След депозитите накъде?

• 121 489
  • 770
  •   2
Отговори
# 450
Мда, ние купихме тогава на 600 евро, сега ще продаваме на над 1000  Sunglasses

ето тук ти казвам БРАВО! Това говоря и аз че в години като онези трябва да се купува, а сега да се продава.

а и графиката замества хиляди думи:

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 14:14 от kokopapa

# 451
Нормално все пак в държава в която 95% от стапящото се като мартенски сняг население притежава имот и тича да купи още, а  някой да им разправя че е грешка и това че парите им са закопани в тухли и дограма ги държи след най-бедните в ЕС.... няма да се закачам, че много чувствителни сте днес.
Желая Ви успех и дано споделеното от мен е от полза за някой!

Знаеш ли, върнах се 5-6 страници назад и направих странно откритие - ЕДИНСТВЕНИЯТ споменаващ непрекъснато инвестирането в имоти си ТИ Twisted Evil Не видях някой да хвали инвестицията в имоти и в купуването на нови и нови жилища и затова ми е чудно защо непрекъснато пускаш тези инсинуации за будалите българи набутващи се със скъпи имоти newsm78 Аз видях само един спор между теб от една страна и всички останали от друга, но в този спор не се говори за инвестиране в имоти, а за специфичните рискове от инвестиране на БФБ. Не видях някой да е принципно против инвестирането в акции/взаимни фондове (аз самата съм сложила доста пари в такива), видях само силен скептицизъм спрямо практиките на българската търговия с акции. Виж този именно здрав скептицизъм споделям и аз, защото имам неприятния опит как се губят реално инвестирани петцифрени суми (шестцифрена сума, ако смятаме спрямо евентуално кеширане при пика на борсата). Скъп опит, но от височината на моите 50 години смятам да се възползвам от това, за което съм си платила.

# 452
Черна станция уважавам твоя опит, аз съм само на 40 - явно има още шамари да обирам Wink
Така и не сподели в какво и къде си инвестирала - няма да ти открадна патента Simple Smile
Колкото до спора... няма спор - радвам се че не съм на мнението на тълпата. Докато си спорим Софикс расте главоломно и за последните 12месеца всички вложили на БФБ са направили поне 30%, така че аз съм ОК. Когато има доста навити да купуват БГ акции и когато Айшето тръгне да хвали работодателя си - тогава ще е време да продавам  Joy Joy Joy
Вчера в една друга тема гледам една кака ще купува 40кв.м. във Варна за 80К с надеждата да му взима 400лв наем - като махнем данъци и някоя такса и ремонтче са си чисти 3% доходност, но със собственост върху тераса направена на спалня! Кой съм аз с мойте 30% за година  на БФБ да давам акъл на този инвестиционен гений?

Друга дама не прави разлика между облигации и акции, но и тя ръси мозък, абе.....нека си замълча.

Успех!

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 20:23 от kokopapa

# 453
:
Вчера в една друга тема гледам една кака ще купува 40кв.м. във Варна за 80К с надеждата да му взима 400лв наем - като махнем данъци и някоя такса и ремонтче са си чисти 3% доходност, но със собственост върху тераса направена на спалня! Кой съм аз с мойте 30% за година  на БФБ да давам акъл на този инвестиционен гений?

Успех!
Чак кака, не съм, с 10-тина години ме водиш, но пък не можеш да ми казваш как да си инвестирам парите. Joy

# 454
Черна станция уважавам твоя опит, аз съм само на 40 - явно има още шамари да обирам Wink
Така и не сподели в какво и къде си инвестирала - няма да ти открадна патента Simple Smile
Колкото до спора... няма спор - радвам се че не съм на мнението на тълпата. Докато си спорим Софикс расте главоломно и за последните 12месеца всички вложили на БФБ са направили поне 30%, така че аз съм ОК. Когато има доста навити да купуват БГ акции и когато Айшето тръгне да хвали работодателя си - тогава ще е време да продавам  Joy Joy Joy

Успех!

Няма да ти кажа, къде, как и в какво инвестирам - имам си правило да говоря по принцип и да избягвам твърде лични детайли, които могат да навредят на анонимността ми.

Още в някой от първите си постинги по въпроса ти написах, че не се съмнявам, че борсата ще расте. Пожелах ти обаче да имаш мъдростта да кешираш навреме и да не се хващаш на сладки приказки за временна корекция, когато дойде сривът. Това е безплатен съвет, но един ден може да ти спести много пари. Друг е въпросът, че хич не е лесно да вземеш решение за кеширане, докато в теб се борят алчността (също и изконният български страх да не се минеш) и страхът. Но решението става многократно по-трудно, ако си вложил шестцифрена сума примерно. Казвам това, защото ти сега на практика си на етапа на проверка на теории, а не на истинско слагане на главата в торбата.

Какво си гледал в друга тема няма отношение към нашата дискусия тук. Онази тема е за хора, които вече са решили да инвестират в имоти, а тази тук е за дискутиране на опции. И няма смисъл да носиш аргументи от онази тема за да оборваш в тази тези, които никой не поддържа.

# 455
Много изпростяваш, kokopapa!
След Аиша сега и с Лъкито се излагаш! Naughty
Никаква кака на теб не ти е тя! smile3513

# 456
Черна станция права си - спирам с иронията, колкото и да ме сърби езика.
Ще се опитам да се придържам към темата и в тази връзка искам да спомена, че на 16 март на БФБ е ден за акции - всеки може да купи/продаде акции до 15сделки с размер до 2 000лв за всяка без никакви такси!

http://www.manager.bg/finansi/16-mart-denyat-za-akcii

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 22:15 от kokopapa

# 457
  • София
ПрИмоция за нови зайци. Браво  Mr. Green

# 458

Bandiera rossa здравей - виждам че ги разбираш нещата и ти е ясно че местейки парите от депозит във взаимен фонд дори на същата банка - двата инструмента нямат нищо общо. Говорим за различни юридически лица и като пример давам нещо което може да проверите - банка КТБ фалира преди години, но взаимните фондове на КТБ още си съществуват и си управляват средства.

Самата банка е нещото общо. Защото целта и е една единствена и тя не е твоето благоденствие , а собствената и пе4алба.
НЕ ги разбирам нещата , слава богу , и изобщо не се занимавам с тях.

# 459
60% доходност за 2 месеца! Тази доходност е равна на доходноста от 50годишен депозит или 20години да пребоядисваш и ремонтираш след квартиранти Simple Smile

http://m.profit.bg/kompanii/neveroyatno-no-fakt-dohodnost-ot-60- … 0-za-dva-mesetsa/

# 460
60% доходност за 2 месеца! Тази доходност е равна на доходноста от 50годишен депозит или 20години да пребоядисваш и ремонтираш след квартиранти Simple Smile

http://m.profit.bg/kompanii/neveroyatno-no-fakt-dohodnost-ot-60- … 0-za-dva-mesetsa/
Взе да ставаш досаден!

# 461
kokopapa като станеш милиардер пусни нещо насам, отръскай някой % от джобите за нас Twisted Evil

# 462

Взе да ставаш досаден!

+100 Peace
Какво ги дъвчеш тези имоти, като не са твои? Остави ни да им берем дерта.

# 463
 Laughing Hug Laughing Hug момичета и аз ви обичам, но истината боли.

# 464
Сбъркал си форума, мой. Peace

Общи условия

Активация на акаунт