Предстои ми лапароскопия - тема 9

• 118 410
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви за отговорите.незнам обаче каква лапароскопия ще е .искалюм да попитам и още нещо имате ли някаква идея колко струва една такава манипулацияаз попитах лекаря който ще ми я прави,но той не ми даде точен отговор

# 601
  • София
Момичета, кой друг освен Калчев прави ТВЛ? Някоя правила ли е в Щерев и при кого евентуално?

# 602
Бибиан, който и да си избереш питай дали дават запис на процедурата - много е важно да видиш и ти какво са ти правили.

# 603
  • София
Въпроса е, че се налага ТВЛ, но Калчев не е ясно кога изобщо ще може да извършва процедурата в новата клиника. А в Щерев не виждам никакви мнения за ТВЛ. Иначе да, ще изискам запис!

# 604
Зависи на какво държиш. Ако държиш на Калчев, изчакай го.
Аз държах на него и той ми беше оператор на ТВЛ, преди да напусне Малинов. Много пъти съм казвала, че свърши страхотна работа, много добър оператор е.

# 605
  • София
Знам, Верче! И аз много бих искала да я направи той и от изчетеното тук се ориентирах към него. Но ме притеснява, че в новата клиника няма скоро да може да извършва такива процедури, а не ми се ще да мине половин година и така да си чакаме..Sad За това търся и друг вариант, в краен случай..

# 606
  • София
Биби, по-добре да изчакаш Калчев още 2-3 месеца, отколкото някой да не направи операцията както трябва.

Моя приятелка също чака за ТВЛ при него, преди половин година на друго място при хистеро й казаха че всичко й е наред. Няма снимка - няма нищо. А сега още на ЦС се вижда проблем.

# 607
  • София
И аз направих лапарото при него.
Другия, на който бих се доверил е Попов във вита, но разбрах че в момента и него го няма за някакво време (не запомних)

# 608
Момичета, да ви помитам разрезите които се правят при лапароскопията по нагоре ли се правят от секцио? Дали ще се виждат когато се носи бански?

# 609
  • София
Момичета, да ви помитам разрезите които се правят при лапароскопията по нагоре ли се правят от секцио? Дали ще се виждат когато се носи бански?

Аз съм с две лапароскопии.
И при двете са на различни места дупките и големината на разрезите.

# 610
Моите дупки са горе до кокълчетата от двете страни.Секциото ми е много ниско долу и не се вижда.Дупките от лапарото са по-горе,но са почти незабележими.

# 611
Благодаря за отговора!

# 612
  • In transit
Моята пък едната е в пъпа и не се вижда, а другата ниско долу на бикини линията. Третата беше вляво преди хълбока, но толкова е малка, че се заличи напълно.

# 613
Здр.ето,че и на мен ми предстои лапароскопия за доуточняваме проходимоста на тръбите лапароскопията ще ми я правят в болница Тракия Стара Загора надявам се да има добри специалисти и всичко да не е напразно.☺☺☺

# 614
Здравейте момичета, аз отново съм с две кисти - в ляво и дясно. Като от ляво сякаш по-лесно се пукат, а тази от дясно е по-упорита. И двете са по 4 см. Изглеждат като фоликулярни. Тази от дясно, обаче сякаш има лека сянка в долната част. Та, преди една евентуална лапароскопия да попитам някоя дама ползвала ли е Прим оил - масло от вечерна илглика и/или соеви изофлавони - естествен естроген. Не ми понасят добре хапчетата и търся алтернативен вариант. До сега само билки съм пила. От тях понякога се пукат, но после се появяват пак. Ще попитам и доктора, разбира се за за тези две неща, за да не си самоизписвам, но ако някоя от вас е използвала такива фито препарати, моля да сподели дали е имало ефект. 

Общи условия

Активация на акаунт