Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 854
  • 935
  •   1
Отговори
# 690
При контролирано срутване има взривяване в няколко точки в основата.При тези сгради не се вижда и чува взрив. Основата поддава и сградата пада под тежестта си. Не съм американски инженер, така ми изглежда. А, и въпросните, би трябвало да са обследвали и имали достъп до документация и реалната сграда, а не да гледат картинки като нас.

# 691
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ти защо не отговори защо контурите на дупката са като самолет?

Не, контурите на дупката не приличат на самолет, а на крилата ракета изстреляна от американски военни.
А сграда 7 е паднала, защото Али Баба и още 40 терориста с чалми са запалили огън в мазето. Основите се размекнали от огъня и на американците им паднала сградата. Даваха го по новините.

# 692
Каква е тази крилата ракета с 47 метра размах на крилата? И този двигател от крилата ракета ли е?

# 693
Каква е тази крилата ракета с 47 метра размах на крилата? И този двигател от крилата ракета ли е?

Разбира се. Това е малък турбо-вентилаторен двигател от крилата ракета Томахоук.

Реактивните двигатели на пътнически самолет са огромни, на размер 2-3 пъти колкото стълба на уличния знак отляво на снимката. Човек, много си забавен. Smiley
Ти въобще виждал ли си как изглежда пътнически самолет?

# 694
Размерите на двигателя на Томахоук са 60 см. дължина, 30 см диаметър и 30 кг. Сам човек може да го вдигне. 30см диаметър са педя и половина. Сигурно стълба е една педя в диаметър.

Този двигател да ти изглежда с тези размери? Пък и е логично, че това не е целия двигател.

А и ракетите Томахоук май нямат колела а?

И пак те питам защо контурите на дупката са 47 м. На Томахоук размаха на крилета е 2,5 метра. Не си прави оглушки а отговори.

# 695
Wink
Това на тротоара е точно това, което остава от реактивен двигател на самолет, на който са опадали лопатките, след като се е забил в сграда, и е паднал от на майната си на плочника.
Ето тук един човек, който разбира от двигатели, обяснява кое какво е и как е изглеждало като ново.
https://911conspiracy.wordpress.com/2016/09/03/911-plane-engine- … d-fbintsb-failed/

# 696
Той гледа как изглежда двигателя, когато е окачен под крилото на самолета, а не отчита, че там има кожух, лопатки на турбината, всевъзможни кабели и тръби, а тук от това е останала само по-солидната част от двигателя и то май само предната част.

# 697
  • Мадрид / София
При контролирано срутване има взривяване в няколко точки в основата.При тези сгради не се вижда и чува взрив. Основата поддава и сградата пада под тежестта си. Не съм американски инженер, така ми изглежда. А, и въпросните, би трябвало да са обследвали и имали достъп до документация и реалната сграда, а не да гледат картинки като нас.
При контролираното срутване именно се слагат взривни устройства на носещите колони и то на няколко места. След едновременното взривяване на устройствата сградата се срива вертикално  (така както се и вижда). Трудно би чула взрива след като е вътре в сградата и е отдалечена доста от наблюдателя.

При пожар пада само една част от сградата, като преди това се виждат и пламъци. Тук горя една кулообразна постройка (разбирай висока и тясна) цяло денонощие преди да могат пожарникарите да се намесят. И не е падала. Беше силно засегната една част и за по-голяма сигурност цяла година е срутваха и после няколко години я изграждаха отново.
 Къде видя огън в тази трета сграда?

# 698
Размерите на двигателя на Томахоук са 60 см. дължина, 30 см диаметър и 30 кг.
Да, де, точно тъй. Американците сами си удариха със същите крилати ракети кулите, и после само си ги събориха контролирано

И пак те питам защо контурите на дупката са... Не си прави оглушки а отговори.

Ха-ха, то и с просто око се вижда, че дупката ти е не е от пътнически самолет.  Smiley
---------------------
Боинг 767 има друга форма.

Това е дупката ти:

Така изглежда Боинг 767:

Smiley Понеже си ми много забавен с умнотиите, които ръсиш на кило, специално за теб се постарах да направя скица, как би изглеждал върху сградата отпечатък от пътнически 767:

# 699
  • Мадрид / София
Обаче самолетите само се врязаха, не влязоха цели в кулите.

# 700
Обаче самолетите само се врязаха, не влязоха цели в кулите.
Е как така не са влезли целите в кулите?! Я гледай по-внимателно.
Аз вярвам само на това което ми пускат по телевизора ,и там виждам, че т.нар " пътнически самолетчета" влизат съвсем, ама съвсем целите, и то без да се разрушат при удара. Значи отпечатъкът им върху сградите трябва да е аналогичен.

https://i.postimg.cc/Y9wVWh2M/Fake-impact1.gif

Тея "самолетчета" направо си "потънаха" и си се "разтвориха" в сградите, все едно са нарисувани, без да се смачкат и без нито една отломка да излети при удара, все едно сградите нямат нито подове, нито етажи.
Е може пък "самолетчетата" да са били безплътни или невидими , направени по някаква нова технология. Кой знае Smile

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 16:30 от BlueIce

# 701
Smiley Понеже си ми много забавен с умнотиите, които ръсиш на кило, специално за теб се постарах да направя скица, как би изглеждал върху сградата отпечатък от пътнически 767:

Ти всичко може да нарисуваш, ама се постарай да мащабираш правилно, а не както ти изнася. Заради вертикалните ивици е много лесно да се мащабира 59 са на 60 метра сграда. Колко метра е разстоянието между 2 ивици? Размаха на крилата на този модел Боинг е 47,5 метра. Като чертаеш ще чертаеш с размер 47-48 ивици, а не както ти падне.

Отломки излетяха. Показах ти ги на скриншот от видео, не се прави на луд. На един самолет солидните части са двигателите и колесниците. Останалото е алуминий и пластмаса, които се разпадат на парченца веднага.

Ето това е ракета Томахоук.

С тези малки крилца 2,5м отвора щеше да изглежда като едно малко кръгче на фасадата. А тъй като бойната глава на Томахоук е 300 кг взрива щеше да срине сградата веднага.

Ето какво остава от двигателя на Томахоук след удар.

Нищо общо с онова на тротоара.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 16:38 от The_Third

# 702
Аз пак да кажа, има стотици очевидци, и от оцелелите и от минувачите отвън, хората ВИДЯХА, как се врязва самолета в кулата, не мога да разбера защо продължава този спор.

# 703
Аз пак да кажа, има стотици очевидци, и от оцелелите и от минувачите отвън, хората ВИДЯХА, как се врязва самолета в кулата, не мога да разбера защо продължава този спор.
Въй не разваляй хубавата седянка 😂

Пожарът във WTC7 и графика защо е паднал

# 704
Не е вярно!
Очевидците бяха хиляди, не стотици.

Само да уточня - кулите са били широки 63.4 метра, и дупката отговаря точно на самолет с размах около 47 метра.
Скицата на колегата е на самолет с размах около 57-58 метра.

Общи условия

Активация на акаунт