Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Люксен, стискам палци за вторник Praynig

# 136
Хайде не остана Люксенче Praynig
Ако си бях от Сф, бих предпочела да се разходя до клиниката и там да си направя тест въпреки всички други минуси. Както спомена Йоли, е добре по възможност всички изследвания да са правени при тях, защото така остава следа в системата и досието, а външните леко се "губят". Когато има противоречива стойност обичат да правят контрола при тях, за да сигурни, че нещата са такива каквито изглеждат. Не мисля обаче, че отрицателните резултати, дори със стойност няколко единици и различни от 0.1, стигат до док. Акушерките директно преценяват положението и изискват повторен тест, за да е сигурно, че няма лабораторна грешка и да се види нагоре или надолу отива хормона. Поне в моя случай беше така. Дори не беше отразено в досието, че съм имала положителна стойност. На коментара хванах как док изобщо не беше разбрал, че е имало имплантация макар и за кратко. А това си е важен факт, колкото и противоречива информация да носи относно успеха на процедурата.

# 137
Тери, прекрасна идея. Може би така бих постъпила. Кръвен на друго място с онлайн проверка. След това вече бих си го пуснала и в нашата клиника за затвърждаване на резултата и за да можем после да го коментираме.
Люксенче, стискам палци.  Hug

# 138
Не съм съгласна, че док не зачита изследванията в други лаборатории  Wink Мен повечето изследвания са ми пускани във Варна и ги пращам по мейл и ми ги вкарват в досието, както и теста - и двата пъти го  пусках тук и нямаше никакви проблеми  Peace

Аз също бих направила някъде с опция за онлайн и бързо излизане на резултата и чак тогава бих отишла в клиниката  Flutter  Не препоръчвам тестването с пиклив, защото пиша го за незнам си кой път : при резултат 58,80 беше отрицателен, ама много отрицателен, на вторият тест 308,20 имаше въображема черта, и чак седмица и нещо след него препиках един за спомен с две черти  Whistling
В този момент нямате нужда от негативни емоции и за това съм твърдо за кръвен тест - рядко резултата е уклончив и се налага да се чака за да се види на къде отиват нещата  bouquet

Люксен, направи го така както ще се чувстваш ти добре  Hug  и ти пожелавам едно категорично и тлъсто ЧХГ  Heart Eyes Hug Praynig  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

По случай влизането ми в 5ти месец :  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 139
Да ви кажа, май и аз следващия път бих постъпила по друг начин с кръвния тест. На последния ми преди седмица беше ужасно, защото след теста отидох на работа и като ми звъннаха и казаха лошата новина се чудех къде да се скрия, за да не ме види никой, че плача. Мисля следващият път да отида на работа на обяд или да си пусна отпуска, ако имам такава.

Люксен,  Praynig Hug

Прегръщам ви всички, чета ви редовно и ви мисля!

Относно йогата - решила съм от септември да се запиша за начинаещи. Мистик, много би ми било интересно ако пратиш йога за бременни и за преди забременяване.

# 140
да си взема малко прашец Simple Smile  newsm79

под друга лаборатория онлайн имам предвид на Надежда, примерно, или някоя друга достоверна. Пускам там, виждам резултата и отново пускам в клиниката.

# 141
И аз събирам от прашеца на Магнетик Simple Smile
Люксен стискам ти палци за тлъсто ЧХГ утре.

# 142
Да ви кажа, май и аз следващия път бих постъпила по друг начин с кръвния тест. На последния ми преди седмица беше ужасно, защото след теста отидох на работа и като ми звъннаха и казаха лошата новина се чудех къде да се скрия, за да не ме види никой, че плача. Мисля следващият път да отида на работа на обяд или да си пусна отпуска, ако имам такава.

Люксен,  Praynig Hug

Прегръщам ви всички, чета ви редовно и ви мисля!

Относно йогата - решила съм от септември да се запиша за начинаещи. Мистик, много би ми било интересно ако пратиш йога за бременни и за преди забременяване.

Пращам Wink

# 143
Ауу,  Love, пък това да си на работа като ти съобщят новината е още по-ужасно. Въобще не възнамерявам да съм на работа от деня на пункцията, та чак до теста и няколко дни след това /за да имам време да се наплача или пък да се порадвам на новината/. Love, кога си на коментар с док? Ще ти повдигне духа, сигурна съм  Peace

И аз говоря за тест в репродуктивна клиника. Аз имам щастието да живея по средата между Надежда, Малинов и Репробиомед. Всичките са ми много наблизо, като последната е направо на горната улица.

Мистика, прати ми на лични ако имаш някакъв линк къде си инструктор. Ако по-нататък успея да вместя в натоварения си график някакви занимания с удоволствие бих ходила на йога. Все се каня и вкъщи нещо да направя ама засега нищо. А степера, който си взех с цел да се раздвижвам, защото се забременявало по-лесно ако се занимаваш със спорт, хвана паяжини. Снощи в 22 часа го измъкнах и направих цели 100 стъпки с него.  Joy

# 144
  • От Луната
Аз нямах предвид, че не се зачитат, а че леко остават незабелязани в бъдещето... иначе на мен док ми зачете много изследвания от други лаборатории и клиника.
По скоро когато е само на хартиен носител стоят в досието, и не винаги може да се гледа цялото досие, както е електронното. Това имах предвид. А за "гранични" тестове и като цяло изследвания, и там да са правени, ако има съмнения, ще се повторят.

Аз си имах стратегия, просто защото един ден ми трябва за да си стъпя на краката. Като си изживея мъката и ми е една идея по-лесно да приема неуспеха. Особено при инсеминациите теста е доста късен и пиклив си е реален. Но това съм аз, искам мъката да си я изживея сама ...

Мистика, прати ми и на мен линкове. Предполагам доста е полезно за ЩЗ.
Боби, добра идея!
ЛавCry Hug
Люксен  Praynig Praynig Praynig
Тери, и аз бих постъпила така, ако имах клиника наблизо  Whistling

# 145
  • София
Здравейте, момичета! Влизам да ви поздравя, че не помня кога писах за последно.
Да си призная изгубих малко нишката, но се надявам всичи да са добре и да се радват на лятото.
Аз си дадох малко почивка. Не правя вливки и О я следя само с БТ. С ММ решихме да се отпуснем малко. Така преди цикъл не психясвам дали е станало, а директно отивам да си купя превръзки. Преди все чаках до последно с идеята, че няма да ми се наложи. И така като ми дойде, не ми се доревава.
Прегръщам ви всички и чакам с нетърпение добри новини!
Една "колежка" (с моята диагноза), която имаше няколко неуспешни инвитро опита най-накрая е успяла и това ми дава огромна надежда за всички нас!  Hug

# 146
  • София
Здравейте, момичета!
Толкова съм тъжна Cry Cry Cry
Хайде някой най-накрая да ни зарадва с хубави новини.
Стискам палци на всички, които имат нужда!
Толкова бях обнадеждена, че и аз някой ден ще стана майка, а сега всичко рухна изведнъж...

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 15:40 от _Reni_renI_

# 147
Здравейте, момичета!
Толкова съм тъжна Cry Cry Cry
Хайде някой най-накрая да ни зарадва с хубави новини.
Стискам палци на всички, които имат нужда!
Толкова бях обнадеждена, че и аз някой ден ще стана майка, а сега всичко рухна изведнъж...

Защо така Рени? Какво се е случило? Начин има винаги...

# 148
Воайорче, радвам се, че намина Hug Добре звучиш и лятото ти се отразява май идеално Heart Eyes
Само в Люксен ни остана надеждата Praynig Дано счупи каръка на темата. Че не стига, че сме малко, ами и от месеци няма хубави новини Confused

# 149
  • София
Охх, то не се е случило с мен, а с моя братовчедка....
Тя ми даваше сили, за да продължа напред, но уви и при нея нещата не се получиха така, както трябва.
Но да не ви занимавам с чужди проблеми и по-скоро да не ви натоварвам излишно. Просто ми е ужасно мъчно за нея и наистина тя ми вдъхваше много кураж и сили, а сега... дори не знам как да я успокоя и какво да направя, за да й помогна... Cry

Общи условия

Активация на акаунт