Всичко е " перфектно" , НО .. ?!

• 18 437
  • 162
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!Знам,че има подобни на моята история,но исках да я споделя,защото нямам близки или приятели с които да го направя,а много ме мъчи.
Става въпрос за отношенията с мъжа ми.Заедно сме от няколко години,имаме дете на 3 годинки,разбираме се като цяло.От време на време си имаме и спорове като при всяко семейство,НО.. преди няколко дни ми зададе един въпрос,който ме накара да се почувствам зле и той бе следният : "Проблем ли ще бъде ако спя с друга,но само веднъж,без чувства връзка и подобни глупости.Само секс? "
Аз го попитах дали съм му скучна вече,но той ми отговори,че нито съм му скучна , нито съм му омръзнала,но иска да опита само веднъж.Това ме накара да се почувствам тъпо и се запитах къде ми е проблема.
Той често ми казва,че ме обича,че е щастлив от всичко ,което се случва в живота ни,смята ме за красива.Доста често комплименти и подаръци ми прави,казва ми,че абсолютно нищо не му липсва.В леглото също казва а и виждам,че е много удовлетворен.
Как да постъпя,какво да си мисля дори не зная,защото мисля,че ако наистина спи с друга,макар и само веднъж няма да му простя?
Какво бихте ме посъветвали?

# 1
Задай му и ти същият въпрос. Може би човекът си търси вратички за отворена връзка. Ако ти не приемаш такива отношения , не се насилвай против волята си да ги приемаш. Peace

# 2
  • София
Той ми предложи ако искам аз също да си избера да преспя с някого веднъж или да си направим тройка с която или който избера,за да не се чувствам зле.Бих се съгласила,но вътрешно не се чувствам ок с идеята.Тъпо ми е.Страх ме е да не се влюби или това да ни създаде по-нататъчни проблеми,раздяла,неща от този тип.

# 3
Определено на човека му е доскучало в семейното легло
Интересно е обаче дали ако преспи с друга .... ще е само един път или ще се превърне в навик

# 4
Явно е "ненаживял се" мъж. Щом не си ок с идеята , кажи му без да се притесняваш. Щом има колебание при теб, значи отговора е "не". Не приемаш и точка.

# 5

Как да ти кажа аз или другите тук какво да отговориш?
 Аз ще му забия един шамар, някоя по-либерална ще каже "ок", тамън и аз съм си харесала новия съсед от седмия етаж, трета ще каже, че е тъпак, такива неща не се казват, а се правят скришом; четвърта ще опонира, че между съпрузите тайни няма, по-добре да си го кажете; пета ще каже, че вече ти е изневерил, та сега просто ти намеква, да не вземеш да разбереш от другаде; шеста ще каже, че един път разрешиш ли му, ще повтори; седма ще сподели, че нейният никога не би направил нещо подобно и твоят е гадняр; осмата ще каже, че имате големи проблеми и е редно да идете на терапия; девета ще каже, че би се развела определено; десети за разнообразие ще е мъж и ще ти каже, че твоят вече е решил да го направи, но поне ти го заявява открито и мъжете са полигамни, та не се цупи, а го пускай.
Решавай сама, на база собствените си убеждения. Peace

# 6
  • София
Кажи му точно и ясно какво мислиш. Обясни му, че при жените връзката се уповава на чувства и ще ти е по-трудничко да избереш, но избереш ли може да не е вече той.

# 7
  • Бургас
След като е задал такъв въпрос, дължи отговор на няколко от твоя страна: Има ли конкретен сексуалната обект, който го е привлякъл и с какво; Ако е химерна и хипотетична, с какви фантазии е натоварена въпросната история? Честният отговор на тези въпроси, може да ти помогне да прецениш донякъде...защо го задава и какво в действителност иска.

# 8
Той ми предложи ако искам аз също да си избера да преспя с някого веднъж или да си направим тройка с която или който избера,за да не се чувствам зле.Бих се съгласила,но вътрешно не се чувствам ок с идеята.Тъпо ми е.Страх ме е да не се влюби или това да ни създаде по-нататъчни проблеми,раздяла,неща от този тип.

Пробва те.Кажи му истината, че не те устройва отворена връзка.

# 9
Колко годишен е тоя смелчага?

# 10
  • Варна
"Проблем ли ще бъде ако спя с друга,но само веднъж,без чувства връзка и подобни глупости.Само секс? "
Какво бихте ме посъветвали?

Най-логичният съвет е да му отговориш откровено на откровено зададения въпрос. Аз не виждам други варианти.

# 11
Тия мъже съвсем откачиха  Mr. Green Чак за такъв кръгъл идиот не бях чувала даже  newsm78

Всъщност имах едни познати, които поживяха в отворен брак, ходеха заедно по суинг клубове и логично се разведоха накрая, но още нямаха дете все пак. Да имаш дете и да изтресеш това на жена си не мога да го повярвам  Mr. Green

Кате, извинявай, ти не си виновна, че мъжът ти е напълно изкукал  Peace Виж там как ще се спасяваш само.

# 12
  • София
veselka1 на 28 е.

# 13
Ако ми зададат такъв въпрос, първо ще си помисля, че връзка вече има, или нещо е попрескочил някъде, дори да е само веднъж. newsm78

# 14
  • София
delpel и аз се съмнявам,че има такова нещо и напипва почвата,за да види реакцията ми.

Общи условия

Активация на акаунт