ЧААТАЙ с "ВЪТРЕ" се завръща и магия УЛУСОЙска ни обгръща - тема 216

• 34 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Oт сета  Peace

Чачо е там. Този е тагнал Шоу също. И писал, че станал полицай.  Joy Този същия го питат дали са намалили брадата на Чачо, казва, че не. Все едно не виждат  hahaha
А един друг писал, че от снощи снимат и продължават и в момента.  Peace

Ели,  Hug само той беше с шапка ЛА  hahaha Всички бяха с турското знаме.  Joy Ама все пак не искам да го гледам на тези снимки.  Sick

# 526

Crazy Crazy    постоянно потен  Laughing Laughing

но пък тук Ич не е дебел  Crazy Crazy

от снощи снимат и продължават и в момента.  Peace

още една тава баклава и утре ще останат да снимат   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 15:56 от ivva

# 527
Добър ден............ Hug Hug Hug  Благодаря на всички за всичко............. Heart Eyes Hug Hug Hug

Що ме нЕмало а............. Thinking  ми много страшен тоз Сарп бе............ ooooh! несмея да го погледна дажИ.............. Crazy Crazy Crazy

Ани.............. love001 love001 love001 друго си е голЕм мави шрифт............. Crazy Crazy Crazy и за ревнивката ДжадЪ............. love001 love001 love001  ама вЕрно съм по сокаците........... Mr. Green само дето съм все ощИ без пищак................. Joy Joy Joy Joy

# 528
и за ревнивката ДжадЪ............. love001 love001 love001  ама вЕрно съм по сокаците........... Mr. Green само дето съм все ощИ без пищак................. Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes   Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 15:56 от ivva

# 529
# 530

Crazy Crazy Crazy
Бойче, ами притесних се бе  Crossing Arms Crossing Arms

Crazy Crazy    постоянно потен   Laughing Laughing

но пък тук Ич не е дебел  Crazy Crazy

от снощи снимат и продължават и в момента.  Peace

още една тава баклава и утре ще останат да снимат   hahaha hahaha hahaha

На тази е мноУ секси бе  Crazy Crazy Crazy
ще си яде каквото поиска бе, джадъ  Naughty Naughty и колкото си иска.  smile3534 smile3534

# 531
# 532

аз като ти казвам, че такъв им е стайлинга  hahaha hahaha

# 533

баси стайлинга  Sick

# 534
 Много си накривил шапката и не го видя добре............. Mr. Green  ама пък Пончика..........кърти.............. rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 535
 Много си накривил шапката и не го видя добре............. Mr. Green  ама пък Пончика..........кърти.............. rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

жертва на жена си   Mr. Green Mr. Green

# 536
  Много си накривил шапката и не го видя добре............. Mr. Green  ама пък Пончика..........кърти.............. rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

жертва на жена си   Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha жертва на жена си бил  hahaha hahaha

# 537
Joy

Добре познатата формула "глад, бой, стриганье!" и баклава за Чачии Simple Smile Simple Smile

Да си имам линка дето съм ви дала, Joy Joy в бързината... hahaha

МноУ Убаво нащУ, нищо, че запотено пак Heart Eyes

И пончик се появил Joy стига е играл тенис на маса на божествена светлина... :36:Joy

# 538

Всеки ден щяло да има сет в някакво кафене, в която тази ходела да яде.  hahaha (Вероятно това ще е онзи бар, в който все ходеха и във филма). тази пише, който иска адреса, да и пише.  hahaha

# 539
  • София

Всеки ден щяло да има сет в някакво кафене, в която тази ходела да яде.  hahaha (Вероятно това ще е онзи бар, в който все ходеха и във филма). тази пише, който иска адреса, да и пише.  hahaha
Направо да пише, няма какво да се гърчи  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт