Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 12

• 135 236
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Привет!

Споделям един филм (мини сериал от три части), чийто действия се развиват по времето на Втората световна война. Темата за идеологията на Третия райх е интерпретирана през съдбите на петима младежи. Намирам филма за многопластов, човешки, с реалистично променящи се герои в хода на сюжетната развръзка.

„Unsere Mütter, unsere Väter” (което на английски език го превеждат като „Generation War”) http://www.imdb.com/title/tt1883092/

# 181
  • София
Коледния епизод е след втория сезон. На 25-ти го даваха по Foxcrime. Трети сезон започва през 2017г.

Да, сега видях, че са го добавили вчера коледния епизод в Замунда. Благодаря ти, Irenebouquet

# 182
  • Вестерос
When calls the heart има днес също коледен епизод.

# 183
този филм за тюдорите, който е бил излъчен по канал 1 дали го има някъде качен?

# 184

в замунда мисля го гледах, това е по книгата "Вълци" на Хилари Мантел.
Вчера беше първи епизод. Знаете ли кога ще се излъчва?

# 185

Понеделник, сряда и петък  21,55 ч - 6 епизода
Гледах вчера края на серията и ме хвана, ще гледам и днес.

# 186
# 187
"The Halcyon" ми допадна. Първа серия ми беше малко мудна, то оттам нататък е много по-добре.
 В Мастърс ми попадна "Florence Nightingale" -http://www.imdb.com/title/tt0089157/
Не мога да публикувам връзката в "Мастърс", не знам защо. Но като напишете името на филма, ще излезе.

# 188
Аз най-после стигнах до 4-ти епизод на английския сериал по "Война и Мир".
Само княз Болконски ми допада като образ. Наташа е под всякаква критика, а Пиер не е "моят Пиер". Този тук е представен като някакъв полу-идиот, както той сам казва, груповат и неадекватен.
Хич не ми е това впечатлението от героя му. Така или иначе  характера му много се променя и развива през цялото време, ще видим.
Маря не лоша и бащата на Болконски е добро попадение. И май, дотам.
Много ми хареса сцената с танца, въпреки всичко.  Heart Eyes

# 189

Замунда има друг сериал за Тюдорите - 4 сезона. Този с какво заглавие е качен?

# 190
Wolf hall и този сериал, за Тюдорите, по-точно за Томас Кромуел, по книгата Вълци. Има го в замунда  Simple Smile

# 191
  • Бургас
Аз най-после стигнах до 4-ти епизод на английския сериал по "Война и Мир".
Само княз Болконски ми допада като образ. Наташа е под всякаква критика, а Пиер не е "моят Пиер". Този тук е представен като някакъв полу-идиот, както той сам казва, груповат и неадекватен.
Хич не ми е това впечатлението от героя му. Така или иначе  характера му много се променя и развива през цялото време, ще видим.
Маря не лоша и бащата на Болконски е добро попадение. И май, дотам.
Много ми хареса сцената с танца, въпреки всичко.  Heart Eyes

+1 за Война и мир. Изгледах го само, защото много харесвам Джеймс Нортън в Гранчестър.

# 192
  • Пловдив
Четох скоро някъде, че Мел Гибсън иска да прави филми за Борис I и за Калоян и се чудя дали и нас така ще ни орезилят  ooooh!

# 193
Четох скоро някъде, че Мел Гибсън иска да прави филми за Борис I и за Калоян и се чудя дали и нас така ще ни орезилят  ooooh!

твърде вероятно е  Mr. Green

# 194
Четох скоро някъде, че Мел Гибсън иска да прави филми за Борис I и за Калоян и се чудя дали и нас така ще ни орезилят  ooooh!
Това го четох отдавна и май се оказа, че не е истина.
А в какъв смисъл да ни орезилят?

Общи условия

Активация на акаунт