Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 119 189
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
И на мен ми сложиха едни "секси" чорапи до бедрото. 😁

# 541
Здравейте,момичета.
Искам да питам някоя от вас правила ли си е лапаро за миома при др Бойчев в Тутракан? А как минава една такава операция и колко ще ми струва?

# 542
Аз съм правила там. Миомен възел и ЕМ киста.
Отиваш на преглед в клиниката им  , ще ти се даде списък с изследвания и направление за лапаро.
Избора на екип е 250 лв и 130 лв за лапароскопски консумативи.
Стая на ден 30 лв (не съм мн сигурна, но май такава беше цената) Има и стаи в които не се плаща. Първия вариант избрах и 60 лв доплатих.
Ако те интересува друго ...питай ✌

# 543
Тези изследвания там ли се правят и кога?Сподели моляте какви са.А  колко време се седи там?

# 544
Изследванията се правят в лаборатория. Ще отидеш със списъка при личната и ще искаш направление. Основно кръв и урина , разширен пакет, Асат, Алат. ..то ще ти е написано.
Реално имах 2 нощувки една в деня преди лапарото и една след .
Ти на преглед ходи ли ?

# 545
Ходих да.сега ми предстои пак да ходя и може би тогава ще уточняваме как и кога.Просто аз съм нетърпелива и разучавам предварително как стоят нещата.Все още имам колебания дали чрез лапаро да я махам.А ти след операция кога забременя(ако имаш деца)?

# 546
За съжаление, все още нямаме успех. Ще правим инвитро догодина.
А тази миома пречка ли е за износване на една Б ? Голяма ли е ? Задължително но ли е отстраняването и?

# 547
Един доктор казва,че ще пречи,друг казва не.Аз затова се чудя при кого да ходя и на кого да вярвам.

# 548
Значи търси и трето мнение. Това е най-правилното в случая  (според мен)

# 549
Имам позната с миома родила 2 деца, второто с повече внимание, защото миомата я е наболявала и до колкото знам от растежа на бебето се притиска.

Имам позната, на която й направиха операция за махане на миомата и 6 м. След нея прави инвитро - успешно и роди преди 1 месец.

# 550
След лапаро за отстраняване на миомни възли цикъла ми подрани 3-4 дни. Нормално ли е това? Чувала съм, че първия цикъл след лапаро е доста обилен и болезнен. При вас така ли беше?

# 551
След лапаро за отстраняване на миомни възли цикъла ми подрани 3-4 дни. Нормално ли е това? Чувала съм, че първия цикъл след лапаро е доста обилен и болезнен. При вас така ли беше?

Нормално е, не се притеснявай.

# 552
Ема, един възел отстранен имам , но Ц си ми дойде на датата и беше съвсем нормален.

Всичките ли отстрани? Колеко време ти каза възстановяване?

# 553
Лив, всички махнахме, възстановяване - 3 месеца. Бях се подготвила днес с обезболяващи, но не се наложи. Цикъла засега е нормален, няма разлика от предходния месец.

# 554
Заедно ще стартираме значи.🤗

Общи условия

Активация на акаунт