Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 845
  • 935
  •   1
Отговори
# 705
Двигателя дето е паднал на улицата даже са го заснели как е излетял след удара.

# 706
Ти всичко може да нарисуваш, ама се постарай да мащабираш правилно, а не както ти изнася. Заради вертикалните ивици е много лесно да се мащабира 59 са на 60 метра сграда. Колко метра е разстоянието между 2 ивици? Размаха на крилата на този модел Боинг е 47,5 метра. Като чертаеш ще чертаеш с размер 47-48 ивици, а не както ти падне. Нищо общо с онова на тротоара.

Абе колко пъти да ти се повтаря, че дупката ти не е от пътнически самолет?!
Формата и размерът не отговарят на Боинг 767.
 - първо, много е малка
 - второ, ОЧЕИЗВАДНО никъде няма два големи кръгли отпечатъка от двигателите
 - очеизвадно няма отпечатък от големия вертикален стабилизатор
 - очеизвадно няма отпечатъци от двата хоризонтални опашни стабилизатори.

Аз съм го начертал правилно. Само че вие върлите, заслепени американофили се изяждате от яд, и газ п.к@еtЕ, когато изкарваме на показ кирливите ризи на американските измамници.

Това е Боинг 767:

Това е дупката ти:
https://i.postimg.cc/BnQM7d72/Fake-impact.gif

Прилика няма никаква. Smile Смени си песента, че вече се изтърка. Smiley
Wink
Приятелю, сградата е широка 64 метра.
Всяка от белите ивици по нея е около 50 см - преброй колко от тях са от единия край до другия на дупката, и ще видиш, че съвпада точно по размер на 767-200.
Нарисувания от теб или някой друг отгоре самолет трябва да има размах на крилете над 55 метра, за да се наложи така върху 64-метровата сграда.

# 707
  • инфантилно и разглезено хлапе
То не става така с повтаряне. Като повтаряш нещо много пъти то няма да се превърне в истина. Трябва да го докажеш. А това, което си нарисувал нищо не означава. Дупката е с един голям елипсовиден отвор в средата и две тесни ивици в страни. Голямата дупка е от тялото, колесниците, двигателите и опашните стабилизатори, а ивиците отстрани са от крилата, трябва да си кьорав за да не го виждаш.
Жълтата линия са 47 ивици, а не това дето си нарисувал. Ако не вярваш брой.

--------------------------------------------------------------

Напротив, както писах по- горе, аз съм го направил както трябва.
Айде ти го начертай по-хубаво и ни го покажи, да видим как ще изглежда самолета върху дупката по твоя начин, ама съм сигурен, че нищо няма да направиш. Smiley

И с тая твоя снимка на двигател от крилата ракета Томахоук на тротоара, сам се закопа тотално! Smiley  

този двигател от крилата ракета ли е?

Smiley

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:42 от BlueIce

# 708
Не бъди толкова сигурен, че няма да го направя. Реалните контури, а не свободни съчинения.

И ако може да обясниш как този двигател влиза в ракета с диаметър 50 см.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:26 от The_Third

# 709
Не бъди толкова сигурен, че няма да го направя. Реалните контури, а не свободни съчинения.

Самолетчето ти не отговаря на формата на дупката в небостъргача.
Ако искаш да ти го повторя още 10 пъти.  Smile
Опитваш се да ни изментиш, а? Smile
Там където са ти краищата на крилата, опашният стабилизатор, двигателите и цялото ляво крило, няма съответстващи дупки в сградата, и то е видно, въпреки че нарочно си запълнил с цвят контура, като си мислиш, че ще пропуснем тези малки подробности. Smile

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:27 от BlueIce

# 710
Напротив от левия двигател си има много ясна дупка, а за десния и опашните стабилизатори има една голяма.

Ако нещо не ти харесва си свободен да начертаеш контурите на крилата ракета как пасват на тази дупка. Може пък да изглежда по-убедително.

# 711
.... шопа гледал, гледал жирафа, и накрая отсякъл - “Те такова животно нема!”

Хиляди очевидци (познавам двама, които са гледали отстрани, и една, която е била във втората кула когато първата е ударена, и е точно е излизала, когато и нейната кула е ударена), стотици професионални и любителски  видеозаписи от всевъзможни точки, но не - такива животно нема!

# 712

Ако нещо не ти харесва си свободен да начертаеш контурите на крилата ракета как пасват на тази дупка.

Отгоре, отляво и откъм двигателите "самолетът" ти закача и то с много.
Трябва да го намалиш още, за да се побере и да влезе в дупката. Smiley

Да, крилата ракета Томахоук пасва на тази дупка.
За разлика от пътнически Боинг, ракетата няма висок вертикален опашен стабилизатор, което е видно и отговаря на дупката в стената...

# 713
.... шопа гледал, гледал жирафа, и накрая отсякъл - “Те такова животно нема!”

Хиляди очевидци (познавам двама, които са гледали отстрани, и една, която е била във втората кула когато първата е ударена, и е точно е излизала, когато и нейната кула е ударена), стотици професионални и любителски  видеозаписи от всевъзможни точки, но не - такива животно нема!
И аз писах за моя позната,свидетел на случая.Г-на заяви,че сигурна е била на хапчета."Чиста работа''.

# 714
Ами начертай я де?

# 715
Ами начертай я де?

Разбира се, че пасва...
20-на пъти!
Сигурно е била някоя от тия новите крилати ракети, дето минават напред-назад няколко пъти, като шевна машина.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 02:43 от Tote

# 716
И аз писах за моя позната,свидетел на случая.Г-на заяви,че сигурна е била на хапчета."Чиста работа''.

Много се спекулира с тези очевидци.
Видяли са взривът и избухването във сградите.
Но не и какво ги удря.
При скорост от 800-900 километра в част, това са 200-250 метра в секунда.
Очевидците са имали не повече от 1-2 секунда време за реакция и наблюдение. За толкова кратко време са видели, че някакви обекти се врязват в небостъргачите и избухват.
Как видяха и как разбраха за 2 секунди, че това е точно пътнически Боинг 767, че и отвлечен от терористи, на всичкото отгоре? То само докато си дигнат главите и всичко вече е приключило.

# 717
Аз тогава го гледах на живо. Пуснах по случайност телевизора и по почти всички канали това вървеше. Първата кула беше вече ударена и видях как самолет удари втората. И понеже беше картина отдалеч се виждаше как самолета приближава кулата не за 1-2 секунди, а за няколко, съвсем добре се виждаше. След като вече е ударена едната при втората става ясно, че не е някаква случайност, а е умишлено.

# 718
  • София
Спомням си, че имаше един филм, който поддържаше теории, като тези, които Блуайс сега представя, но нищо от това не е доказано, а напротив.
Убедена съм, че не знаем истината, но това с ракетите е нелепо.

# 719
Тогава имах бебе на дни. Гледах доста тв. По цял свят даваха директно. Милиони хора видяха на живо какво се случи.

Общи условия

Активация на акаунт