С ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ в "Любов към родината"/Vatan sevgisi/

• 82 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

--------------
И нещо разхладително, следобедно-  новото
предложение на кафенето Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 17:03 от HELEN60

# 271

Привет!

Все още ми е трудно да си представя как ще изглеждат Берг и Халит в новите си роли. Дано историческият фон бъде благодатен за разказване на една любовна история. Прави ми впечатление, че Халит се впуска в историческа продукция веднага след ВВ. Много се надявам проектът да е толкова успешен като ВВ и КД. Може и повече! Laughing Laughing Laughing
   Това, което винаги съм искала да видя като съвместен техен проект е .....мюзикъл! Тези дни си спомних за един емблематичен филм и още по-емблематична песен! Само си представете Халит пее  Dance me to the end of love и танцува танго с Берг!
      Много се размечтах! Wink

https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI

# 272
Мечтите са хубаво нещо, Марманчи.  Hug

А толкова много от нашите мечти за Берг и Халит се сбъднаха. Даже и тези, които изглеждаха абсолютно немислими. Никога не съм вярвала, че ще играят отново заедно в сериал.

И аз още не мога да си ги представя в новите им роли. В главата ми все още са образите им от предишни техни проекти.

Цитат
Прави ми впечатление, че Халит се впуска в историческа продукция веднага след ВВ.

И аз точно това си мислех. Човек би си казал, че след 4 години в исторически сериал Халит непременно ще търси съвременна история. Но щом се е спрял на това, значи има нещо в проекта, което го е спечелило. Само дано успеят зрителите да се абстрахират от образа на Сюлейман.

# 273
Днес май е ден за почивка за нашето семейство.  Heart Eyes Heart Eyes

Най-сетне и Халит да излезе по кафенетата.  Laughing

За съжаление нищо не мога да разбера от написаното в профила на човека, пуснал снимките, защото пишат на корейски. Огбелязано е само, че са корейци, които живеят в Истанбул.

Ще пробвам с гуглето.

===========

Чичко Гугъл е абсолютно безпомощен пред корейския.  Joy

Но поне човекът ми отговори, че снимката е от днес. Не искам да нахалствам с повече въпроси.

Брадата на Халит е различна от тази, с която излизаше на снимките на сета.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 19:08 от varna_2

# 274
Берг ми се вижда по-изморена от Халит. Варна, благодаря за снимките! Hug bouquet

# 275

А толкова много от нашите мечти за Берг и Халит се сбъднаха. Даже и тези, които изглеждаха абсолютно немислими. Никога не съм вярвала, че ще играят отново заедно в сериал.

О, да! Дори не съм помислила, че ще ги видим отново заедно на екран. Интересно ми е има ли друга екранна двойка, която е повторила участието си в нов проект? За световното кино съм наясно, но за турското - не.

За избора съм убедена, че е направен след сериозен анализ. Излезе снимка на Халит, на която пишеше, че работи върху сценария?! Спомням си, че около ВВ имаше много обилна информация за начина, по който се подготвя за ролята - гледаха с Берг "Тюдорите". Мисля, че дълго време беше обсъждал проекта с Мерал О. Със сигурност не е писал сцени, но е имал мнение по тях, а и по самата роля на Сюлейман. Предполагам, че някои от неговите забележки и изисквания са отразени в крайния вид на продукцията. Сещам се за това, защото активното му участие в цялостния проект на ВВ го направи толкова успешен. Това ме кара да мисля, че и в новия проект ще участва активно, а това вече е едно условие за успех. Имам предвид, че ще осъществи ролята на Джевдет или както е там името на героя Laughing по начин, в който ще личи личното му усещане ,разбиране и желание. Т.е. няма да очаква само сценария да придава ширина, дълбочина или колорит на образа, а сам ще участва в това. Дори и на сцените.

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 19:40 от marman

# 276
Интересно ми е има ли друга екранна двойка, която е повторила участието си в нов проект? За световното кино съм наясно, но за турското - не.

Не няма.

Нургюл и Озджан Дениз снимаха отново заедно това лято, но игрален филм.

# 277
Интересно ми е има ли друга екранна двойка, която е повторила участието си в нов проект? За световното кино съм наясно, но за турското - не.

Не няма.

Нургюл и Озджан Дениз снимаха отново заедно това лято, но игрален филм.

Значи Халит и Берг ще бъдат първи! Grinning Още един елемент от евентуалния успех или неуспех на филма!  bouquet

# 278
Благодаря за снимките bouquet много са хубави  Hug

Ако Халит  е имал нощни снимки, може и да почива. А може неделята да е почивен ден, ако изберат понеделник да е ден за излъчване на сериала Thinking

Зелените гащи много му отиват Joy на него всичко му отива Peace bowuu

Марманчи, искам Халит да пее и танцува в сериала. На военен бал/ или вечеринка Mr. Green /

А за мюзикъл- и двамата имат талант и данни, дано, дано, дано... да са живи и здрави- животът е пред тях  Grinning

# 279

Значи Халит и Берг ще бъдат първи! Grinning Още един елемент от евентуалния успех или неуспех на филма!  bouquet

Ами рисковано си е отвсякъде.

Но когато човек играе само на сигурно не е интересно.   Laughing Laughing

Сега и за двамата има нова тръпка.

# 280
Певачката в бара ще му приглася.  Joy Joy Joy Военните сигурно ще се отбиват там за разтуха.
...................

Варна, тръпката е пълна! За тях, за феновете, за критикарите, изобщо не знам другите проекти колко се чакат, но този и заради това - семейството играе в един и същи сериал. Всичко ще се следи, а ако наистина има сцени с Шебнем, ще се пише на поразия. Но, да стигнем първо дотам.

# 281

Варна, тръпката е пълна! За тях, за феновете, за критикарите...

Най-вече за критикарите.

Острят перата отсега.  Grinning Grinning

Изобщо няма да се изненадам, ако започнат да пишат, че на сета има скандали между Берг и Шебнем заради ревност.  rotfImao rotfImao

Не вярвам на писанията, че Халит щял да има еротични сцени с Шебнем. Какви еротични сцени в турски сериал.  Rolling Eyes

Може заради интригата да има някаква флирт, или Азизе да си въобразява нещо, но в кой сериал любовта на главния актьор е с някоя от второстепенните героини. Любовта ще си бъде между Джевдет и Азизе.

# 282
Да, със сигурност и това ще го има. За ревността. Обсъждани ще бъдат по всички параграфи. Е, то лоша реклама няма. А те трябва да са подготвени отсега и да са наясно по какъв път са тръгнали, нервите им да са здрави, за да издържат на дизи маратона.
Ясно е, че любовта ще си бъде между двамата главни герои. Може би певачката ще харесва Джевдет, пък и не се знае как бурята ще сграбчи Джев и кой ще го приюти....Повратите понякога идват неочаквано... Joy Joy Joy
Да пускат вече нещо по-подробно.

# 283

Тази различна брада на Халит днес ме навежда на мисълта, че може би ще има някаква промяна в образа.

И от утре вероятно ще снимат нещо различно. Защото досега само Халит се появяваше на снимки от сета и войничетата. Сигурно са снимали първо бойните сцени, където Халит ще е с по-дълга брада. След завръщането му ще има промяна и във вида му. Така си мисля, може и да греша.

# 284
Напълно възможно е. Подготвят си материал за епизодите. Режисьорите и операторът дано пускат по нещо. По-скоро на оператора се надявам. Берг и Халит - абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт