Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (13)

• 38 822
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Няма значение. Той се отзовава и помага на всички. Няма как да знае дали си или не си. Да не мислиш, че проверява всеки път. Ако не искаш да го притесняваш по телефона пиши му още тази вечер. Изчакай ден-два и ако се забави с отговора тогава му звъни. Но, ако имаш време си направи една лична консултация с него. Може да го питаш и да помогне и за други неща Wink

# 271
  • София
Ще му звънна значи ако няма час.
Супер сте! Simple Smile

# 272
Хайде успех и скоро да се похвалиш Wink

# 273
  • София

Йоли,  Heart Eyes веднага ще известя. Няма да се бавя.

Викториа, при нас наистина е вълшебно. Ще стискаме палци и за теб, и ще станат нещата. Виж при мен как подейства.  Heart Eyes А ти си поставяй срокове, ако нова те успокоява. И аз го правя. То и работата ми е такава и е по-скоро професионално изкривяване, но помага. Simple Smile

Блинг  Hug

Брайда, аз също съм звъняла на Начев и ми е отговарял. Въобще не ме е питал дали съм му пациентка. Много е отзивчив. Може и Русев да питаш. Аз утре съм при него от 12 Simple Smile

# 274
Аз бях със стойност 2.6 на ТСХ, когато за пръв път посетих Начев и той ми предписа л тироксин, за да падне под 2

# 275
  • София
Ще докладвам какво съм сътворила утре с докторите Simple Smile
Приятна вечер на всички и хубави сънища Simple Smile

# 276
Момичета, само да кажа, че йогата за зачеване е вече в сайта, за всички, които ми писаха. Утре ще гледам да изпратя линкове, на тези, които ми писаха на лични. Ако някой нов иска да ми пише пак.
Прегръдки и се извинявам за нахлуването  Hug

# 277
Люксен, благодаря за надеждата която ми вдъхвате. Не мога да опиша наистина еуфорията от положителната енергия, която долавям при вас.

Моето ТСХ беше около 2,3- 2,8 но започнах прием на Еутирокс от 50 и сега е 1,6 Много бавно го свалих. Да не казвам, че като започнах приема и се вдигна на 4,9 за кратко. Ако не е било лабораторна грешка!?

Мистика, каква е тази йога за която говориш? Аз съм луд фен на йога, но с тези операции я преустанових напоследък.

В клиника Малинов изписват ли някакви добавки за подобряване качеството на "сглобките" Flutter

# 278
  • От Луната
 И моето ТСХ трудно го напуснахме. При прием на 25 го вдигнах доста, при 50 някъде се закрепи в порядъка на 0.7 - 1.2 . Трябваха му 3 месеца следене, за да го вкарам в норми.
Брайда, ако питаш мен изобщо не се захващай, жлезата си ти работи чудесно и според мен при бременност организма ще се справи и без външна намеса.
Имайте предвид, че дори да скочи ТСХ над 10, организма, когато функционира нормално, ще се справи много по-добре, от колкото ако му се месим.
Моето ТСХ е високо 3.6 до 4 без прием, това уж е нормално за етап в който не се цели бременност, но аз се чувствам много зле. Но и ленивецът ще трябва да се събуди, защото не ми се пият хормони цял живот. Само да родя, ще и се стъжни на моята ЩЗ. Ааааамаха, ще ме разиграва само!

# 279
Люксен, ти вече си правила значи една вливка на Октагам така ли? Може ли да споделиш какви ти бяха усещанията, колко време продължи и колко мл ти вляха. И успех днес за едно удвоено чхг  Heart Eyes

# 280
Аз трябва да пускам ТСХ този месец и направо ме е страх от резултата Crazy

Викториа, и аз имах такова кървене този цикъл, и на мен ми казаха овулационно, че е. Confused
Сподели какво са ти казали.

# 281
Вики, а ти правила ли си досега инвитро или си опитвате естествено забременяване? Д-р Калчев не е много фен на добавките. И аз питах за някое чудодейно хапченце, ама все още няма такова измислено  Simple Smile Но може и в някои случаи да изписва. Повечето момичета май си взимат на своя глава.
Ти изследвала ли си АМХ? Интересно ми е след 4 лапароскопии какво е положението с яйчниковия ти резерв, че аз след една съм близо до нулата  Confused То вярно, че от лапаро до лапаро има разлика, де.  Peace

# 282
  • София
Люксен, ти вече си правила значи една вливка на Октагам така ли? Може ли да споделиш какви ти бяха усещанията, колко време продължи и колко мл ти вляха. И успех днес за едно удвоено чхг  Heart Eyes
Да, направих една месец октомври, когато ми откриха този проблем. Вливането продължи около 2 часа и половина. Аз нямах никакви проблеми по време на вливката и след нея. Единствено по-неприятното усещане от абоката, когато вливам октагам. При интралипида го няма това.
Втората ми вливка беше сега един ден след пункцията. Но тогава беше ужас. Имаха операции и не ми следяха добре капките. В 10:30 бях там, а си тръгнах в 14:45. Откачих! Много дълго беше и това ме изнерви. Но пак нямах нищо друго като страничен ефект. Някой жени ги боли глава.
Вземи си с теб вода и нещо сладко за хапване. И всичко ще е наред.
Аз дори си ставах със системата до тоалетна 100 пъти. Всичко ще е наред.  Hug
Кога ще я правиш вливката?

Аз пуснах кръвния и в 10:30 отивам за резултат.

# 283
Люксенче, стискаме палци за висок резултат  Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover

Тези вливки доц. Русев ли ви ги назначава?

# 284
  • София
Записах час за русев днес.
Да видим какво ще ми каже.
То аз от два месеца не се чувствам добре.
Много често ми се вие свят.
Кръвно, желязо са ми супер. Очите са ми добре, за това пуснах и ЩЖ.
Преди година тсх ми беше 1.3, преди да забременея с първото дете ми е била винаги около 1, но явно е тръгнала да се прецаква.
Ако не целях забременяване, нямаше да я мисля за сега.

Общи условия

Активация на акаунт