Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Кога мина това време ooooh! Докато се обърнем и ще родите. Ето Фран ще я чакаме другия месец, а все едно преди един ни изненада. Направо ми става лошо като го измеря в "мое време".
Хайде не остана до заветния преглед да видим дали момата ще се покаже Heart Eyes

# 211
Ти се чудиш кога мина, аз се чудя що така се влачи Simple Smile

# 212
Ааа това ми е ясно и съчувствам Hug Опитвам се да гоня разни такива "хубави" мисли как тепърва ме чакат n на брой месеца и мен. Лошото е, че само се връщам стъпка назад всеки път. Не на нулата, ами на някоя минус ниво стигнах вече ooooh! Тези дни като се срещнах с доцента направихме равносметка как не сме се виждали от година почти. Вярно направихме много за една година, ама резултат нула Confused

# 213
Много добре разбирам безсилието и унинието. Дано да ги пребориш скоро Hug

# 214
Не ми се получава напоследък, но стискам зъби Confused Не ми се и оплаква, точно на теб...

# 215
Блингче, всичко ще се подреди за всяка една от вас  Hug

Може още на 11ти да разберем, ако пожелае дупчо  Mr. Green Mr. Green

# 216
А дано, ама по-скоро си мисля, че ще е другата седмица. Sunglasses Жалко, че се провали идеята за среща този месец, ама другия освен, на следващото идване, ако идваш де Rolling Eyes

# 217
  • София
Люксенче толкова много ти се радвам леко и успешно до термин да е Hug
На акушерките не им обръщаи внимание нека си говорят квото искат.
Поли палчета за утре   Hug

# 218
  • София
Еййй Люксенче, тихичко честито! Hug Лека и безпроблемна до термин ти желая! bouquet

# 219
  • От Луната
И моите тестове са ибейски, но на мен не ми отчитат много рано ... все пак поемаш риска. Кръвен в друга лаборатория не исках да правя, дори на деня, някак свикнах за всичко да ходя в клиниката, пристрастена съм  Mr. Green Crazy Shocked ... но не това е причината, щях да чакам цял ден пред компютъра и в крайна сметка пак щях да препикая един пиклив ... тестохолизъм  Joy

Оххх така ви стискам палци момичета!
Поли, много късмет утре!
Люксен и за теб вдругиден! Да се удвоява и голям бебок на термин!

ПС а за колата, оказа се че я търся и няколко пъти съм спирала с гръб към нея  Joy Joy Joy разревах се от яд, че не я намирам! И хоп тогава в търсене на кошче да изхвърля една салфетка и тя беше до контейнера  #Crazy Ще каже човек, че не съм я паркирала аз там Simple Smile

# 220
Виждам, че сте засегнали темата с любимата ни акушерка Laughing И аз имам история с нея от втория ми опит, доста ме разстрои тогава, но поне вече знам и я избягвам ако мога. От останалите не мога да се оплача, големи са душички всички  Hug Просто знам, че някои неща не ги приемат и не им ги споделям (като това с пикливите тестове), кимам и давам вид, че правя каквото те са казали и се разбираме чудесно.  Heart Eyes

Стискам силно палци за Люксенчето да ни зарадва с двоен или троен резултат вдругиден! И за Поли утре - аз не разбрах защо, но явно е важен ден, така че дано да стане, каквото трябва!  Praynig

# 221
Странно, аз пък с Деси се разбирах страхотно. Виж, с Теди и Сузи не си имахме приказка Rolling Eyes

# 222
  • От Луната
... Просто знам, че някои неща не ги приемат и не им ги споделям (като това с пикливите тестове), кимам и давам вид, че правя каквото те са казали и се разбираме чудесно.  Heart Eyes
Това е тактиката  Crazy  Peace Rolling Eyes

Кристи, за всеки е различно явно, на мен Сузи в началото ми действаше респектиращо, а Теди е душичка. Деси не мога да се сетя коя е ... но аз се разбирам с всички, просто неадекватното ми поведение там, предизвиква моментален смях ... аз половината мозък си го оставям извън клиниката. Просто там съм пълно куку ... вече водя ММ да следи и помни, че иначе няма спасение  Joy

# 223
# 224
  • От Луната
Оооо сетих се, и мен ме е мъмрила, ама леееееко и деликатно  Joy Joy Joy то на мен постоянно някой трябва да ми напомня разни неща, тя поне забелязва, че съм перко и ми говори като на перко  Joy , не че се обиждам, аз си знам каква пихтия е мозъка ми, когато съм там  Crazy
Поне нося на майтап и винаги се заливаме от смях  Crazy къде на мой гръб, къде на ММ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт