Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 220
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
И аз днес в Сердика център се сблъсках с няколко бременни корема, детски колички и една малка, красива и ревяща госпожица, на която даже й трепереше устичката докато плачеше. Не изпитвам завист или тъга като ги гледам, но през главата ми набързо минава въпроса: Защо те могат, а аз не? Ужасна работа. И откакто съм на тая вълна ми се струва, че около мен има само бебета и раждания вкл. и по телевизията. И понеже аз и имената съм измислила /и за момченце и за момиченце/ постоянно по телевизията ги чувам тези имена. Имам чувството, че във всеки сериал има хора точно с тези имена.

# 106
Всичко до голяма степен е в главите ни. Аз още мъдрувам за женско име и се забавлявам, че е голяма дилема. Иначе мъжкото е измислено Mr. Green Обикновено като засека близнаци се присещам как са се получили и ми става едно странно, после се сещам как всъщност около нас има много жени със същите проблеми. В повечето случаи не осъзнаваме колко такива деца има дори.

# 107
И аз днес в Сердика център се сблъсках с няколко бременни корема, детски колички и една малка, красива и ревяща госпожица, на която даже й трепереше устичката докато плачеше. Не изпитвам завист или тъга като ги гледам, но през главата ми набързо минава въпроса: Защо те могат, а аз не? Ужасна работа. И откакто съм на тая вълна ми се струва, че около мен има само бебета и раждания вкл. и по телевизията. И понеже аз и имената съм измислила /и за момченце и за момиченце/ постоянно по телевизията ги чувам тези имена. Имам чувството, че във всеки сериал има хора точно с тези имена.
Едно към едно с това, което аз чувствах. Въпреки че аз освен въпроса "защо те, а не аз", откровено си и завиждах. Без злоба, но ме правеше доста тъжна.

# 108

И аз имам готови имена, даже по две - три за пол, но знам първото как ще се казва, ако е момче или момиче. Simple Smile

# 109
Толкова мнения за Калчев изчетох, че все едно вече го познавам и много го харесвам Crazy

# 110
Толкова мнения за Калчев изчетох, че все едно вече го познавам и много го харесвам Crazy

Като го видиш на живо ще се убедиш, че е страхотен лекар и много добър и позитивен човек.

# 111
Д-р Калчев не е привърженик на лечението с хормони и предпочита да направи лапаро, да огледа и почисти, ако е възможно, наличните огнища и кисти и след това да се пристъпи към опити за забременяване.
Потвърждавам с 2 ръце. Моето лапаро не е при него, но на първия преглед като ми разгледа документите ми каза, че не би ми изписал Золадекса. Съвремената медицина препоръчвала след лапаро да не се губи ценно време със Золадекс и направо да се пристъпи към опити за забременяване. Иначе при мен също има рецидив, но няма да я правим нищо. Засега е малка и дано си остане такава. Praynig
Имената едвам ги измислих, особено мъжкото. Аз харесвам много малко имена. Малко след като измислих мъжкото име разбрах, че не случайно съм го избрала. Съдбата май има пръст. А женското име много си го харесвам обаче лошото е, че ще излезе че е кръстена на свекърва ми, а не е така. Аз не искам децата ми да са кръстени на никой. Просто искам да имат красиви имена.

# 112
Кристи, Боби, Блинг, много ви благодаря  bouquet
Малко се шашардисах, колко са младички и двамата  Mr. Green Досега при жена не съм ходила, пък и наистина доктора изглежда лъчезарен Simple Smile Аз имам една стимулация и два ЗЕТА, ама нямам никакви документи. Какво трябва да изискам  newsm78 Само изледвания имам.

# 113
  • София
Фран, наистина почивай си възможно най-много, не е сега моментът да правиш геройства! Hug
Ели, до кога сте във Варна? В понеделник и ние акустираме. Магнетична, среща?
За коремите, знам какво е чувството. Прегръщам ви!  Hug
Успех на новите момичета!

Скрит текст:
Ели хвана лупата на прощапулника, ще става investigator в CSI. Mr. Green

# 114
Ехе браво на малката балеринка Heart Eyes
Мен точно младостта им ме привлече. В онзи момент двигателната сила беше ТВЛ понеже не исках класическо лапаро. И въпреки че го практикуваха от няма година, реших да опитам. Харесаха ми специализациите им, това, че се опитват да въведат нови технологии и методи. Реших за пръв път да заложа на млади и надъхани лекари. По принцип имах идея за друга клиника, ако се наложи АРТ в онзи период. Но и тогава положението с клиниките беше различно, доста време мина.
Вие съвсем се изнесохте към морето Sunglasses Поне да не ме е толкова яд за замислената среща другата седмица.

# 115
Аз съм си тук!

# 116
Кристи, ти си в моя отбор на прекараните без море Confused Аз днес планирах едно късно другия месец. Ако не друго поне това да свърша през проваленото лято. По-добре късно отколкото никога. Да видим само някоя котка да не ми мине път, че стана ежедневие Laughing По принцип не вярвам в сатурнови дупки обаче вече наистина се чувствам в такава Rolling Eyes

# 117
  • София
И аз съм тук и без море, знаеш.  Hug

По повод бременни кореми: гледала съм 1000 пъти Сексът и градът 1. Чак сега видях, че на бебешкото парти на Шарлът са подарили стокк количка.  Mr. Green Та така. Всичко наистина е в главите ни и забелязваме всички неща защото ни интересуват.
Desire, добре дошла. Момичетата с повече опит и знания са ти казали всичко необходимо. Simple Smile Стискам ти палци и да пишеш след срещата с който док си избереш.

Мистик, добре дошла при нас.  Flutter

# 118
Люксен, и аз съм го гледала 100 пъти, а сериала ми е най-любимия. Мога да го гледам 1 000 000 пъти. Та днес като ви обяснявах как отвсякъде вкл. и по телевизията гърми за бременности и раждания и се сетих как преди няколко дни вечеряме вкъщи и сме пуснали по един от каналите серия на "Сексът и градът". И изведнъж Кари разказва: "Миранда не харесваше Пийт /примерно, че не му запомних името/, но откакто остана само с един ляв яйчник, реши че може да излезе с него на една среща." Казвам ви щях да се задавя, прихнах от смях защото и при мен само левия работи.  Joy

# 119
  • София
Хахаххахах, Боби, да, ето. Виж какви неща забелязваме и ни правят впечатление. Но така е...припознаваме се във всякакви герои и истории. Понякога ти става по-добре, друг път по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт