Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 12

• 135 298
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
"Телефонистките" къде мога да ги намеря? В Замунда не ги открих - пробвах испанското и английското заглавие.

# 241
назад дадоха линк.

в "кикассторентс" също го има сериала.

# 242
  • Вестерос
Мерси, аз си ги свалих вискчите от читанката.

# 243
може ли да ми изпратите на лични линк към двата торент сайта - кикас и читанката?

# 244
  • Вестерос
читанка е сайт за книги

# 245
oncee , "Толедо" ми е познат ,един от актьорите участва в "Кадифе" Wink.
Аз си изгледах новата част на Мегре...и пак съм много доволна. Peace Дано да има още части. Peace
Ще ми се да направят екранизация на тази серия:
https://chitanka.info/serie/kitajski-zagadki
Всичките ги изчетох,къде на компа,къде от библиотеката.Вече е в любими. Peace Дори има някакви екранизации,загледах малко от едната,но просто не е моето нещо.Не си го представях така ,никак дори...
Все пак,ако някой му е любопитно има в Замунда с превод ето тази екранизация:
http://www.imdb.com/title/tt2992146/

# 246
Не си спомням по чия препоръка изтеглих този мини сериал, но го препоръчвам! Peace

A Woman of Substance (1984) - в три части е.

# 247
http://m.imdb.com/title/tt5761478/?ref_=m_tt_rec_tti
Някой да знае нещо за това?Звучи ми интересно.
Гледате ли.,"Бялата принцеса"? Много ми хареса на мен.Очарована съм.До 3еп.съм.Още от 1-я ме грабна.Харесва ми дори повече от "Бялата кралица".

# 248
Много ми харесва "Бялата принцеса! Peace  Изгледала съм до 6 епизод и все повече съм очарована!

# 249
  • София
И на мен ми допада една идея повече от "Бялата кралица", но въпреки това книгите ми се струват по-добри и от двата сериала. Вие чели ли сте ги? Струва ми се, че има някои промени в сюжета, което е нормално, де.

# 250
  • Вестерос
Принцесата може ли да гледам без кралицата?

# 251
Принцесата може ли да гледам без кралицата?
Не е проблем.Ако те интересува историческата част попрочети малко информация за да разбереш горе-долу за какво става дума и да знаеш кой кой е.Говори се за.събития,станали преди това и да не се чудиш.Бялата принцеса е майка на Хенри VIII.Тя се омъжва за Хенри VII и заедно фактически основават новата Тюдорова династия.Кралицата се разказва за майка й-Елизабет Удвил и Едуард,които са от фамилията Йорк.Можеш дв прочетеш и за"Войната на Розите".

# 252
  • Вестерос
Аз за войната знам доста от предавания по разни хисторита и пр. и от училище, но ако е малко епизоди може да го гледам.

# 253
Аз за войната знам доста от предавания по разни хисторита и пр. и от училище, но ако е малко епизоди може да го гледам.
Не е мн дълъг.Щом знаеш,няма да ти е трудно да се ориентираш.А ако си чела и книгата,съвсем.Тя си е почти едно към едно със сериала.

# 254
  • Вестерос
Не съм ги чела още, но обмислям.

Общи условия

Активация на акаунт