Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 118 445
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Да, заедно Simple Smile. Ти ще вземеш заповед февруари, а аз моята я отложих и януари ще си я поискам за февруари Laughing

# 556
Колко време след лапаро може да се върнеш към нормален ритъм на живот, в това число интимен такъв и нормално ежедневно натоварване?

# 557
  • София
10-15 дни. За секса от болницата ми казаха 2 седмици.

# 558
На мен като ми правиха лапаро миналото лято още на другия  ден като ме изписаха си правих всичко вкъщи.За интимностите обаче сигурно повече от месец се въздържах,защото имах интервенция и по шийката и извесно време имах кървене.

# 559
Месец без интимности, след прегледа ми разрешиха, но без бебеправене.🙄
Защото матката трябва да се възстанови напълно.

# 560
И аз на третия ден от операцията шетах из къщи. Вече е 13-ти ден, а аз от 2-3 дни и пазарски торби нося. Blush Дано не си направя нещо, но се чувствам добре. 😊

# 561
Здравейте и аз да се разпиша . Преди седмица ми направиха лапароскопска миомектомия на миома на задна мат.стена с размер 7см. Операцията е била сложна технически,но всичко мина успешно и вече почти нямам болки. Вие как третирахте белезите след свалянето на конците ?

# 562
Здр.и на мен ми предстои лапароскопия в Стара Загора много ми е притеснено дали всичко ще е наред и дали ще има полза от тази манипулация

# 563
Радост, каква е целта на лс при теб? Успех!

# 564
Благодаря много😘😘,целта при мен,е че ходих при д.р Стефанов Стара Загора и на вагинален ехограф той видя ,че в едната ми тръба има някаква течност и ме прати при неговия колега на лапароскопия.Надявам се да не е тоеа хидросалпинк което каза,че се съмнява

# 565
Благодаря много😘😘,целта при мен,е че ходих при д.р Стефанов Стара Загора и на вагинален ехограф той видя ,че в едната ми тръба има някаква течност и ме прати при неговия колега на лапароскопия.Надявам се да не е тоеа хидросалпинк което каза,че се съмнява

Обикновенно се оказва хидросалпингс,но това не бива да те плаши.Не е толкова страшно и след лапароскопията се отстранява.Няма какво да те притеснява,доста жени са с тази диагноза.Всичко ще е ок.

# 566
Благодаря много че ме подкрепяте така позитивно😀😀😀😀

# 567
Здравейте и аз да се разпиша . Преди седмица ми направиха лапароскопска миомектомия на миома на задна мат.стена с размер 7см. Операцията е била сложна технически,но всичко мина успешно и вече почти нямам болки. Вие как третирахте белезите след свалянето на конците ?
с Bio oil

# 568
  • София
С нищо не съм ги третирала и моите до 6 месеца почти изчезнаха.

# 569
  • София
Здравейте,
Моята втора лапароскопия беше на 21.12.17г.
Болница Надежда, д-р Еленчев - 900 лв (и първата беше там - 2014г.)
Премахнаха ми киста на десен яйчник около 6-7 см. и много сраствания.
Още на третия ден се чувствах отлично.
Първият път беше ендометриоза на ляв яйчник и бях на лечение 6 месеца с оргаметрил. Тази май отново е същата, все още не е готова хистологията.
Третирам разрезите с кокосово и какаово масло.

Общи условия

Активация на акаунт