Имам нужда от помощ! Търся чанта с карта...

• 5 368
  • 27
  •   1
Отговори
  • София
Привет, дами!
Имам нужда Вашата от помощ! Търся определена чанта с карта на света...

Миналата седмица на морето се влюбих в една дамска чанта (гр. Обзор) - малка, с дълга дръжка през рамо и много джобчета. От много време исках подобен модел!
Десенът беше на винтидж географска карта в син цвят (даже по случайност имам същото тефтерче!). Цената беше 25 лв, но нямах достатъчно пари в мен. Отидох след 30 мин. да си я купя, но я бяха продадали - била в единична бройка! Предложиха ми същият модел в кафяво, но я отказах. Обиколих навсякъде по центъра, после търсих и по магазините, даже в Google не я намерих...  Tired  #Crazy
Сега като се замисля поне трябваше да я снимам, но не се сетих на момента...  Thinking

Моля, ако някой я е виждал по морето или в магазин, да сподели къде или да се разберем да ми я вземе...  Praynig Една седмица си мисля само за нея и се ядосвам...  #2gunfire
Мисля, че на всяка жена се е случвало поне веднъж в живота да се влюби в чанта или обувки!  Joy

Предварително благодаря на всички за отделеното време!  bouquet  Peace

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 14:00 от eleonita

# 1
  • Sofia
Мисля, че на всяка жена се е случвало поне веднъж в живота да се влюби в чанта или обувки!  Joy
   Случвало ми се е, да. Joy Доста натрапчиво bitter-sweet усещане. Laughing

Не съм сигурна каква точно чанта търсиш, но бих ти препоръчала да разгледаш моделите на Zona Urbana, ето част от тях – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Доколкото знам, в магазина им на ул. "Ангел Кънчев" имат още доста подобни модели. Simple Smile

https://www.zurbana.com/product-category/bags/

https://www.facebook.com/ZONA-URBANA-493057900715673/home

# 2
# 3
  • София
Благодаря за коментара, но тази чанта я намерих и я използвах за снимката, понеже е направена от същия десен.  Peace
Тази, която търся е модел като черната - малка и през рамо...

The Black Cat
, ще разгледам и твоите предложения...

# 4
  • Sofia
   Аз чак сега видях, че си сложила заглавна снимка на темата. По принцип, не искам да те обезсърчавам, но едва ли ще намериш на 100% същата чанта – била е единична бройка, може да е с всякакъв произход, може да е някаква залежала стока, която вече не е в производство и т.н.

Всъщност, ти държиш ли самият десен да включва полукълба (както е на първата снимка) или само части от континентите също е ок?

# 5
А аз като димитровградчанка, която живее в Пловдив, те съветвам, ако имаш време и възможност разбира се, да отидеш да разгледаш пазара в Димитровград. Има на доста места чанти и със сигурност ще са на доста по-достъпни цени.. Виждала съм и с карта, каквато търсиш ти, но беше отдавна..

# 6
  • София
The Black Cat, всъщност аз много харесвам десена, а на самата чанта бяха различни части от него (понеже е по-малка от показания сак). Имаше и много джобчета, даже едно централно отпред...

В AliExpress има модел на малка дамска чанта с този десен, но в розово и с друга форма:
Скрит текст:
Аз предпочитам чантата да бъде в десена със син цвят, на точно тази антична карта... Продавачката ми предложи другата чанта със същата карта, но в кафяв цвят и не я взех.

В един магазин за чанти близо до нас намерих сак от този десен (не като посочения, друг модел), затова смятам, че може да има и от моята чанта в други магазини... Явно сега се налага "картографска мода" при пътните и ръчните чанти...  newsm78

А това е подобен модел на търсената чанта, но в кафяво и с друга карта...
Скрит текст:

По принцип съм оптимист и досега всеки път намирам това, което търся... Затова се обърнах и към форума, може все пак да излезе от някъде...  Peace

# 7
  • Sofia
   Някоя от тези харесва ли ти – 1, 2, 3, 4?

Иначе, ровейки се в нета, попаднах на тази и направо ми взе ума. Heart Eyes

# 8
  • София
Понеже не всеки може да обърне внимание на снимката на темата...  Peace

Ето това е търсеният десен на чантата ми:

# 9
Ауууу, разкошна Heart Eyes

# 10
  • На земята, която е всъщност звезда.
Защо не разпиташ магазина до вас, с подобния сак, от къде зарежда стоката?

# 11
Преди няколко седмици този десен го имаше в амазон при ежедневните оферти.Аз поръчвах, та, за това оглеждах всякакви чанти много внимателно.

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 22:22 от Анонимен

# 12
  • София
Защо не разпиташ магазина до вас, с подобния сак, от къде зарежда стоката?
Питах, ама не бяха много отзивчиви. Нямало такава чанта и толкоз... Утре мисля да отида пак, ако решат, че съм сериозна може и да проверят при следващото зареждане на стока... hahaha

# 13
  • София
Преди малко в AliExpress си намерих нов калъф за семейния Kindle Paperwhite в десена на търсената чанта...

Не е скъп, може да си го взема, само и чантата да си намеря...  Joy

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 21:47 от eleonita

# 14
  • Варна

Малеее, тая и аз я искам. Продава ли се някъде?

Общи условия

Активация на акаунт