Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 228
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
И моят левия само се напъва. Сигурно 1-2 пъти сме хващали десния за толкова месеци Laughing Но май месец пък него пунктирахме явно все пак става нещо от него.

# 121
И аз съм без море.
Не засичам много бременни, но майки с малки дечица - редовно. Осъзнавам, обаче, че те не са станали повече, а просто аз ги забелязвам. Преди две години, за мен бяха просто част от тълпата.

# 122
  • София
Момичета, аз имам питане. Вторник идва и ...трябва да пусна теста. Ще ходя до клиниката. Плащам, давам кръв и отивам да се обадя на акушерките, че съм дала. Но не искам да ми се обаждат по телефона с резултата. Аз ще се върна след 2 часа. И сега: как да си го видя? Единият вариант е при тях, но ако е - не знам как ще реагирам и не искам да се излагам. Мога ли от друго място да си го видя, да ми го дадат...Въобще щак е ставало при вас?

# 123
Няма как да го видиш. Те винаги се обаждат. Единствено може да чакаш пред манипулационната и да дебнеш и да ги изпревариш знам ли Rolling Eyes Неприятно е точно за този резултат да става по телефона. Имай предвид, че, ако всичко е наред ще имаш вливка. Предвиди време. Всъщност при теб ще е след втория тест, че нали си си от града. Забравих Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 13:17 от 💎Bling-a-ling💎

# 124
  • От Луната
Ало изчакаш акушерките ще те извикат и съобщят резултата.
А вливката е след втория положителен тест. На първия спокойно може да си тръгнеш и да ти кажат по телефона. Аз лично винаги чакам, не знам защо, но и кофти новините трудно ги понасям.

# 125
Добре дошли на новите момичета и много скоро всички към отчетни  Hug Люксен ще ви проправи пътя във вторник с един хубав тест  Hug Heart Eyes

Люксен, варианта ти е да си пуснеш теста в друга лаборатория и ти да им се обадиш с резултата  Peace

Барелина, щом ние успяхме , ще успеете и вие, но си има пътуване особенно ако започнете да действате по АРТ , както и престой  Peace

Кашмирче, след 17:30 съм на линия без вторник, че сме на кино , много ще се радвам  Hug А Ели мисля, че или днес или утре тръгват  newsm78

# 126
Успех във вторник Люксен! Защп не направиш един пиклив тест преди да отидеш до клиниката?

# 127
Чудесен избор на малката балеринка  Heart Eyes
Кашмирчето, утре тръгваме....

Така че съм на линия за среща в София тази седмица  Simple Smile

# 128
Люксен, то не остана! Стискам палци за вторник!  Praynig Момичетата са ти разказали за вариантите, аз съм пробвала и трите - тест у нас и после на кръвен там, кръвен направо там, и кръвен на друго място с опция да се провери онлайн.

Постъпи така, както ще се чувстваш най-добре. На 11 ден на 3-дневни според мен би трябвало и уринарен да покаже ако има нещо - на мен с биохимичната шуър чек и престо ми показаха по-бледи, но ясни втори черти при стойност около 20, но знам че при някои момичета не е така и са против ранното тестване с уринарни.

Добре дошли на Desire и Барелина, да си намерите вашия лекар и да не се задържите дълго при него, колкото и да е готин! Peace

# 129
При мен пиклив показа на седми ден след трансфер на стойност около 10-15. Но много зависи от чувствителността на конкретния тест, момент на имплантация и темп на растеж на хормона. Предвид биохимичната не препоръчвам пикливи и следващия път ще си ги спестя.

# 130
Люксен, накара ме да се замисля как бих постъпила и аз. По телефона ми се струва ужасно. На място пък не знам как ще реагирам пред други хора. Аз бих предпочела да си видя сама резултата онлайн. В клиниката трябва да обмислят вариант да се прави онлайн проверка на резултатите от всички изследвания. В Щерев е така, в Репробиомед, за Надежда не знам. Това би облекчило и тяхната работа и нас. Ох, ако знаеш колко хора ти стискаме палци да счупиш каръка.  Praynig

# 131
Те много държат при тях да се прави кръвния, но това не пречи да ги отсвириш. Дори мен се опитваха да ме накарат да идвам специално и да повтарям там. Да не говорим, че ми образуваха излишни нерви да потретвам като беше ясно от първата стойност накъде отива работата.

# 132
В Надежда също можеш да ги видиш онлайн и излиза бързо - 1 час макс.

# 133
аз не бих пускала уринарен, а директно на кръвен в друга лаборатория, където можеш да ги видиш онлайн - примерно в Надежда, резултатите излизат за час и нещо. Тая система с резултати по телефона или само на място хич не ми харесва. Много, много здраво стискам палци  Hug Hug Hug  Praynig

# 134
  • От Луната
Аз държа да правя теста в клиниката.
Първо ако е отрицателен може да има някаква стойност, която док да коментира. На първото инсе стана така. Беше зима, не ми се ходеше до клиниката и така този резултат си остана без коментар.
Второ не вярвам на лаборатории, и до колкото знам и док не ги счита за достоверен източник.
Трето, резултатите излизат за два часа. Последно Рамус ги чаках до 10часа вечерта, за едно тсх, инсулин и глюкоза.

За да предотвратя изблик на сълзи, правя един пиклив с чувствителност 10 и си изживявам емоцията тогава. До сега този тест не ме подвеждал, така че му вярвам. Въпреки че на мен тестове не ми отчитат рано. Дори тригера не съм засичала.

Общи условия

Активация на акаунт