По-бърз растеж на косата - тема 6

• 99 132
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Но ако може да е ямайско черно рициново,това от аптеката при мен нулев ефект

# 76
    Здравейте, да се наредя и аз тук с проблемен косопад / направо се ръси.

Тези продукти някой ползвал ли е? Мнения?

https://grivacosmetics.com/product/komplekt-konski-sampoan-i-balsam-mane-n-tail

# 77
Аз съм ги ползвала.Балсамът е хубав,шампоанът не ми хареса-много изсушава.
За косопад незнам как действат,защото нямам.Аз ги ползвах уж за растеж,но постоянно редувам шампоаните и не успях да добия впечатление дали помага.

# 78
  • Sofia, Bulgaria
baba-mp3 и аз съм ги ползвала и не съм доволна нито от шампоана, нито от балсама. Когато го ползвах косопад нямах.
За косопада ми помогна шампоана на Клоран с хинин и спрея към него. Шапоана ми прави косата малко странна, все едно съм я мила със сапун, твърда и заплетена, но с повечко маска или балсам се оправя. Спрейчето има малко странен мирис, като на катран, но се усеща само докато се пръскам. Накратко казано не са най-прерасните продукти за коса, които съм ползвалс, но имат ефект за косопада и ще ги продължавам докато ги свърша  Peace

# 79
Оххххх  Sad и мен ме мъчи косопад и то от 1-2 седмици, чудех се маска ли да правя или просто да изчакам да отшуми

# 80
Да похваля марката Давинес -изключително доволна съм,мека коса,незаплетена,страхотен обем Peace

# 81
Кой точно техен продукт ползваш

# 82
Гела на Давинес и шампоана-тук някой беше писал за него преди време и аз реших да го изпробвам.

# 83
Благодаря

# 84
baba-mp3 и аз съм ги ползвала и не съм доволна нито от шампоана, нито от балсама. Когато го ползвах косопад нямах.
За косопада ми помогна шампоана на Клоран с хинин и спрея към него. Шапоана ми прави косата малко странна, все едно съм я мила със сапун, твърда и заплетена, но с повечко маска или балсам се оправя. Спрейчето има малко странен мирис, като на катран, но се усеща само докато се пръскам. Накратко казано не са най-прерасните продукти за коса, които съм ползвалс, но имат ефект за косопада и ще ги продължавам докато ги свърша  Peace

Благодаря, ще пробвам и тях.
Косопадът ми е толкова силен, че вече се вижда темето. Започна преди месец. Правя маски с Тривитаминол, които друг път са ми помагали след 2-3 третирания, но сега е страшно. Не зная дали ще порасне нова коса.
      Ще следя темата, полезна ми е. Хубав ден!

# 85
  • Варна
Такъв косопад си има причина. Не е зле да пуснеш едни хормони,защото явно се случва нещо и козметиката едва ли ще помогне.

# 86
Гела на Давинес и шампоана-тук някой беше писал за него преди време и аз реших да го изпробвам.
И аз се каня да го пробвам този гел и отидох на проучване на цени и се оказа, че в наше село го няма този гел. Joy

# 87
  • софия
момичета за косопад някой пил ли е като добавка колаген

# 88
Да ви похваля ампулите на Алфапарф против косопад. От 4 ампули рязко намаля, не е спрял съвсем, но разликата е огромна.
Освен това моята коса си капе целогодишно по малко, но пък и аз я реша само при къпане и с нанесена маска, та не съм критерий за определяне на падналите дневно косми  Wink. Лятото ме хваща силен косопад, така съм вече няколко години.
По принцип никак не харесвам нещата на Алфапарф, тип дрогерийни са ми. От тези ампули обаче разликата се усети веднага в положителна насока. Цената им също е много добра.
Ползват се на измита коса, без изплакване. Омазняват корена обаче. Peace

# 89
Да ви похваля ампулите на Алфапарф против косопад. От 4 ампули рязко намаля, не е спрял съвсем, но разликата е огромна.
Освен това моята коса си капе целогодишно по малко, но пък и аз я реша само при къпане и с нанесена маска, та не съм критерий за определяне на падналите дневно косми  Wink. Лятото ме хваща силен косопад, така съм вече няколко години.
По принцип никак не харесвам нещата на Алфапарф, тип дрогерийни са ми. От тези ампули обаче разликата се усети веднага в положителна насока. Цената им също е много добра.
Ползват се на измита коса, без изплакване. Омазняват корена обаче. Peace
Кои са тези ампулки, Жанче?
Аз взех прословутия гел, но само веднъж съм го слагала за сега. Не ми омазни и определено го усетих загряващ на скалпа, което мисля е добре. Сега съм на море и ще мога по-често да го ползвам, дано има ефект поне малък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт