Вярвате ли в конспирации и световни заговори?

• 65 860
  • 935
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Разбира се. В Бг беше през деня, обяд май. И аз гледах на живо. Съвсем ясно се виждаше.

# 721
  • инфантилно и разглезено хлапе
Аз тогава го гледах на живо.

Айде бе, бил го гледал на живо... вече почна с измислиците и фантазиите!
И къде пък го гледа наживо, да не си бил по-това време в Манхатън?!  Sunglasses

Пуснах по случайност телевизора и по почти всички канали това вървеше.

От "гледах по телевизора" до "гледах наживо" разликата е от небето до земята.
Гледал си каквото са ти пуснали по телевизора.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 13:07 от BlueIce

# 722
  • Мадрид / София
Аз тогава го гледах на живо.

Айде бе, бил го гледал на живо... вече почна с измислиците и фантазиите!
И къде пък го гледа наживо, да не си бил по-това време в Манхатън?!  Sunglasses

Пуснах по случайност телевизора и по почти всички канали това вървеше.

Така се казва, когато предават нещо директно от мястото на събитието. Кадрите бяха в момента, в който ставаше събитието. Аз също го гледах, бях в къщи по това време.

Част от истината е, че бюрокрацията в САЩ е била такава, че не позволява бързо реагиране както е в такива случаи. Тоест когато някой види заплаха (от този род) трябва да звъни на шефа си за одобрение, той от своя страна пък иска от по-нагоре (губи се ценно време), пък няма синхронизация между отделните департаменти за разузнаване и сигурност, че и с военните.
Та него ден, диспечера от кулата за наблюдение на полетите, след като почва да се съмнява в обстановката, която наблюдава решава на своя глава, вместо да следва протокола, направо да звъни на военните. Обаче те трябва да имат заповед за действие и докато дойде заповедта и изпратят два изтребителя, докато дойдат до мястото на събитието, времето е минало и първата кула вече е атакувана и втората е точно пред атаката. Така че много не са могли да направят.
Терористите са били следени още от 1999г , но поради липсата на координация на тайните служби със службите за сигурност, някои от терористите успяват да доведат плана до край. По него време е било позволено да се внесат в самолета режещи остриета до 10см и затова са внесли и използвали кутери ( не знам на български дали няма друга дума).

Един интересен анализ, който накратко ви преразказах по-нагоре:

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 13:06 от Angela61

# 723
Разбира се. В Бг беше през деня, обяд май. И аз гледах на живо. Съвсем ясно се виждаше.
Аз пък съм гледал на живо по телевизора извънземни да нападат Земята. И Том Круз ни спаси. Съвсем ясно се виждаше. Да, уе.  Smiley

# 724
Имам предвид, че не е на запис. Снимат и директно излъчват, а не нещо редактирано и сглобявано.

# 725
Не мога да знам кой е бил в тия самолети и защо го е направил. Как- се видя.
Иначе такива събития като 11/9 и ковид могат да бъдат ползвани за политически интриги и цели, без непременно да са породени от такива. Всичко може да се ползва, тълкува, извърта и т.н.

# 726
Имам предвид, че не е на запис. Снимат и директно излъчват, а не нещо редактирано и сглобявано.
Да, уе. Щом казваш, значи точно тъй е било. Smiley

# 727
Както стана ясно, жирафи няма.
Моите двама познати са халюцинирали, като са гледали как втория самолет се забива в кулата, Тийна е сънувала как е видяла също от подножието на кулата, и как скачат хора от първата кула - или може би това са били манекени, които перативните работници са хвърляли от горящата кула?
Също така, установен факт е, че самолетите летят толкова бързо, че никога не могат да бъдат следени с полет, това, което виждаме по небесата са оптически илюзии  - човещкото око просто не може да следи такива бързи обекти.
Също така е очевидно, че еднометровото парче от реактивен двигател, намерено на улицата, е от крилата ракета с диаметър 0.5 м - те са им такива двигателите, надуват се няколко пъти като се блъснат в стомана и преживеят експлозията на бойната глава.
И как не може да разберете, че дупката с дължина 47-48 метра във фасадата на сградата по никакъв начин не би могла да бъде направена от самолет с размах на крилата от 47 метра - за доказателство вижте скицата на самолет с размах на крилата 55-58 метра, наложена върху лицето на сградата - ами очевидно е!
Не знам защо сте такива скептични всички тук и не вярвате на момчето - има видео в ютуб, което обяснява всиките ви заблуди, няма как да не е истина, щом е от интернета!

само за сравнение - ето снимка от Емпайър Стейт Билдинг, след като бомбандировач Б-25 се е разбил в него през 1945 - как се е проврял в тая дупка, никой не знае, и това ще да е била някоя крилата ракета, няма друго обяснение.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 14:25 от Tote

# 728
Моите двама познати са халюцинирали, като са гледали как втория самолет се забива в кулата
Не знам защо сте такива скептични всички тук и не вярвате на момчето - има видео в ютуб, което обяснява всиките ви заблуди, няма как да не е истина, щом е от интернета!

Еми ти като вярваш на лъжите на американските измамници, обясни ни как пътнически 767 въобще ще полети с това малко двигателче на снимката:

Те издънките им са безброй много, но най-голямата им издънка е, че на монтажите забравиха да си добавят "самолета с терористите" за сграда номер 7. Smile Ха-ха-ха... Sweat Smile

# 729
Обяснихме ти веднъж за двигателя. Това тук и то ли е от Томахоук?

# 730
Прословутите кули на Световния Търговски Център и без това е трябвало да бъдат съборени, защото са били строени по остаряла технология и са съдържали огромно количество опасни за здравето материали като азбест.
 Никой от предишните собственици обаче нямал желание да се нагърби с такова скъпо начинание, защото разходите и загубите от събарянето им щели да бъдат колосални.

И на американците им хрумнало, че могат да смесят работата с удоволствието, и измислили целия този нескопосано изпълнен цирк за пред света.

Така хем Манхатън ще бъде разчистен от тези грозни, стари, стърчащи, сиви зъбери, хем собственикът ще си получи милиардите от застраховката, хем бюджеттът за отбрана ще бъде увеличен, а САЩ ще си подобрят репутацията на международната политическа арена, и от агресор ще се превърнат в жертва. Колко удобно, и всички печелят дет се вика....

------------------------------------------

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 18:51 от BlueIce

# 731
Някой трябва да си пие хапчетата по-често.

# 732
Моите двама познати са халюцинирали, като са гледали как втория самолет се забива в кулата

Еми ти като вярваш на лъжите на американските измамници, обясни ни как пътнически 767 въобще ще полети с това малко двигателче на снимката:

Те издънките им са безброй много, но най-голямата им издънка е, че на монтажите забравиха да си добавят "самолета с терористите" за сграда номер 7. Smile Ха-ха-ха... Sweat Smile
Wink
Това “двигателче” е точно каквото е останало от един от двигателите, които бутат напред самолетите 768-200.
Просто ги няма кожуха на двигателя (онова голямото кръглото, дето виси под крилата, и в което е поместен двигателя) и лопатките на вентилатора (ония перки, дето се виждат да се въртят отпред вътре в кожуха), и е останала само солидната част на компресора.

Ето така изглежда целия самолетен реактивен двигател на 767 без кожуха

Като махнеш вентилатора в предната част, остава точно това, което е паднало на улицата.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:40 от Tote

# 733

Като махнеш вентилатора в предната част, остава точно това, което е паднало на улицата.

Вие феновете на американските измамници сте съвсем заслепени. Вече никой не ви вярва на небивалиците.

# 734

Вие феновете на американските измамници сте съвсем заслепени. Вече никой не ви вярва на небивалиците.

Wink
Така е!
Доказано е, че слуховете за съществуването на жирафи са силно преувеличени! Пише го в интернет, значи е вярно!

Общи условия

Активация на акаунт