Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Люксен, пикливият тест какво казва?

# 166
  • София
Влизам да пожелая успех на Люксен стискам палчета да е силно положителен и да счупиш каръка на темата.

# 167
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
От мен стиснати палци и детелинки за късмет.

# 168
Люксен, всички сме с теб и чакаме едно тлъсто ЧХГ  Praynig Hug Heart Eyes

# 169
И аз стискам палци!

# 170
  • София
Люксен, успех 🍀🍀🍀

# 171
Усещам как всички рефрешваме през 5 минути. Laughing Милата Люксен ... точно в момента какво ли й е на душичката  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 172
  • София
151  Blush и сутринта имах тъмна 2 черта. Ох...не мога да повярвам. Ще умра от щастие.

Благодаря ви...за всичко. В четв съм на 2-ри и вливка. Ох...не мога да повярвам, че се получи

# 173
Честитооо  Simple Smile

# 174
Честито Люксен! Счупихме каръка момичета!
Сега да помоля да ми стискате палци и на мен за утре! Simple Smile

# 175
Хайде Люксенче поведи хорото Hug Тихичко честито и все така да расте :love
Боби, сега е твой ред да  поемеш щафетата Wink Или Поли, че не знам как да разбирам написаното newsm78

# 176
Люксенчеее, браво мила!  Hug Имах добро предчувствие за тебе и вчера като каза, че имаш вътрешно усещане, че са станали нещата бях сигурна вече, че днес ще ни зарадваш! Много леки 9 месеца сега ти пожелавам и да си топлиш бебоците до термин!  Heart Eyes

Поли, палчета и за теб!  Praynig Ти в процедура ли си, аз нещо съм изпуснала май...

# 177
ееееееееее БРАВОООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 178
151  Blush и сутринта имах тъмна 2 черта. Ох...не мога да повярвам. Ще умра от щастие.

Благодаря ви...за всичко. В четв съм на 2-ри и вливка. Ох...не мога да повярвам, че се получи
Браво! Hug Прекрасна новина!!! Party
сигурно съм най-голямото хахо в темата, но от вчера те мисля и се вълнувах, все едно аз ще правя тест Crazy

# 179

Браво! Hug Прекрасна новина!!! Party
сигурно съм най-голямото хахо в темата, но от вчера те мисля и се вълнувах, все едно аз ще правя тест Crazy

хаха, и аз бях така, все едно и аз ще правя тест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт