-SENECAL поредно приятно впечатление.
Жребия отреди 2 -та танца на Майкъл един след друг, музакално добре ми се получи  Laughing. Marie-Jade LAURIAULT- Romain LE GAC са за похвала но Кавита -Йоти освен че добре са сменили облеклото не ми харесаха- то физиономии то мятане на глави и горни крайници - хорео мираж. Да не продължавам  ooooh!.
Сара-Кирил голямо браво- това е 3/4 старт техен който гледам в кратък интервал време и всеки път по-добре.
Cecilia TÖRN / Jussiville PARTANEN си стараят а и не паднаха. Доволна.
Агафонова-Учар забравих дали получиха SB но от мен го имат. Постараха се.
Natalia KALISZEK / Maksym SPODYRIEV добре като за тях.
Назарова-Никитин напредват и ме радват. Прекалено съсредоточени но към момента не мърморя и съм съгласна, техниката им трябва и ще им трябва.
Синицина -Кацалалапов имат SB  от мен.
За жалост с този кратък танц на     Laurence FOURNIER BEAUDRY-Nikolaj SORENSEN не са харесахме и така е. Нещо не ми достига в тях вече втори сезон. Ту с програмите не уцелят, ту нестабилни изпълнения, ту ..... а могат повече.
Степанова -Букин ако бях съдия щяха да са по-назад в таблицата.  Tired от целия им екип.
Тим Лу-Лу мина на волната. Интересно ми бе да видя двама познати фигуристи в нов дует.
Тобиас-Ткаченко за пореден път съм доволна от изпълнението.
Шарлен-Марко за пореден път Браво!- за тяхна жалост Анна-Лука още са с нас. Реално за мен са в топ 4 на европ. лед към момента. Отделно харесвам от раз краткото им творение. Танц.
Габи-Гийом да ги видим на волната. Харесаха ми направените промени в кратката. Новите дрехи друго възприятие на танца. И така е ок.
Катя-Дима поредно силно изпълнение за което браво. Без претенции съм като Жулин  Simple Smile
Анна-Лука на всеки следващ старт прибавят. Тръгнаха сезона с разсейващия ги Джакомо , да е жив и здрав  Simple Smile и сега градят. Чакам си чудесната волна . Виждам че не е последна - http://www.isuresults.com/results/season1617/ec2017/SEG008.HTM
Днес съдиите създадоха суматоха и повишиха интереса към волния танц  Joy hahaha Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт