Лъжи на дребно

• 17 611
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Споменаваш си косвено за сексуалните предпочитания и практики на бившите пред настоящия?!? Това не е ли  "привилегия" на 15-ина годишните?

# 76
  • Sofia
Споменаваш си косвено за сексуалните предпочитания и практики на бившите пред настоящия?!?

Не, за своите. Wink Както казах, бившите не ме интересуват по нито една линия и не ги отчитам като фактор, определящ поведението ми в настоящето. Това, дали те ще се почувстват засегнати от даден факт, изобщо не ме вълнува.

# 77
  • София
Скрит текст:
Споменаваш си косвено за сексуалните предпочитания и практики на бившите пред настоящия?!?

Не, за своите. Wink
Както казах, бившите не ме интересуват по нито една линия и не ги отчитам като фактор, определящ поведението ми в настоящето.
Скрит текст:
Това, дали те ще се почувстват засегнати от даден факт, изобщо не ме вълнува.

Аха, точно това обясняваме не знам колко човека в тази тема  Laughing

# 78
   catarina, това, което описваш, звучи зловещо. Rolling Eyes
Написах го с намерение зилозавър и тези, които не знаят, да направят разлика между лъжи и патология в лъжата.Има и сентенция, че най-добрият лъжец е този, които успява да излъже сам себе си.Истината е в противоречието и само така може човекът да си направи правилен извод дали е лъган, не в това дали другият помни какво е казал и при повторен въпрос ще забрави и ще каже истината.Може да бъде и нова лъжа.Давам си сметка колко отчайващо звучи, но хората лъжат с разлчини мотиви, които са  индивидуални и съответстват на личното им намерение.Понякога мотивът може да е благороден и щадящ, но намерението си е намерение. Peace

# 79
Няма лошо да се обсъждат неща като "Колко сериозни връзки си имал/а преди мен?" или "С колко партньора си го правил/а без предпазни средства?" да речем, но само ако отговарящият сам е предпочел да го сподели.
Да застане някой срещу мен и да започне да ми задава въпроси настоятелни и да ме притиска няма как да стане, най-вече ако връзката е сравнително нова. Ако толкова се притеснява партньора ми да не му лепна нещо нека предложи да си направим изследвания за да сме спокойни, но да ме разпитва за сексуалният ми живот с предишните ми партньори - хайде нЕма нужда ooooh!
И да, при подобна ситуация бих прикрила, премълчала, украсила или дори излъгала за някои неща, но не бих направила същото ако става дума за сегашната ми връзка.

# 80
 ooooh! Това не се ли нарича личен живот?
Или всеки път, които се обвържеш трябва да си развяваш отношенията с бившите на всеки следващ?
За мен тези неща са лични и какво го засяга настоящия какво съм правила с бившия или по-бившия.
Аз също бих избягала с 200 ако ме разпитват. Това, което съм имала с някого си е неприкосновена част и си остава там, между мен и него. А каквото е в настоящето-също!

# 81
Лъжите са били в самото начало, затова съм склонна да махна с ръка и да продължа напред, но ще си имам едно наум.
Човекът си заслужава, грижовен, склонен към компромиси, искаме еднакви неща, чувствам се добре с него...

# 82
  • Sofia
   Дано доверието ти бъде оправдано. Peace И аз бих си имала не едно, а даже две наум.

# 83
Човекът си заслужава, грижовен, склонен към компромиси, искаме еднакви неща, чувствам се добре с него...

Щом след поведението ти в началото на връзката ви сега се държи по този начин, то той явно наистина държи на теб. Аз лично не бих се държала толкова добре с човек, който се е държал по описаният в началото на темата начин ... Иначе спокойно, вероятно и той си има едно наум за теб, та сте квит Simple Smile

# 84
При мен е почти същото, с разлика, че лъжите са ежедневни, от сорта на -
-Смени ли водата на котката сутринта - Даааа (а видях, че не е)
-Провери ли сметката за тока - Да. - Колко е? Ъъъъ (тишина)
-Чу ли се с *име* за кино? Да. - В колко ще ходим? - Ъъъъ (тишина)
 - *той* Поръчах ти подарък за рождения ден, изпратили са го, трябва да дойде след 2 седмици. След 3 седмици ми казва - ами те днес ми писаха, че го нямат налично. Попитах - нали каза, че са го изпратили и чакаш да дойде, как ще ти кажат, че го нямат в наличност, след като вече са го пратили, а и да не са го пратили, защо ще ти отговарят след 3 седмици след поръчката, че го нямат? - Ъъъъ (тишина) (Така и не го получих този подарък де)
- Показват еди си какво по телевизора - Аз там съм бил еди си кога. - Не, не си, тогава беше еди си къде. - Е добре де, бях еди си кога. - Не, не си, тогава беше еди си къде, защо лъжеш? И тишина насреща...

Всеки път го хващам, и го питам защо ме лъже, и защо просто не може да ми каже истината, няма да го бия или хапя, не е като да ме лъже, че има 4 извънбрачни деца и 2 убийства зад гърба... И той мълчи. Буквално мълчи, не отговаря абсолютно нищо. Не знам какво да го правя вече... Почвам да се чудя, дали наистина няма някъде скрити трупове, деца и всякакви други сериозни неща за криене, щом не може да каже истината за една тъпа вода на котката...

# 85
  • Sofia
Колко познато.... Нищо чудно, че си нервен хамстер.
Не мисля, че можеш да направиш нещо по въпроса. Или търпиш, или спираш да търпиш, той няма да се промени.

# 86
  • Sofia
Не знам какво да го правя вече...

Наистина ли не знаеш? Whistling

# 87
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
А колко път вас са ви хващали в лъжа, и защо сте лъгали или премълчавали?

# 88
А колко път вас са ви хващали в лъжа, и защо сте лъгали или премълчавали?
Уау, Хамстер, твоят е направо патологичен случай!
Не са ме хващали никога. Премълчавам, но не лъжа. А за дребни неща не виждам и смисъл.

За водата на котката го разбирам: мързи го човека, а не иска да си признае. Но останалите неща, особено това с подаръка би ме вбесило. Има една болест, където човек не различава истината от това, което си мисли че е станало. Има лъжливи спомени, така да се каже. Но май си трябва сериозна мозъчна уврежда за това.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 15:24 от Сирена

# 89
  • София /Абсурдистан
Никой не може да промени миналото. Каквото било е било. От кой зор тогава да се рови и разпитва. И без това ако има нещо за криене, доброволно едва ли ще го обяви. А ако е толкова важно, то ще си излезе само и без да търсиш.

Общи условия

Активация на акаунт