По-млада и здрава кожа само за 4 седмици. Възможно ли е? Уверете се сами!

• 15 965
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • оттам, откъдето започва България
Възрастта ми е доста над 35 години, но за лицето си май не правя много неща. Сутрин изплакване на лицето и нанасяне на хидратантен крем, тъй като кожата ми е по-скоро суха. Ползвам само спирала като грим и малко червило. Вечер почиствам лицето, шията и грима с тоалетно мляко и оставям кожата да диша. Преди ползвах и нощен крем, но все ми се струва, че кожата ми трябва да има възможност да поживее малко и без кремове. Един път в седмицата правя почистване с измиващ гел и специална гъбка, но тогава кожата ми изсъхва и се опъва още повече.  newsm78 

# 76
СУтрин и вечер почиствам лицето с измиващ гел.Вечер си мажа лицето с арганово масло.Правя си маска с мед и масло от ши и всякакви плодови маски в зависимост от това какво имам в къщи

# 77
Ежедневно почистване ,ексфолиране и маска -веднъж седмично .

# 78
Задължително за всички възрасти е идеалното почистване на кожата на лицето вечер и освежаване сутрин. Това го правя с продукти съдържащи розова вода и ми действат много добре. Преди излизане особено в летния сезон непременно поставям слънцезащитен крем. Разбира се и пиенето на вода...

# 79
Грижа много за моята кожа, защото съм на 35+ и е от нормална към суха и чувствителна като се съобразявам и със сезоните. Понеже е лято ще напиша какво правя през този сезон.
   Спазвам правилото за всекидневно почистване на лицето с тоалетно мляко вечер и измиване с гел сутрин, а след това - подхранващ крем /редувам няколко спрямо дневните и претенции/.
   Пръскам лицето си с термална вода всеки ден.
   Веднъж седмично си правя хидратираща маска с фруктови киселини, след маската почиствам лицето си и с кислородна вода.
  При избора на козметиката си за лице търся такава която съдържа розово масло в състава си, тъй като то съдържа витамин С и мастни киселини които  подхранват  и отстраняват зачервяванията по кожата ми.

# 80
Доста над 35 съм и кожата ми е изключително суха и чувствителна. Това, което открих като полезно за мен са натуралните масла, които използвам вместо крем сутрин след измиване с хладка вода, а понякога и вечер. Никога не си лягам без да съм почистила грим. И ежедневно- повече вода, плодове и зеленчуци и понякога витамини.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 13:02 от vili_ili_eva

# 81
На 35 години съм:) Кожата ми е суха и чувствителна. Старая се да пия повече течности, зеленчуци. Използвам хидратиращ крем.

# 82
През деня ползвам серум, дневен крем и слънцезащита, околоочен крем, като преди това почиствам лицето с измиващ гел . Вечер почиствам с тоалетно мляко, следва серум . 2пъти седмично слагам различни маски, 1 път седмично ползвам ексфолиант.

# 83
Ежедневно почистване ,ексфолиране и маска -веднъж седмично .
През деня крем със слънцезащитен фактор и околоочна грижа .
Вечер антиейдж серум и крем .

# 84
От години се грижа за кожата на лицето си като ползвам задължително дневен и вечерен крем, а преди това задължително съм си измила лицето с хладка вода. Отстранявам грима от лицето си винаги, защото много вреди на кожата. Нещо важно за кожата изцяло - не пуша.

# 85
След седмица навършвам 50 г. Blush
Ежедневната ми грижа за кожата на лицето включва:
Сутрин- измиване с мек продукт( пяна, гел), дневен крем със защитен фактор, ФДТ;
Вечер- премахване на грима от лицето с мицеларна вода, измиване с пяна/гел, нощен крем.
2 пъти седмично използвам за измиване ексфолиращ продукт.

# 86
Може би защото съм родом от долината на розите, може би защото обожавам аромата на рози от години използвам розовата вода и тоалетно мляко за почистване на кожата. Според сезона използвам хидратиращ крем, най-добре с UV филтър (през пролетта и лятото), или регенериращ крем (през есента и зимата). Изпробвала съм продукти на различни фирми, но най-спокойна съм с продуктите на Българска роза, качествени са и ухаят страхотно. Последните им серии са наистина страхотни.  В момента ми е най-любим хидратиращ крем Rose Signuture Spa с екстракт от черен хайвер, но обичам и Rose Yoghurt подмладяващ. Нямам опит с Lady's Joy с екстракт от перли, но ще се радвам да опитам. Освен външните грижи, храня се здравословно.  Много ми помагат не само пресните плодове и зеленчуци и кълнове от различни семена, но и сока от зелен ечемик и сладководното водорасло Хлорела. След 2-3 месечно правилно приемане на сока и водораслите, цвета на кожата ми се значително подобри. От предишния блед вид  сега се радвам на кожа с цвят на праскова и розови бузи. Поради богатото съдържание на бета-каротени в зелените храни (зеления ечемик, хлорелата и др.) през зимата дори ме всички познати питаха, къде съм била, че съм хванала хубав тен на кожата (при това страдам от слънчева алергия) т.е. не се излагам много на слънце.
Българска роза Карлово и зелените "храни" изключително препоръчвам...

# 87
Аз съм в категорията над 35 г. Грижите, които полагам за кожата на лицето са: вечерно почистване с тоалетно мляко, тоник и нощен крем, сутрин - измиване с хладка вода и гел за лице и нанасяне на хидратиращ крем с СПФ. Ползвам и много маски и ежеседмично ексфолиране.

# 88
Сутрин и вечер почиствам лицето с измиващ гел- в никакъв случай със сапун.Слагам и крем за подхранване на кожата на лицето.

# 89
Вечер -  почистване с гел за лице/мицеларна/розова вода, после хидратиращ крем. Правя си домашни био маски и пия много вода и студени чайове.

Не ползвам никакъв грим, но пък пуша  Blush

Общи условия

Активация на акаунт