Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 262
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Страхотна новина, поздравления, Люксен 🤗🤗🤗
Поли, успех  Hug

# 181
Йееее, Люксен. Браво  Hug Много се радвам. То нямаше как да е иначе като гледах какво положително отношение и усещане имаш за нещата. И как хубаво говореше за дечицата  Heart Eyes Хайде, ти да си само началото. След теб и ние да се наредим с положителни тестове.  Heart Eyes
Поли, изповядай се. Естествено, че стискаме палци каквото и да те очаква.  Praynig
Блингче, Поли ще е първа явно. Аз се надявам да се класирам за първия работен ден на док, ако устискам и не ми дойде МЦ предната седмица  Praynig Praynig А от вчера ме мъчи една тежест ниско долу. Като преди цикъл, но е мнооого рано за това.
А между другото цялата клиника ли почива едновременно? Дали ще има кой да ми запише час на 09.09. примерно?

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 11:01 от boby_pl

# 182
Положителното не всеки път действа. За пореден път се убедих Confused Но тъпо и упорито трябва да го мъчим, за да би се отблагодари Sunglasses

# 183
  • От Луната
Люксееееееееееен бравооооо! Оххх така се радвам че място не си намирам. Ще честитим на термин! Сега стискам палците всичко да е както трябва Wink

# 184
  • София
Момичета....разплакахте ме. Много се трогнах. И ми стана много мило и приятно, че ви има.
Повеждам хорото аз. Сега искам много да ме следвате . Всички.

Поли, стискам силно палци за утре. Ще стане това, което искаш.  Hug

# 185
  • София
Люксен, много се зарадвах!!! Лека бременност до термин! Hug

# 186
Олеееее, чудесна новина! Тази новина толкова позитивизъм дава на всички ни!

Люксен, лека бременност чааак до термин! Hug

Поли, късмет утре!  newsm10

# 187
Люксен браво на теб  Hug bouquet всичко да е наред до термин  Heart Eyes

Поли,  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 и стискаме палчета  Hug

# 188
  • София
Люксен, тихичко честито и от мен! Не можеш да си представиш колко много се радвам за теб! Толкова много имах нужда от тази новина... БЛАГОДАРЯ ТИ!!!  Hug Сега ти пожелавам спокойствие и по термин да гушнеш една прекрасна сбъдната мечта!!!  Simple Smile
Poly84 стискам, стискам, стискам.... Време е само за хубави новини! Късмет!!!  Praynig

# 189
  • София
Люксен, знаеееееех сииииии!  Heart Eyes Да ти е леко и безпроблемно до термин, че и след това! Hug
Поли, силно стискам палци и те ръсвам със заразен розов прашец! bouquet

# 190
  • София
Рени, радвам се, че моята новина ти донесе такава положителност.  Heart Eyes

Благодаря, момичета. Днес малко една от акушерките ме стресна и докато чаках се поизпотих и затова ще кажа на момичетата, които ще правят пиклик преди кръвния да не казват или показват пикливия пред тях. Накара ми се като на 2 годишно дете пред целия екип, само док го нямаше. Дори Семерджиева беше там. Каза, че този пиклив положителен си е само мой проблем и нея не я интересува, че на урина не вярва, а само на кръв и да си правя с него каквото искам. То е вярно, че е така, и аз вярвам повече на кръвния, но ми стана много неприятно и гадно. А бях така усмихната като влезнах да кажа, че съм пуснала кръвен. После я нямаше, когато ми казаха резултата, но въпреки това ми остната една горчивка. То вярно, че не трябва да й обръщам внимание, но в онзи момент много се сдухах.  Tired

# 191
Люксенче, прекрасни новини! Безаварийно до пухкав финал! И няма да им обръщаш внимание на такива изказвания! Груби и нетактични са! Ние сме с теб! Аз бих ти казала да препишкаш хиляда, ако искаш и ще си щастлива!  Прегръдки!

# 192
Определено акушерката е била твърде груба, но явно го е направила с цел да не си по разочарована ако резултата е твърде нисък и се счита за отрицателен  Peace
Масово клиниките искат кръвен, а не уринарен, защото стават грешки или като при мен, или по кофти случая черта, но супер ниска стойност . Темата я обсъдихме подробно две три страници назад и всеки решава сам за себе си  Peace

Сега е важно да си спокойна, позитивна и да хапваш повече витамини, риба и месо  Hug

# 193
  • София
точно в лабораторията в малинов преди време имаше кръвен тест с 0.00, девойката се усети и пикливия и беше с черти.
накрая се оказаха близнаци.
та грешат си кръвните понякога, а отношението на акушерката е странно. дори и да не се разчита на тоя тест все пак е положителен, реакцията трябва да е доста по-различна  Rolling Eyes

# 194
  • От Луната
Аз лично пикливия си го пазя за себе си, изобщо не го споменавам. Било е кофти реакция 😞 , не го мисли, важен е резултатът!

Общи условия

Активация на акаунт