Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 266
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
С акушерките понякога е добре да се пести информация заради такива случки и да се внимава много. Аз бях "порицана" по телефона за ранния кръвен. Който по принцип не исках да споменавам, но се принудих с идеята да видят, че стойността пада и да не ме карат пак да потретвам. Освен, че не този трик не нямаше желания ефект бях и нахокана. На мен ми създадоха много излишни главоболия напоследък, но в последния момент "добрата ми душа" реши да не се оплаква на док, иначе щеше да има мъмрене.

# 196
  • Бургас
Люксен, браво момиче!!!! Тихичко честито и да ти е леко следващите 8 месеца Simple Smile

А за акушерките ... недей се впряга. Почти съм сигурна коя е била дори, на мен същата особа (предполагам) след спадащо ЧХГ на 8 и 10ти ден след трансфер ми каза "Не ме интересува, ще се бодеш и на 11ти ден. Като правиш каквото ти си знаеш, а не каквото ти се казва!"

# 197
аз продължавам да твърдя, че на тези акушерки там са им дадени твърде много права Simple Smile При тъмна втора черта на пикливия, какво не й е ясно???  ooooh! При тъмна втора линия грешките са твърде малко

# 198
Браво, Люксен!!! Пожелавам ти много лека бременност и по термин да гушкаш здраво бебче!!!

Благодаря, момичета. Днес малко една от акушерките ме стресна и докато чаках се поизпотих и затова ще кажа на момичетата, които ще правят пиклик преди кръвния да не казват или показват пикливия пред тях. Накара ми се като на 2 годишно дете пред целия екип, само док го нямаше. Дори Семерджиева беше там. Каза, че този пиклив положителен си е само мой проблем и нея не я интересува, че на урина не вярва, а само на кръв и да си правя с него каквото искам. То е вярно, че е така, и аз вярвам повече на кръвния, но ми стана много неприятно и гадно. А бях така усмихната като влезнах да кажа, че съм пуснала кръвен. После я нямаше, когато ми казаха резултата, но въпреки това ми остната една горчивка. То вярно, че не трябва да й обръщам внимание, но в онзи момент много се сдухах.  Tired

Бас ловя, че това е Деси  Wink

По темата с лабораторните грешки - пускам ПКК на Иси в лабораторията на Токуда, били едва ли не най-добрите. По това време на много от нейните връзтничета им даваха железни препарати заради нисък хемоглобин (около 100-105), а нейният излиза........ ревнах, изпаднах в паника, трепереща я нахраних (че ѝ беше време) и тръгнах пеша към Бодимед - да мине малко време след храненето и аз да се поуспокоя, че не знаех къде се намирам.... какви ли не мисли ми минаха през главата.... след около час и половина ми се обадиха и започнаха да ми се извиняват, че са объркали резултатите, обясниха, че после още 3 пъти са изследвали кръвта и хемоглобинът бил нормален и съжалиха, че са ми причинили такова безпокойство

# 199
аз продължавам да твърдя, че на тези акушерки там са им дадени твърде много права Simple Smile При тъмна втора черта на пикливия, какво не й е ясно???  ooooh! При тъмна втора линия грешките са твърде малко

Тери, по едно време в една друга тема имаше яко фалшиви тестове и след няколко дни на момичетата им идваше  Peace

И аз съм сигурна, че е Деси и за това максимално я избягвам  ooooh! На мен нищо не ми казаха за ранния, ама пък и някой да се беше опитал да ми държи тон тогава, когато бях с адската криза  Sick  Аз си бях решила за ранен, но кризата усили това ми желания, защото както каза ММ хубаво е да знаем дали си или не си, че ако не съм поне да се натъпча с хапчета като животно  Rolling Eyes

# 200
  • От Луната
Аз винаги си спазвам предписанията, дори за тестване. Правя пикливия за да си порева на спокойствие и да си изживея мъката. Така ми е по-леко и няма да получа инфаркт докато чакам там.
Аз май ме съм се срещала с Деси, моите акушерки са слънчеви и много усмихнати - Теди, Цвети и Сузи. Абе всички са много лъчезарни, изобщо не съм забелязала такова отношение. Дано и занапред е така.
Даже винаги се хилим като репи, колко нищо не помня и как все се връщам по 100 пъти. 

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 15:42 от ♥Синеока♥

# 201
Кой кой то е ясно Laughing Не е хубаво да ги слагаме под общ знаменател. Но за пореден път се убедих от кой какво мога да очаквам, а за някои хора се изненадах. Може би сглупих, че не зачекнах темата с док макар да му стана пределно ясно. Предполагам, че си провеждат оперативки и нищят проблемите. Не обичам да съдя хората прибързано и винаги давам нов шанс. Но, ако ми се случи нещо подобно пак, няма да си трая.
За лабораторните грешки е ясно. Вече правя контрола при всеки съмнителен резултат. И колкото и да бях сигурна, че няма грешка в кръвния, тъпо и упорито направих така желания от тях трети, за да сме сигурни по всякакви математически закони.

# 202
Аз пак да си кажа /казвала съм го и преди/, че най си харесвам Теди. Много е лъчезарна и говори с голямо чувство за хумор. Предния път тя ми съобщи новината за канселирането и аз се разплаках пред нея. Но беше много мила и се опита да ме успокои доколкото може. Цвети и Сузи също са готини. Аз досега с всичките съм имала комуникация без Деси.

# 203
  • От Луната
Аз ходя на пръсти около тях 😂😂😂 , гледам да "слушам" и изпълнявам, че после не тях, а себе си ще трябва да наказвам. Никога никакви своеволия, знам че после ще съжалявам. Разни теории, и психо трилъри веднага се разиграват пред очите ми. Та аз съм на принципа "да би мирно седяло, не би чудо видяло". Само този пиклив си позволявам, че да не цивря там.

# 204
Аз ходя на пръсти около тях 😂😂😂 , гледам да "слушам" и изпълнявам, че после не тях, а себе си ще трябва да наказвам. Никога никакви своеволия, знам че после ще съжалявам. Разни теории, и психо трилъри веднага се разиграват пред очите ми. Та аз съм на принципа "да би мирно седяло, не би чудо видяло". Само този пиклив си позволявам, че да не цивря там.

И както стана при мен, щеше да си се нацивриш , да се психираш без причина и за какво е нужно това  Wink  Hug

# 205
  • От Луната

И както стана при мен, щеше да си се нацивриш , да се психираш без причина и за какво е нужно това  Wink  Hug
Винаги си оставям едно на ум. До сега китайските тестове не са ме подвеждали. И да се случи някак по добре бих се чувствала като се изненадам приятно. А и при инсето теста е доста късен, всички до един бяха реални, колкото и да исках изненада.
Вече при ин витро е малко по-различна. Но пак бих го направила, аз наистина ще получа инфаркт докато чакам ... всеки си познава организма и си преценява. За мен е важно да си изживея емоциите сама ... по-емоционална съм явно и доста си поревавам. После бързо ми минава, но този момент съм си направо неадекватна. Подледно забравих къде съм паркирала, търсих си колата 20минути. И това въпреки отрицателния пиклив Sad

# 206
Емоцията можеш да си я изживееш сама и с онлайн резултата на теста  Wink
Важното е да имаме положителни тестове и по-малко отрицателни емоции   bouquet

Поли,  Hug Heart Eyes

# 207
Тестовете, които ползвам от години никога не са ме подвеждали. За пореден път, макар и с цената на малко нерви, доказаха, че отчитат при стойност над 10. За разни други марки особено на бг пазара не мога да говоря. Но всеки сам трябва да си прецени емоционалното състояние и "възможности" да понесе истината. На този етап съм решила слеващия път да ги пропусна и да направя само ранен кръвен. Обаче дали така ще мисля в конкретния момент е друго Rolling Eyes
Поли, палчета и от мен Praynig
Магнетик, честита нова седмица Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 17:16 от 💎Bling-a-ling💎

# 208
Мерси Блингче  Hug Аз я почвам в понеделник, ама лентичката тука, върви с един ден назад , но здраве да е
 Heart Eyes

Моите са ибейски, ама добре, че не им се вързах, бях сигурна че ме пускат по пързалката  Laughing

# 209
Нищо де един ден разлика Laughing Аз обаче все някак случайно те засичам като почваш нова седмичка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт