Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 301
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Поли,  Hug На есет ще е твоят късмет. Чака те там.

Блиг, и твоят.  Heart Eyes

Меденка, разбирам притесненията ти. Аз рискувам и то цели 2 пъти с този октагам. Не искам да ти казвам какво да правиш, но ти стискам палци. Дано да има време да я влееш.  Simple Smile

# 241
Официално вече сме пациенти на клиниката Hug
Другата седмица ще видиме какво- що
Днес просто вдигнахме ръце и взехме кардиналното решение Party
Отдавна ви чета и ме влече... Hug
То не че имаме много време, ако е писано да стане бебечето трябва да се случи до края на септември, защото после отлитаме Heart Eyes

# 242
ВикториА, добре дошла Hug Дано ти е на късмет смяната и скоро имате успех Praynig Вярвам, че ако не друго поне ще ти успокоят душичката Heart Eyes
Не знам обаче дали са ти споменали, че скоро предстоят дълги отпуски newsm78

# 243
Да, да, д-р Калчев ще отсъства от 22.08-12.09, но ще се консултираме с него преди това. Аз така или иначе съм разбутана от лапарото и незнам какво вече ми тече. Направо нервите ми покъсаха днес. Говоря че съм в цикъл, да го засечем. Те ми говорят че съм в овулация.  Така и не ме прегледаха. Два дни патрулираме пред кабинетите. Нерви и чудо

# 244
Добре Wink Да не таиш надежди, че ще се вместиш в определен период, който си си начертала в главата. Да ти идва тогава по-бързо прегледа и да си отдъхнеш Praynig

# 245
  • София
Добре дошла, Вики.  Simple Smile Стискам ти палци да станат бързо нещата и да се получи химията между вас с док.

# 246
Незнам как да ви го обясня, но такова щастие изпитвам,  Heart Eyesнеупесуемо. Дано е за добро и имаме време да сглобим бебчо Hug

# 247
Почакай да мине прегледа първо Laughing Обаче мен лично ме притеснява краткия срок, който сте си дали. Обикновено животът не ни играе по свирката. Може би е добре да "задържиш" емоциите до прегледа, когато има повече яснота за бъдещето, за да не се разочароваш. Дано ви се получи за това време и успеете да начертаете план.

# 248
Вики радвам се да те "видя" в нашата тема  Hug Heart Eyes
Дано да отлетиш с бебче в теб  Praynig

Поли  Hug Hug Hug

Момичета всичко ще се нареди през есента  Party

# 249
Аз така свикнах вече три години нищо да не се случва, че и сега ли...!?
Просто мисълта, че вече не сме там където бяхме е зашеметяващо спокойствие. Времето ни подпира нас, а не ние него Party
Скоро ще разберем. Сега се наслаждавам на еуфорията от промяната. Определено имаме нужда Heart Eyes

# 250
Вики, добре дошла и от мен. Дано успеете да се поберете в този кратък срок. Продължавай с позитивизма и оптимизма и дано привлечеш късмета  Grinning  Досега била ли си пациент на репродуктивна клиника и коя ако не е тайна?

# 251
А да, Тутракан, Варна Майчин дом, Щерев, Надежда, Плевен, освен мотаене и лапароскопии (вече 4) друго няма. Историята ни е дълга, както на повечето от нас. Нищо ново. Най- разочаровани сме от Щерев. Там не са хора, а кръгли идиоти. Да не си развалям сега енергията.
Та в интерес на истината ви чета постоянно и така си избрахме с моят любим да сложим точката в Малинов. А що се отнася до времето, просто няма да живеем в България и много ни се иска да се случат тук нещата. В наша клиника. Имам безкрайно големи съмнения, защото съм много разбутана хормонално след лапарото от преди месец, но надеждата ни крепи силно Heart Eyes

Хубаво ми е Hug

# 252
Добре дошла, ВикториА!
Дано си за кратко в темата и плановете ти се осъществят, както си го намислила!

# 253
Благодаря ви Hug

# 254
  • От Луната
Виктория, добре дошла и дано след всички мъки имате успех. Трябва така да стане, пък!

Поли, всичко ще се нареди! Вярвам че скоро всички ще са бременни в тази тема!

Люксен, най-силно стиснати палци за утре! И да не ме държиш под напрежение Wink

Общи условия

Активация на акаунт