Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
-
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
-
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
Последните фигурни състезания във волните изпълнения и спортните програми предизвикаха различни реакции, като някои участници бяха аплодирани, докато други оставиха публиката разочарована. Има споделени впечатления за конкретни изпълнители и програми, като се изразява интерес към бъдещото развитие на състезателите и техните програми. Форумът съдържа различни мнения за последните фигурни пързаляния. Потребителите обсъждат конкретни изпълнения на фигуристи, като подчертават както положителните, така и отрицателните аспекти. Акцентът е върху програмите, изпълнението, костюмите и музикалните избори на участниците.
-
Какви са очакванията за предстоящите, бъдещи и предстоящи фигуринни състезания?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?

признавам че не съм се вгледала много, много в тв програмата защото знаете, че съм непретенциозен зрител, стига картина да има
. В табу списъка ми е и ще чуя само Ванеса -Морган.
. Абсолютна девалвация и оръжие
не искам да ми пречат на гледането така.
доволна съм от
- чудесна. Но да не се сещам за съдийте. Ивет с приятна изненада. Знаем че може но този път го показа както и където трябва. Като заклет MJ фен също съм доволна -особено как се раздаде на стъпките на Smooth Criminal, Майкъл заслужава именно такова изпълнение .
. Първите 6 дами са качени тук с реалния звук от залата -
а това не се случи , така че съдиите групово на очен.
. Сотскова добавя във всеки старт по нещо към арсенала си - браво. Анна концентрирана до края и с реален SB - браво. Евгения отново стабилна и точна - браво. Това са само малка част от заслугите им в днешните изпълнения. Просто и на трите голямо браво и бих казала че нямат нужда от коментар - не са за коментар а за задължително гледане такива изпълнения.
. Това ѝ е трети старт в този сезон който гледам. Трети но несъизмерим като ранг, аудитория, стрес..... Реално може да се зачете като първи. След голяма пауза и прочие подробности. Тази програма съм я виждала чудесна в гала вариант 2015 и един път 2016. Като състезателна - 2 пъти края на 2016. Реално очаквах по -добро изпълнение. Малко по -добро. Но предвид всички нота съм много доволна от Каро. Свалям ѝ шапка и ѝ стискам силно палци на волната
. Гледайки изпълнението се разчуствах и станах на крака.
след спортните и първия ден на ЕП.
не смея да хваля повече преди волната. Студен душ им трябва сега. Победа ще считам само ако се справят със себе си на волната