По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 150
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Аз го взех онлайн от аптека адонис за 22 лв. с безплатна доставка Simple Smile
Нямаш си друга работа  Crossing Arms, поръчах го и аз  Hug Laughing
Исках и едно олио не олио за къдрици, ама нямаше налично  Crazy
Ама много интересен сайт - при някои от продуктите на Давинес е задраскана ниската цена и до нея с червено написана нова, по-висока  Joy
Те и картинки нямат продуктите, ама нищо коректни са все пак. Явно онзи ден получиха на Давинес неща, понеже би звъняха, че ще се забавят малко, та може би затова са им каша цените  Grinning Но обслужването им е добро. 
Загледах го и аз тва олио не олио, ако го вземеш някой ден да кажеш  Hug
Сега се мазах пак с гела, верно и мен ме охлажда, защо предния път реших, че ни сгрява незнам hahaha
Хайде дано и наистиба има ефект, че много коса пада, особени като де къпя ooooh!

# 106
Момичета , това ли е въпросният гел  newsm78
http://remedium.bg/hair-loss/davines-energizing-gel-150ml.html

# 107
  • sofiq
Да това е гела Peace

Аз да ви кажа,че си купих калмацин преди няколко дни ,много ми е трудно с добавките за коса,търся такива без биотин в състава ,заради проблемната ми кожа....биотина и се отразява адски зле  Sick.За съжаление той пък е основен за да се повлиае състоянието на косата,но да се  надяваме,че и калмацина ще подпомогне Peace

# 108
Адамантче, още утре като ми се обадят за потвърждение на поръчката ще ги питам за това олио и не очакват ли скоро доставка Flutter
Ако не - ще го търся другаде и ще споделя мнение  Hug

# 109
Поръчах го и аз този Давинес. Crazy Crazy То се беше видяло.

# 110
Да си кажа и аз, момичета:) От месец ползвам гела и ефект няма. Не съм забелязала да ми е израснала повече от нормалното коса. Обем вече нямам, след нанасяне на гела, а леко изсушаване в корена. Дано помогне на вас и имате търсения ефект.Що се отнася до шампоана-нищо съществено.

# 111
Момичета някоя от вас правила ли е маска с бира и жълтък. Една приятелка ми каза, че си правела бира,банан,жълтък и мед, правела няколко седмици после почивала

# 112
Банан никога, ама никога няма да си сложа втори път на косата. След една маска с банан едвам си измих косата и цяла седмица след това вадих вмирисани парчета банани  Sick

# 113
didddinkaaa, ако не си с много къса коса, по-добре не опитвай  Peace като чуя "маска за коса" и "банан" в едно изречение ии Sick

# 114
Определено няма да опитвам, ще сложа всичко друго, но без банана, него ще си го изям Laughing
Бях правила някаква маска с канела и после 3 седмици имах канела в косата, все едно бях си заровила косата в пясъка

# 115
  • Sofia, Bulgaria
С канелата и аз така, като Дидинка. Можех да овкусявам сладкиши с едно кимване на главата.
Банана и на мен ми се струва страшен да си го мажа на косата.
А някой може ли да ми каже дали след бирата косата продължава да мирише? Чудя им се на маските с бира, но ме притеснява да не миришат след това. Моята коса много задържа миризми.

# 116
Ястребче мисля, че няма да мирише, нали след това измиваш с шампоан, балсам. Щом ракията не мирише, бирата  не би трябвало. Днес утре ще пробвам бира,жълтък и мед и ще ти кажа дали мирише  и как е косата

# 117
Някъде бях чела, че изплакване на косата с бира, повлиявало косата за жизненост и блясък:) Само веднъж опитах, да полея с бира, разредена с малко вода. Косата става по-твърда и чуплива. Не ми допадна, А и блясък не получих. На друго място, прочетох, че бирата се преварява с малко вода и чак тогава се полива върху косата. Така и не го направих.

# 118
Привет, момичета Hug
И аз да си кажа за бирата Party Поливала съм си косата с изветряла бира разредена с малко вода най-нкрая след отмиване на маска за коса. Е, ми няма такава твъурда чак скърцаща коса ooooh! Четка не можах да прокарам в косата. Стана ми като колосана, а след сушене- егати ужаса - все едно имах перука на главата Sick Ми няма да повторя тоя сакътлък Naughty

Според мен тая бирена терапия е за природно тънка и мека коса Peace
И не мерише след като изсъхне косата ама е като мита с правен сапун newsm62

# 119
Банан никога, ама никога няма да си сложа втори път на косата. След една маска с банан едвам си измих косата и цяла седмица след това вадих вмирисани парчета банани  Sick
Първият път,когато правих банановата маска и аз бях така...в рецептата пишеше да се намачка узрял банан и седмици наред намирах парчета в косата си,бях си обещала никога да не я пробвам пак въпреки страхотния й аромат.Но като започнах пюретата на малкия и пасирах банани и видях изключително гладката консистенция не видях същата опасност и се наклепах.Е,няма толкова добра маска,честно! Косата ми беше страхотна и миришеше божествено.Именно това е тънкостта-пасатор! Пробвай,няма да сбъркаш-трябва да стане гладка ароматна каша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт