По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 140
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм много доволна от гела на Давинес , взех и една маска, но за нея още не мога да кажа.

# 91
  • Sofia, Bulgaria
baba-mp3 аз също мисля, че за такъв косопад едва ли ще помогнат. Все пак е просто един ашмпоан и спрейче.
Жана аз ги пробвах ампулите на алфапарф за косопад,  ето тези http://malena-shop.bg/kosa/ampuli-za-kosa/alfaparf-ampuli-anti-hair-loss.html но не видях ефект при мен, освен, че ми омазняваха косата страшно много, едвам издържаше 24 часа  Confused Явно не са моят продукт.
Ейййй значи само ме изкушавате с коментарите за гела на Давинес Mr. Green накрая ще се предам и ще го взема и аз, въпреки, че исках да позхарча всичко, което съм натрупала, преди да почна да купувам отново.

# 92
  • Варна
 Загряващ?  newsm78 На мен ми замръзва мозъка направо  Laughing. Нали за Давинес иде реч? Не омазнява даже ако прекалиш с количеството изсушава. На мен ми никне нова коса от тая пущина  Laughing Laughing Laughing.....Ама знам ли може и да не е от него. То толкова неща пробвам на главата си напоследък,че и аз не знам. Харесва ми като цяло,а и косата ми има нужда от малко стимулация.

# 93
Адамантче, заповядай Hug
http://malena-shop.bg/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9d … tiv-kosopad_1.jpg
Докато се справя с линка през телефона и Ястребчето ме е изпреварила  Blush
На мен ми помогнаха, но омазняват доста наистина.

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 12:37 от Анонимен

# 94
Загряващ?  newsm78 На мен ми замръзва мозъка направо  Laughing. Нали за Давинес иде реч? Не омазнява даже ако прекалиш с количеството изсушава. На мен ми никне нова коса от тая пущина  Laughing Laughing Laughing.....Ама знам ли може и да не е от него. То толкова неща пробвам на главата си напоследък,че и аз не знам. Харесва ми като цяло,а и косата ми има нужда от малко стимулация.

И при мен има охлаждащ ефект, и при мен има нови разтежи  Laughing
Аз не използвам други продукти в тази насока

# 95
Не знам за теб Ястребче, но аз вече много се изкушавам за този гел. А как се отразява на къдрава коса, има ли някоя къдрокоска, която го ползва

# 96
  • sofiq
При мен също има силно охлаждащ ефект гела на Давинес,за около 5-10 мин.Аз съм вече на края на опаковката,при миене на косата през 2-3 дни ще ми стигне за месец и половина.Аз ползвам в момента и шампоана от тази серия и ефект определено има,това един от много малкото продукти които мога наистина да похваля с видим ефект и то за толкова кратък период.Заредила съм се с още един гел и се оглеждам да си купя още един промопакет гел и шампоан,да се запася.
Добре,че прочетох препоръките и отзивите тук да го пробвм,не бях и чувала за тази марка преди,но се оказа сполучлива покупка Peace

# 97
В кои аптеки се намира този  гел?

# 98
  • sofiq
Аз купих мойте от квартални аптеки,не са част от верига.А за  комплекта с шампоана доста пообиколих докато го намеря,даже на вносителите звънях накрая и ми казаха,че в момента нямат такъв пакет,само ако намеря някой изостанал по аптеките.

# 99
И аз ще го купувам този гел на Давинес, видяло се е  Laughing

# 100
Добре де, сигурно и при мен значи охлажда не загрява Grinning  Joy Нещо сигурно не съм преценила правилно студено ли ми р топло ли ми е  Joy hahahaВажно е, че го усещам на главата си, за разлика от деуги продукти Mr. Green Айде дано и при мен да поникне.
Аз го взех онлайн от аптека адонис за 22 лв. с безплатна доставка Simple Smile

# 101
# 102
  • Варна
http://apteka.framar.bg/30010378/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD% … D0%BF%D0%B0%D0%B4

моят е тоя другият с бялата опаковка не ми е познат

# 103
Аз го взех онлайн от аптека адонис за 22 лв. с безплатна доставка Simple Smile
Нямаш си друга работа  Crossing Arms, поръчах го и аз  Hug Laughing
Исках и едно олио не олио за къдрици, ама нямаше налично  Crazy
Ама много интересен сайт - при някои от продуктите на Давинес е задраскана ниската цена и до нея с червено написана нова, по-висока  Joy

# 104
  • sofiq
Аз пък се загледах и в другите им продукти,някой ползвал ли е маските или балсамите им за коса?

Общи условия

Активация на акаунт