По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 323
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Гела се слага след шампоана, маската и т.н на леко влажна ( може и суха коса) и НЕ се отмива.
Точно така се ползва, поне така пише на опаковката.
Вчера го пробвах, наистина охлажда, и то доста осезаемо и продължително. Хареса ми като усещане.  Laughing Ароматът малко не ми допада, леко като лекарствен ми е, ама няма пълно щастие  Wink
Сега чакам съвсем да спре да пада и да стана самодива  Mr. Green

# 136
Купих си хининова вода на Милва. От две седмици я ползвам и се надявам да има ефект.  Всеки ден си пръскам в корените по малко и след това правя масаж за около 20 минути. Мисля да започна да си правя всяка седмица маска с жълтък, мед и зехтин. Пробвали ли сте я? А какво ще кажете след всяко измиване да се полива косата със студена вода? Четох някъде, че така се правило и това стимулирало растежа на косата. Моята коса е малко над гърдите ми и никога не съм я пускала по-дълга, дори като бях малка. Сега искам да си я пусна до кръста (поне да видя какво е да имаш дълга коса). Вие на колко месеца си подстригвате косата и колко см взимате? Аз моята грива я стрижа на годината два пъти и взимам около 2-3 пръста всеки път. Смятате ли, че е малко? Аз така мисля, но ме е страх че по-честото кълцане съвсем ще забави растежа ми. Понеже за сега няма никакъв ефект.  Три-четири години няма мърдане косата, въпреки че я стрижа рядко. newsm78 Sad

# 137
  • Cyberspace
Еее, цяло Хасково обиколих и този гел на Davines така и не го намерих...  Crossing Arms

# 138
Купих си хининова вода на Милва. От две седмици я ползвам и се надявам да има ефект.  Всеки ден си пръскам в корените по малко и след това правя масаж за около 20 минути. Мисля да започна да си правя всяка седмица маска с жълтък, мед и зехтин. Пробвали ли сте я? А какво ще кажете след всяко измиване да се полива косата със студена вода? Четох някъде, че така се правило и това стимулирало растежа на косата. Моята коса е малко над гърдите ми и никога не съм я пускала по-дълга, дори като бях малка. Сега искам да си я пусна до кръста (поне да видя какво е да имаш дълга коса). Вие на колко месеца си подстригвате косата и колко см взимате? Аз моята грива я стрижа на годината два пъти и взимам около 2-3 пръста всеки път. Смятате ли, че е малко? Аз така мисля, но ме е страх че по-честото кълцане съвсем ще забави растежа ми. Понеже за сега няма никакъв ефект.  Три-четири години няма мърдане косата, въпреки че я стрижа рядко. newsm78 Sad
Малко Shocked аз ходех по веднъж на годината и много внимавах фризьора да не ми вземе дори един пръст Shocked Третирах я от време на време, но ползвах правилната козметика. Косата ми беше под кръста. След инцидент с фризьора косата ми е с педя по- къса и обмислям още едно подстригване тези дни за по- къса коса. С дългата и тежка коса нямах никакъв обем, прическата ми беше една и съща, понеже не исках да ползвам преси, къдриците не стояха, ползвах хиляда продукта за придържане на краищата във форма, да не бухва абе ужас беше, не си струваше. А сега само с един прост ш-н за 3 лева и един стилизиращ продукт косата ми е супер. Мога и да я изправям/ къдря всеки ден, понеже ще я подрязвам на месец- два. Разбира се, това са спецификациите на моята коса.
Но ако наистина не може да ти порасне косата се възползвай по някакъв начин Wink

# 139
Еее, цяло Хасково обиколих и този гел на Davines така и не го намерих...  Crossing Arms

Поръчайте го по интернет от аптека Адонис.

# 140
  • Cyberspace
http://www.adonis.bg/давинес-гел-п-в-косопад-150-мл_%7C5%7C146%7C_7282
Това ли е? Да съм сигурна, че няма снимка... Много добри цени имат тук, дали шампоан/маска/балсам ще са хубави?

# 141
Това е Peace И аз от там поръчах.

# 142
  • Cyberspace
Колебая се с кой шампоан да комбинирам - подхранващ или същия като гела  newsm78

# 143
И с двата ще е добре според мен. Лично аз бих избрала този като гела, обичам да комбинирам серийки  Laughing Hug, пък като и като са еднакви, ефектът може да е по-бърз и по-добър.

# 144
  • Cyberspace
Жана, ще те послушам  Hug
Поръчвамммм!  Mr. Green

# 145
Ще чакам отзиви за шампоанчето, че и аз му се чудих  Hug

# 146
  • София
Здравейте момичета,присъединявам се към вас.От няколко месеца съм със страшен косопад,вече почвам да се притеснявам дали не е нещо хормонално.Все пак ще си взема за проба продуктите на Давинес,които хвалите,така или иначе трябва да й се помогне някак на косата и външно.По принцип пия колаген от доста време,но за съжаление не ми помага специално за косата.Четох някъде статия за отвара с дафинов лист,ако ви интересува ще ви пусна линк,мисля и нея да я пробвам.

# 147

Поръчайте го по интернет от аптека Адонис.

Да, това е. Цена - 21,70лв. с безплатна доставка.
 Аз пропуснах шампоана. Вие кой поръчахте?

# 148
  • sofiq
Аз ползавам гела и шампоана от същата серия-доволна съм от шампоана,взех си още една опаковка за да си имам за поне 3 месеца употреба заедно с гела.Ползвах вече веднъж рекунстроиращата маска и два пъти балсама на марката,но ще ги ползвампоне още няколко пъти и ще споделя мнение Peace.
Взех тестер на хидратиращия шампоан и маска ,да пробвам и тях.

# 149
  • София
Здравейте , искам да помоля за помощ. Косата ми е естествено руса , и в последствие я поддържам по - руса с по - светла руса боя. Самата основа на косъма ми е тънък и слаб, косата ми е дълга до средата на кръста, но е пърхлива , тънка и изтощена. Ползвам маски и балсами. Интересувам се от маски (домашни) или ефикасна лечебна козметика. Нещо за сгъстяване,дължина и поддръжка. Освен боядисването , много рядко (3-4) пъти в месеца си изправям косата. Сешоар ползвам по - редовно. Ако някой има сходни проблеми, ще се радвам да споделите опит. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт