Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 270
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Юхуууу, много се радвам, Люксеееееен! Hug
Сега да се утрои хубаво и да си бременееш с кеф!

Не съм писала скоро, но чета, четаааа! Mr. Green
От днес съм в 25-та седмица, края на шестия месец. За момичетата, които са от по-скоро и не ме познават - както се шегуваме във форума - и аз забременях от д-р Калчев! Laughing, Господ здраве да му дава! Прекрасния д-р Калчев! Embarassed

Аз съм добре, скоро спирам да работя, защото въпреки че е от вкъщи, много ми натежа вече. Като цяло леко го карам, само дето напоследък голямо будуване пада - събуждам се и няма заспиване. За капак този малкия разбойник се разиграва баш вечер и през нощта и съвсем няма сън. #Crazy

Я да ви наръся с малко прашец, ама в емотиконите само розАв имаше, та ето: babydust7  babydust7 babydust7 babydust7

Успех на всичкииии! pregnant baby family4

# 226
Моника и ти много напредна Heart Eyes Отчитай се по-честичко да ти се радваме Sunglasses
Скрит текст:
Деси е главна и всичко, в което са несигурни, съгласуват с нея. Имайте го предвид. Най-рядко съм имала контакт с нея и при директния такъв не е имало проблем. Пострадах по-скоро от "съгласуването"

# 227
  • София
Дарина, ще припишкам още един със сигурност в деня на втория кръвен.  Crazy Но този път ще си мълча като партизанин. Благодаря.  Hug
Магнетична, да, знам за фалшивите положителни пикливи и си поех риска, но явно не очаквах да се държи така. Дори не исках да използвам думите й, с които говореше, защото не мога да ги и напиша. Но спирам с нея, сега ще съм още по-усмихната.  Heart Eyes

Solace  Hug, Кремонка  Hug, Кашмирче  Hug

Ели, благодаря. Hug За това, което споделяш за малката е ужасно. Аз сигурно бих откачила.  Sad Как си се въздържала и запазила самообладание не знам. На моя бременна приятелка в токуда й изкараха Хепатит В или С, не помня кой, че го има бременна в 5 месец. Не знам как беше се съвзела, за да отиде да се разправя с тях и да го пусне пак. Оказа се грешка, но никога няма да го забравя това с нея. Косите ми се изправиха.

Йоли,  Hug Hug точно теб реших да послушам и затова направих пиклив. Исках да си се изрева вкъщи и да отида там с една идея по-подготвена. И сега се чувставам така, както си бяхме говорили с теб преди време. Същото...ти ми донесе този късмет, ще знаеш.  Heart Eyes
Моникааа,  Heart Eyes благодаря. Мисля, че времето тече бързо и кога разбрахме за теб, кога 6 месец..Все едно беше вчера, когато и Фран четях, вълнувах се, плаках, а тя ще ражда скоро. Стискам палци всичко да е наред до края  и да се опиташ да поспиваш.  Mr. Green

# 228
  • От Луната
Люксен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug
Аз при всички случай ще си порева, особено на положителен  Joy да знаеш и твоя тест днес го оревах от радост  Hug .
Аз бях сигурна, че ще успееш ... толкова позитивна енергия, нямаше как да не е оценена от малките точици  Heart Eyes Crazy Praynig

Франи, да започне да се отчира редовно, да не изтървем мига  Crazy
Моника, ах този д-р Калчев, цял живот ще го помним и ще му досаждаме на празника на клиниката.
Ели, аз за мое щастие не съм се сблъсквала с подобно нещо, но само като чета и косата ми се изправя  Cry
Блинк Hug

# 229
Момичета, а клиниката изцяло ли ще е затворена? Имам вливка да правя този месец..рвших все пак да рискувам с тия 5мл Октагам  Tired хич не ми се иска, но пък после ако пак нещо стане ще съжалявам цял живот че е заради решението ми..после евентуално ако има бременност ще трябва пак да вливам интралипид..а ако всичко почива няма как да стане..не съм звъняла още в клиниката,понеже днес ми е 5 ден от цикъла и ще ходя на някой квартален да проследим кога се задава овулация, за да пътувам до София за вливката. Много се радвам и за Люксен. Heart Eyes аз си ви чета редовно, въпреки че не се включвам често  bouquet

# 230
Меденката, звъни и питай. Или, ако има някой останал да ходи скоро да каже. Мен също ме вълнуваше тази тема до скоро, но като отпадна така и не разпитах как ще процедират по време на отпуските. И малко съжалявам, защото пък може изневиделица да ми се наложи да ходя на вливка, колкото и малко вероятно да е. Все трябва да има някой дежурен поне от втория етаж. Доколкото знам лекарите и акушерките обикновено излизат вкупом във ваканция. Тази година не знам как ще е. Редно е да има дежурни хора, все пак има момичета след процедура, които може да имат положителен тест и нужда от съдействие.
Йо, изяде ли доматките Blush Всеки път като хапвам салата и ми изниква картинката за гледката на твоята вила Laughing

# 231
  • От Луната
Клиниката затваря изцяло за ремонт и профилактика. Не знам дали ще са всичките дни, но така ми подшушна доцента Wink
Звъннете на регистратурата и питайте.
Блинк, изядох огромни количества и за вкъщи си донесох... ммм мога само домати със сирене да ям Simple Smile

# 232
Те винаги казват профилактика Wink Деликатното на това, че всички духват на почивка Laughing Иначе няма да е зле наистина да е заради ремонт тази година, защото има нужда от освежаване.
Аз ям предимно само това Rolling Eyes Добре, че ми понася още и не ми е писнало.

# 233
Благодаря на всички, които ми стискахте палци! За сега няма с какво да се похваля, но се надявам светлото бъдеще да предстои Simple Smile

# 234
Поли Hug Всички сме на есен с песен Rolling Eyes

# 235
За сега няма с какво да се похваля, но се надявам светлото бъдеще да предстои Simple Smile

Пожелавам ти го от все сърце, Поли  Hug Както и на всички останали момичета  Hug

Док да почива пълноценно, че каква опашка го чака през септемри  Heart Eyes

# 236
Охх не ми се мисли.... точно от това исках да избягам Confused

# 237
Охх не ми се мисли.... точно от това исках да избягам Confused

И аз Simple Smile

# 238
Толкова се надявах летния период да е по-спокоен и да няма претупване като миналия път, ама уви... Дано на есен не е чак такава лудница.

# 239
Толкова се надявах летния период да е по-спокоен и да няма претупване като миналия път, ама уви... Дано на есен не е чак такава лудница.

Няма страшно, ще успеем

Общи условия

Активация на акаунт