Стига сме търсили вината в авторката, той едва ли е започнал да послъгва откакто е с нея. И тя каквото и да направи, едва ли ще го промени.
Един човек можеш да го прецениш най-добре във форсмажорна обстановка, когато му идва изневиделица. 

Родил се директно на 25 години и все още е девствен 

Далеч съм от мисълта да определям като нахалник партньора си, който има желание да научи повече за миналото ми. Всичките ми приятели под една или друга форма живо са се интересували от детайли, касаещи важни или маловажни аспекти от житейския ми път към дадения момент. Нямам какво да крия и не се притеснявам да отговарям на каквито и да е въпроси. Много често съм споделяла на настоящия си любим преживявания от миналото ми, по лично своя инициатива, без изобщо да се налага някой да ми задава въпроси. Нарича се "споделяне", в случай че някой не е чувал и не знае.
Съществуват въпроси от лично и интимно естество, които не са чак толкова нахални и не изискват чак такава детайлност като "под какъв ъгъл й го ...?" , "на коя минута получаваше оргазъм?" и прочие.