Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 307
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Вики, предполагам, че си от "другия край" и до сега те е спирало дългото пътуване до Сф, което е наложило избора върху други клиники. Дано ви се случи чудото най-после. А пък, ако се наложи може да позабавите заминаването, защото в чужбина нещата финансово, а и не само са доста различни. Именно поради тази причина с ММ стискаме зъби и си търпим тук Confused Животът ни е на стоп през последните шест години и дано не ни се изниже покрай очите Confused

# 256
От Сандански сме, ама с толкова пътуване вече незнаем от къде сме Crazy Всеки от познатите ни хвали неговата клиника където е успял и ние търчиме после тук и там. Тази е НАШ ЛИЧЕН ИЗБОР Hug
Стискайте палци, наистина имам нужда този път. Колкото и да съм положително настроена, страха си е страх, направо ни е "отвил" главите
Финансово мотането тук е в пъти повече от успешен опит в друга държава, предполагам.

# 257
Страхът никога няма да избяга, но положителната настройка не трябва да бяга. Макар и не винаги да се отблагодарява и да трябва да я "храним" повечко, за да го направи. Дано ви е на късмет личният избор Wink Стискаме ти палци, вълшебни са нашите Heart Eyes Ето как помогнаха на Люксен Blush Без това сега повечето сме в принудителна почивка и няма за кой да стискаме.

# 258
Виктория, добре дошла и дано след всички мъки имате успех. Трябва така да стане, пък!
Hug

Блинг, права си  Peace

# 259
  • София
здравейте и от мен отново Wink
Люксен, много се зарадвах за теб, късмет утре и дано да се удвоява хуубавичко чхг Simple Smile

Имам един въпрос, дано има някой който може да ми отг.
Искам да отида на преглед при Начев в Майчин дом утре. Дали работи или е в отпуск?

# 260
Искам да отида на преглед при Начев в Майчин дом утре. Дали работи или е в отпуск?
Мисля, че е в отпуск, но за по-сигурно му се обади да питаш.

# 261
  • София
да, но май му нямам телефона, трябва да потърся...
За съжаление ми е супер спешно, защото до понеделник трябва да съм посетила ендо. После почвам работа и ще е много трудно да изляза до края на месеца, тъй като ще съм сама в екипа.
В сайта на ендокринологията пише, че часове се записват от 13 до 15ч, но знам че може и с изчакване да ме вземе и почва работа от 8ч всеки ден там, но дали има смисъл да ходя до там ако го няма.
Дали има друг там?
Днес пусках хормони и ТСХ ми е 2.3 . Знам, че не е високо, но искам да се посъветвам малко да го смъкна, не ми се рискуват първите месеци след операцията с това ТСХ. Март ми беше 2.54, но тогава ме убедиха, че е ок, аз не мисля така обаче.

# 262
Brayda може да направиш една консултация с доц. Русев, ако не успееш с Начев. Но те и двамата май не се притесняват много за стойности около 2 и е възможно да не ти пипнат дозата, ако изобщо пиеш нещо. Аз гледам да го държа около 1, моето ендо е по-склонен за това. А и след като видях как рязко скочи за кратката имплантация, съвсем не ми се рискува. Дори доцентът, който по принцип препоръчва да не се изследва няколко седмици след положителен тест, беше учуден от стойността. Пък не е като да не беше идеална точно преди трансфер. Освен това бях на максималната за мен до този момент доза. При всеки жлезата реагира различно. Аз бях лошо изненадана. Точно едно от нещата, които уж бяха под контрол...

# 263
  • София
Аз не пия нищо за него, не съм имала проблем до сега, и тази стойност не е проблемна според мен, но предвид забременяването ми уж, не смятам че е безобидна.
Преди първата ми бременност ми беше 1.1 - 1.3 и нямах драма тогава с това.
Тази година март месец ми беше 2.54, казаха ми че няма проблем. Но аз знам, че при имплантация се качва до 5-6 пъти и не е добре да надвишава 10, следователно с моята стойност вече влизам в рисковия фактор.
Но не съм била на ендо, за тази стойност 2.54 и Калчев каза, че не е проблем, но все пак се притеснявам.
От известно време ми е замаяно и след като изключих очите като фактор, пуснах днес и тсх фт3 и фт4 и така.

Ще пробвам и с Русев утре ще се раззвъня на всички Simple Smile

Благодаря много за съветите Simple Smile

# 264
  • София
БРАЙДА мога да ти дам тел на Начев да се уговорите ако е на работа.Също така може и в клиниката да питаш Калчев какво ще каже.
ВИКТОРИЯ добре дошла сред нас и бърз успех с личния избор.
Много се радвам че темичката се понапълни Hug bouquet

# 265
Пиши или звънни на доцента утре Wink
Скрит текст:
Аз нямам проблем с жлезата, нито антитела. Обаче ТСХ ми играе. Няколко години упорито не исках да пипам нищо, но в крайна сметка клекнах. Намерих си ендо в града, който да ме следи и започнах да пия л-тироксин. След последния А страшно трудно си напаснах дозата. Чак тази година успях да го задържах около 1. Доцентът искаше да е около 2 и се чудеше на моето настояване за по-ниска стойност. Док не ми е обръщал внимание. Преди трансфер беше 0.8, но месец след биохимичната беше 3.4. Дори при предишните Б без да пия нищо не е бил толкова висок. С други думи при някои хора като мен, нещата са малко по-нетрадиционни и трябва да се проследява из късо. При други няма чак такова влияние. Много е индивидуално.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 22:20 от 💎Bling-a-ling💎

# 266
  • София
Не съм ходила при доцента, а Начев е в отпуск до 22-ри.
Май ще звъня за час.
Мерси още веднъж на всички за съветите и отговорите, много много съм ви благодарна!

# 267
Няма нужда да ходиш. Звънни и го питай набързо дали да пиеш поне някаква малка доза л-тироксин. Може и да му пишеш, но не се знае кога ще ги отговори.

# 268
  • София
А като не съм му пациентка?

# 269
А като не съм му пациентка?
И аз не съм му, ама виси с мен човека по 10 минути на телефона Mr. Green Ко да праЙш, чар ли бе да го опишеш! Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт