Намаления есен/зима 2016

• 182 562
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • 1st floor
В Мега Мол всичко беше обрано в ХМ, намерих само едно доста прилично пролетно яке за дребния. Явно ще се ходи в някой друг Мол... Mr. Green И в другите магазини нищо не харесах, всичко е разграбено... Crazy

# 31
  • София
И аз така за ХМ. Всичко е разграбено. Само успях да хвана за малкия  два чифта панталонки. Това в магазаина им в Парадайз Мол

# 32
Виждали ли сте намалени часовници на Сваровски? В магазина в Сердика има намалени неща, но не и часовници.

# 33
  • 1st floor
В Rezareved има допълнителна промоция на намалените неща - ако вземеш две, това с по-ниската цена го намаляват още веднъж на 50% от намалената цена.

# 34
В Rezareved има допълнителна промоция на намалените неща - ако вземеш две, това с по-ниската цена го намаляват още веднъж на 50% от намалената цена.
Бански има ли там?
Къде всъщност има намалени бански?

# 35
Да ,има. Още намалени бански в Pimkie(на 70 % ) , Кенвело ,  Ню Уоркър.

В Кропп и М хаус-още 30 % на намалените неща за периода 11-14.08.

Всичко това е в Парадайс.

# 36
  • 1st floor
Бански има ли там?
Къде всъщност има намалени бански?
По принцип имат, но не съм гледала какво е останало. В Ню Йоркър имаше доста модели. Даже се загледах в един, но имам два чифта необличани и вече прекалявам! Stop

# 37
Kativita, НеПоКоРнА,
благодаря за отговорите.

# 38
  • София
А какво е намалението в Адидас и до кога?

# 39
В Спорт Депо също има намалени стоки на Адидас.

# 40
  • София
В магазин House има специално предложение -от цената на всички намалени неща се свалят допълнително 30% на касата.
В Уайкики намалението е до 70% Peace
Информацията е от Мол Сердика тази сутрин.
П.П. Благодаря за новата тема  bouquet

# 41
Здравейте и от мен, миналата седмица взех много хубаво детско яке от ХМ за 30лв, пуловер за 5 лв / за момче 11-12г/. Аз си търся ботушки, малко е рано, но сега ще дойде студът и  снегът

# 42
Имам въпрос,в Икеа има ли  намаление освен дневните им промоции?

# 43
Има ли някой, който  да сподели дали в магазини на Peek & Cloppenburg има намаление на стоки и какви?

# 44
  • София
От ХМ успях да накупя някой нещица на бебетата сега се чудя за кака откъде да взема newsm78

Общи условия

Активация на акаунт