По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 308
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
А относно бирата на мен ми действаше много добре.Когато я ползвах за изплакване след шампоан ми вършеше чудесна работа вместо пяна за начупване и обем.Не мирише.Много хубави къдрици си докарвах,но бях с тъмна коса.След като се изрусих спрях,защото ми потъмняваше доста цвета

# 121
  • sofiq
Аз също пасирам банана когато си правя маска и до сега проблеми не е имало с отмиването.Вие каква точно маска с банан правите?

# 122
Не знам дали ще пробвам с банан, дори и пасиран. Мисля, че няма да се престраша и да си го причиня  Laughing
ted., не помня какво слагах освен банана, беше преди няколко години и толкова се отвратих, че забравих за всичко друго, освен за вмирисаните гнусни късчета бананова каша, които стояха няколко дни из косата ми  Mr. Green
Чакам аз днес гелчето на Давинес, нямам търпение да го пробвам  Crazy
Адамантче, поразрових се малко и май това олио не олио за къдрици е спряно, имат само оформящо олио не олио, което не знам как ще е за къдрава коса, и серум за къдрици, за който пък не намирам кой знае колко отзиви.
Ще взема да ги пробвам по- нататък.  Grinning

# 123
Ако държите на банана, мога да ви препоръчам това:

https://mybodystore.bg/balsam-za-kosa-banan.html

След като се измия косата ми има малко странен аромат, не мога да преценя дали ми харесва , но косата ми става по-мека. Гледам, че има и шампоан с банан, но не съм го пробвала.  Rolling Eyes

# 124
Успех с банановата терапия! Като си спомня, преди две седмици, за кошмара, който преживях, след престой с маската с мед и канела, няма да изпробвам с подобни продукти, с трудно отмиване;)

# 125
Как гелчето ви свършва за месец и половина  Shocked Shocked Моето съм се мазала тооооооооолкова много време през 2 дена със супер гъста коса и все още съм на първата си опаковка.....Момичета, той се маже по скалпа, не се излива  Grinning

# 126
  • Cyberspace
Е, гелчето, та гелчето  Tired
Добре, щом настоявате толкова и аз ще си го купя  Joy Едвам се навих, много малко ми трябваше  Joy

# 127
Аз пък ще устоя на изкушението!  Sunglasses Да се отбележи някъде  Laughing Толкова неща съм натрупала вече, че лошо ми става! Обещала съм си до Нова година да не купувам нищо за коса, да видим.. baby_neutral

# 128
  • sofiq
Как гелчето ви свършва за месец и половина  Shocked Shocked Моето съм се мазала тооооооооолкова много време през 2 дена със супер гъста коса и все още съм на първата си опаковка.....Момичета, той се маже по скалпа, не се излива  Grinning

Аз го нанасям с помоща на гребен за боядисване,с него разделям косата на път пред около 1 см и нанасам само на кожата на главата от гела.В никакъв случай не го изливам.По проста сметка с миене на косата през два дни за месец е 8-10 пъти ,месец и половина са грубо 13-15 пъти,което прави по около 10мл. на нанасяне.

Аз обнадеждена от прослувутия гел и шампоана днес си взех и балсам имаска за коса на марката ,дано и те са такасполучливи. Peace

# 129
  • Варна
 Относно бирата.....навремето в кризисните времена 90-година,когато лака за коса беше супер лукс и като бонус голям боклук фризьорката,която прави прическата на братовчедка ми за бала я прави с бира. Нямам много спомени,но беше доста сложна прическа на дълга до кръста коса. То сега и бирата не е бира,та мерси.
  Бананова маска съм правила и аз с добавка на зехтин,глицерин и кокос. Правила съм и с авокадо плюс същите масла. Невероятна хидратация си е това.

# 130
Момичета,за какво е този гел ?

# 131
Гела на Давинес как го нанасяте? Изплаквате ли след като го нанесете или го оставяте да изсъхне върху влажната коса ? Rolling Eyes

# 132
  • бургас
Гелът го втривам в скалпа /слагам на върха на пръстите / и масажирам.И аз да попитам -Между шампоана и гела може ли да се слага маска за коса?

# 133
Гела се слага след шампоана, маската и т.н на леко влажна ( може и суха коса) и НЕ се отмива.

# 134
  • Варна
 Слагам си всичко аз/балсам или маска след шампоана/,че иначе ще има много стресиран народ  Laughing Laughing Laughing. След гела си слагам и финиши. Само сешоара гледам да го пропускам,че не ми харесва как мирише при сушене тоя гел.

Общи условия

Активация на акаунт