Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Охх, то не се е случило с мен, а с моя братовчедка....
Тя ми даваше сили, за да продължа напред, но уви и при нея нещата не се получиха така, както трябва.
Но да не ви занимавам с чужди проблеми и по-скоро да не ви натоварвам излишно. Просто ми е ужасно мъчно за нея и наистина тя ми вдъхваше много кураж и сили, а сега... дори не знам как да я успокоя и какво да направя, за да й помогна... Cry

Няма неразрешими проблеми и няма еднакви случаи! Горе главата! Проблем с нея не означава непременно и проблем с теб! Трябва да си силна. Ако рухнеш няма да й помогнеш!

# 151
  • София
Тя ми даваше сили, за да продължа напред, но уви и при нея нещата не се получиха така, както трябва.
Но да не ви занимавам с чужди проблеми и по-скоро да не ви натоварвам излишно. Просто ми е ужасно мъчно за нея и наистина тя ми вдъхваше много кураж и сили, а сега... дори не знам как да я успокоя и какво да направя, за да й помогна... Cry

Няма неразрешими проблеми и няма еднакви случаи! Горе главата! Проблем с нея не означава непременно и проблем с теб! Трябва да си силна. Ако рухнеш няма да й помогнеш!

Знам, но за съжаление има проблем с бебенцето... Cry
Съжалявам, не исках да ви натоварвам.

# 152

Знам, но за съжаление има проблем с бебенцето... Cry
Съжалявам, не исках да ви натоварвам.

Не се притеснявай, не си ни натоварила!
Най-важното е да не губиш надежда и да вярваш в успеха! Сигурна съм, че един ден и ти и братовчетка ти и всички ние ще гушкаме децата си и всичко, през което сме преминали ще е само спомен.

# 153
  • София
Момичета  Hug Hug Hug за всяка една от вас. Не знам какво щях да правя, ако не бяхте вие.
Прочетох внимателно мненията ви и си купих тест престо преди малко. Утре сутрин ще припишкам един вкъщи преди да отида на кръвен. Искам да съм малко по-подготвена, ако е отрицателен. Много ще се разплача и бих искала да се подготвя за това. Знам, че ранните уринарни не са ОК и може да ме заблудят, но не виждам как да се подготвя по друг начин. Вярвайте ми, аз вярвам, че е станало и си усещам децата, но как да съм 100% сигурна?! Затова ще направя един пиклив и отивам на кръвен. Ще съм в 8 в клиниката и ще им кажа, че след 2 часа ще се върна. И ще им спомена, че не искам да ми го казват по телефона, а като се върна тогава.

Магнетична, благодаря за прашеца.   Hug Взимам си, че ще ми е мнооого нужен.

Много искам да е положителен. Хем за мен, хем за темичката ни...искам да ни се случи нещо хубаво и приятно. Толкова го заслужаваме всички.
Мен ме обвзема паника с всеки изминал час. Не вярвах, че съм такава лигла.  Tired

# 154
Люксен, имаш стиснати палчета от мен за утре  Peace
Боби, Лав, пратих ви линкове   bouquet bouquet bouquet

# 155
  • София
Благодаря за утехата и топлите думи.  Hug
Люксен силно стиснати палци за утре. В теб ни е надеждата за хубавите новини от тук нататък!  Hug Praynig

# 156
Минавам само да пожелая много успех на Люксен утре!!! Стискам палци за прекрасен резултат!

Ще наваксам с четенето като се върна в София. Simple Smile

# 157
  • София
Люксен, имаш от мен мнооооого прашец за късмет! Hug (Пиша през телефона и нямам иконката, но ти си го представи - вълшебен и розов Sunglasses )

# 158
  • София
Люксен, палци и от мен! Praynig
Айдее, под розАвия прашец!  Mr. Green

# 159
Хайде и аз ще си взема прашец, че обикновено нямам навик да го правя Rolling Eyes Може пък като по чудо да ми подейства този път Laughing
Люксен, палците на ръцете и краката не съм ги пускала от две седмици Praynig

# 160
Хайде и аз да взема от розовият прашец Simple Smile време е да счупим каръка.
Люксен успех утре, и да пишеш!

# 161
Люксен, бъди спокойна и не се тревожи  Hug Много стиснати палчета за утре  Praynig

# 162
  • София
Люксен, имаш стиснати палчета от мен за утре  Peace
Боби, Лав, пратих ви линкове   bouquet bouquet bouquet
МИСТИКА, може ли и на мен да пратиш линковете?  Blush Благодаря!  Simple Smile  Hug

# 163
Люксен, влизам само за да ти пожелая успех утре. Стискам ти силно палци. Praynig Тази нощ сънувах, че намирам четирилистна детелинка и ти изпращам една виртуална такава.  Flowers Four Leaf Clover
Мистика, благодаря ти за линковете  bouquet
Рени, горе главата. Предстоят ти хубави неща, сигурна съм.  Hug
Воайорче, липсваш ни. Влизай по-често.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 08:44 от boby_pl

# 164
МИСТИКА, може ли и на мен да пратиш линковете?  Blush Благодаря!  Simple Smile  Hug
[/quote]
Готово Simple Smile
Боби, ще се радвам, да намериш нещо полезно за себе си. Ако ти възникват някакви въпроси съм на разположение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт